Oj, Asur, coś nie tak. Walka Barkidami była jedną z moich pierwszych kampanii i jazdę kartagińską miałem z koszar. Nie pamiętam którego poziomu, ale koszar...![]()
Oj, Asur, coś nie tak. Walka Barkidami była jedną z moich pierwszych kampanii i jazdę kartagińską miałem z koszar. Nie pamiętam którego poziomu, ale koszar...![]()
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Kartagina od dnia premiery miała już kilka macierzystych jednostek konnych, w tym jedną szturmową![]()
Czy ma ktoś jakieś świeże informacje dotyczące wyjścia DEI 0.9 ?
1.Wszyscy na to czekają czytając post?
2.Nikt tu nie zagląda?
3.nikt nic nie wie?
4.Nikomu się nie chce odpowiedzieć posta na którego reagujecie jak poganin z filmiku powyżej?
Ostatnio edytowane przez Vlad ; 15-05-2014 o 21:37
Szkoda że w RTW2 nie ma już typowego genealogicznego drzewa.
Mogli by też karty jednostek zmienić.
Czy ma ktoś jakieś świeże informacje dotyczące wyjścia DEI 0.9 ?
Ostatnio edytowane przez Vlad ; 16-05-2014 o 09:29 Powód: pijacka głupota
Szkoda że w RTW2 nie ma już typowego genealogicznego drzewa.
Mogli by też karty jednostek zmienić.
@UP
Wal sobie ile chcesz ale ogarni te posty. To, że nikt ci nie odpowiada na pytanie to znaczy, że albo nikt nie zna na nie odpowiedzi, albo ktoś kto ją zna nie chce się nią z tobą podzielić. Prosta dedukcja.
P.S.
Szukaj w temacie o DeI w dziale z modami.
Po 12 updatejciebitwy chodzą już trochę lepiej z moim dwurdzeniowym prockiem, ale nadal nie ma co porównywać z optymalizacją w ostatnim Shogunie, bo jeszcze jest przepaść. Ktoś wie ile jeszcze ma wyjść paczy i do kiedy ? Czy jeszcze poprawią silnik ?
![]()
A kto tam CA wie, silnika na pewno nie poprawią, na jakieś większe zmiany też bym już nie liczył. Od wydania gry minęło już 8 miesięcy co dali rade to poprawili , psując zresztą co nieco. Z tego silnika więcej już raczej się nie wyciągnie, ale kasy z płatnych DLC można jeszcze wyciągnąć od naiwnych sporo.
Si vis pacem, para bellum
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
He hei żeby jeszcze trochę kasy mogli sobie nabić producenci nowych procesorów wielordzeniowych i innych akcesoriów.
Ja jednak mam nadzieję, że do lata się poprawi a resztę zrobią moderzy.
Albo pozostanie Europa Barbarorum, De Bello Mundi, Roma Surrectum.
![]()
Ogólnie gra z modami( dla mnie np DeI )nie jest zła, ale straszliwie niedopracowana. Po dojściu do pewnego etapu po prostu nudna. Lato mamy tuż ,tużwięc można jeszcze liczyć pewnie na jedną łatkę , no chyba, że rzucą jakieś płatne DLC przed sezonem ogórkowym ,to na dwie i to wszystko. Pozostaje mieć nadzieję że w tych łatkach niczego nie s......ą. Na nic więcej bym nie liczył
![]()
Si vis pacem, para bellum
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Tak grałem sobie dziś w Rome II i nagle podczas bitwy zaskoczyło mnie... to:
. Czyżby powtórka z I patcha do Rome II? Żeby nie było - screen jest z dzisiejszego dnia, aktualny.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo