Strona 16 z 49 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 488

Wątek: Nowe forum - temat główny/pomysły/nowości

Łowczy Awatar Chmura
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście
    Cytat Zamieszczone przez KLAssurbanipal Zobacz posta
    Chmura, już na poprzedniej stronie kilka razy podkreślałem - nie chodzi o osobiste podejście do każdego z tytułów. Seria to seria. Powinny być przynajmniej te części, które są osobnymi tytułami np. Rome, Medieval, Shogun, Napoleon i Empire. Bez powtarzania z "2" wystarczy, zatem wystarczy z STW2, RTW2, MTW2, bez pierwszych części.

Poza tym piszesz, ze chcesz żeby zapomniano wg Ciebie klapę Rome 2, a co z Rome 1? Był bardziej nowatorski od MTW2, który bazował na RTW właśnie. Tak czy siak grafika z Rzymianiem jest wskazana. Pominięcie wątku Rome w bannerze powinno być karane torturami!
    Zgadzam się, powinno się znaleźć miejsce dla Legionisty, właśnie ze względu na Rome 1. Nie licząc tego braku, nie przeszkadza mi to za bardzo, że baner nie jest "aktualny", bo prezentuje to co najlepsze z czym kojarzy się ta seria.
    Zresztą po wszystkich dyskusjach stoczonych z klakierami CA na TWC powinieneś doskonale rozumieć mój punkt widzenia. Dla mnie Empire to nie tylko nieudana gra, ale też wielki środkowy palec pokazany społeczności. "Zrobiliśmy byle co, ale nie damy wam tego modować, bo za chwilę sami wydamy moda, który dumnie nazwiemy kolejną częścią serii". Podobnie rzecz się ma z Rome2. Dlatego nie jest mi przykro że nie ma ich na banerze (o ile to Napoleon a nie Empire haha) ! <- widzicie to nie jest offtop, cały czas było na temat

EDIT:

nie znajdujmy błahych powodów do bezsensownej wymiany postów
    Powiedział człowiek, który od grudnia nastrzelał ich 800 ...

Kierowca bombowca Awatar McAbra
    Tournaments Joined
    5
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    118
    Otrzymał 106 podziękowań w 70 postach
    Cytat Zamieszczone przez Chmura Zobacz posta
    To jest retoryka rodem z TWcenter Panowie Szanowni. Nie mówię "za twórców", tylko jako klient. Tak mi się wydaje, że klient lepiej wie od sprzedawcy czy coś mu się podobało czy nie. Empire i Rome2 to porażka (przejrzyj recenzje), niezależnie od tego że wiele osób się przy obu grach świetnie bawi.
    Dla wielu Empire to ostatnia gra CA którą kupiło w ogóle. Bardzo wielu graczy, w tym ja nie kupiło potem żadnej gry CA. Sądząc po tym jak wielkim sukcesem (w przedsprzedaży) był Rome2 nie postąpili źle.
    Chwila, mówisz jako klient, a inni gracze to niby w czyim imieniu mówią?

Cytat Zamieszczone przez KLAssurbanipal Zobacz posta
    Chmura, już na poprzedniej stronie kilka razy podkreślałem - nie chodzi o osobiste podejście do każdego z tytułów. Seria to seria. Powinny być przynajmniej te części, które są osobnymi tytułami np. Rome, Medieval, Shogun, Napoleon i Empire. Bez powtarzania z "2" wystarczy, zatem wystarczy z STW2, RTW2, MTW2, bez pierwszych części.

Poza tym piszesz, ze chcesz żeby zapomniano wg Ciebie klapę Rome 2, a co z Rome 1? Był bardziej nowatorski od MTW2, który bazował na RTW właśnie. Tak czy siak grafika z Rzymianiem jest wskazana. Pominięcie wątku Rome w bannerze powinno być karane torturami!

Łowczy Awatar Chmura
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Cytat Zamieszczone przez McAbra Zobacz posta
    Chwila, mówisz jako klient, a inni gracze to niby w czyim imieniu mówią?

A czy to ja bronię się innym graczom wypowiadać czy inni gracze (Gajusz i Arrayo, ale może jeszcze ktoś się zdenerwuje, że obraziłem Rome2 ) mi ?

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Jaki zaś Arrayo? Oczy Ci wypaliło? Zwę się Arroyo, a nie jakiś Arrayo. Jak wspomniałem, chcesz pisać o Rome II? Pisz w Curii. A za firmę nie masz prawa gadać, a tym bardziej wmawiać, by ludzie przestali grać w daną grę.
    Powiedział człowiek, który od grudnia nastrzelał ich 800 ...
    Powiedziała osoba, która od Kwietnia 2012 roku nastrzelała tak mało postów jak 110 Dalej mamy ciągnąć taką zabawę?

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Łowczy Awatar Chmura
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Jaki zaś Arrayo? Oczy Ci wypaliło? Zwę się Arroyo, a nie jakiś Arrayo. Jak wspomniałem, chcesz pisać o Rome II? Pisz w Curii. A za firmę nie masz prawa gadać, a tym bardziej wmawiać, by ludzie przestali grać w daną grę.
    Drogi Panie! Życzyłbym sobie więcej spokoju i kultury. Przecież nie przeinaczyłem Twojej ksywki specjalnie.

Nie doszukuj się też proszę w moich słowach żadnego przekazu podprogowego, bo ani razu nie napisałem ani Tobie ani nikomu innemu żeby przestał grać. To jest moja opinia, na temat gry którą się dzielę. Od tego są fora internetowe, by dzielić się opiniami.
    W tym temacie rozmawiamy między innymi o banerze i moje motywy dla których mi się podoba lub nie pozostaną moimi motywami. Mogę, bazując na doświadczeniu ocenić i podzielić się tym czy coś jest dobre czy nie dla kogoś innego. Np mogę ocenić, że dla Ciebie dobre jest wykształcenie, zdrowie i dobra praca. Rozumiesz?

Na spokojnie proszę.

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    To jak na spokojnie to nie wyjeżdżaj z wycieczkami osobistymi. Jak uważasz że piszę bezsensowne posty, to masz od tego adminów i moderatorów. Piszesz o doświadczeniu, a zdaje się że ogłaszasz poglądy o grach w które nie grasz...

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Kierowca bombowca Awatar McAbra
    Tournaments Joined
    5
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    118
    Otrzymał 106 podziękowań w 70 postach
    Wracając do tematu,
    przydałby się powrót kodu [progress], bo kompletnie rozwalił mi temat o Silmarillionie.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Na spokojnie? Sam zacząłeś taką "dyskusję", a potem odwracasz kota ogonem. Mam być spokojny? To skończ robić offtop. Banner na forum powinien mieć przynajmniej jeden z obrazków z każdej części Total War, tak, jak to wspomniał KLA. Bo nawet, czy chcesz, czy nie, to ETW, NTW S2 i R2 są i będą częściami całej serii Total War.
    Swoją drogą, tak prawisz o tym doświadczeniu, a sam zdaje się, że nie wiesz, co prawisz.

MaC, przydałoby się też opcja wstawiania filmików z YouTube. Nie wiem czemu, ale w ogóle opcja [youtube]*******[.youtube] nie działa.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Łowczy Awatar Chmura
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Cytat Zamieszczone przez Gajusz Mariusz Zobacz posta
    To jak na spokojnie to nie wyjeżdżaj z wycieczkami osobistymi. Jak uważasz że piszę bezsensowne posty, to masz od tego adminów i moderatorów. Piszesz o doświadczeniu, a zdaje się że ogłaszasz poglądy o grach w które nie grasz...
    Źle Ci się zdaje "Ogłaszam" (wygłaszam) poglądy o grach (i rzeczach), które znam. Nie bardzo rozumiem czemu Ty masz prawo oceniać wage moich postów (kiedy pisałeś, że pisane są z błahego powodu), a mi takiego prawa odbierasz. To jest hipokryzja.

Na spokojnie? Sam zacząłeś taką "dyskusję", a potem odwracasz kota ogonem. Mam być spokojny? To skończ robić offtop.
    Do Ciebie nie napisałem ani słowa, dopóki Ty się na mnie nie rzuciłeś, więc to Ty zacząłeś. Dyskusja była na temat baneru i tego czy dobrze czy źle że nie ma w nim Rome2. Bez względu na to czy się z tym zgadzasz. Oczywiście możesz nie być spokojny i możesz się dalej ciskać, ale wtedy zostaniesz olany. Mówiąc dosadnie.

Banner na forum powinien mieć przynajmniej jeden z obrazków z każdej części Total War, tak, jak to wspomniał KLA. Bo nawet, czy chcesz, czy nie, to ETW, NTW S2 i R2 są i będą częściami całej serii Total War.
    Czy chcesz czy nie w banerze nie ma Rome2. I całe szczęście.

Pan Koala Awatar Shay Ruan
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    189
    Otrzymał 126 podziękowań w 91 postach
    [youtube]*******[.youtube] działa, trzeba tylko wstawić dobrą część linku do filmu, czyli to co jest po znaku "=".

"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"

Strona 16 z 49 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni