Dziś bardzo nerwowa noc. Pewnie połowa gabinetu wydzwania do siebie nawzajem przypominając sobie o czym jeszcze gadali w tej restauracji.
Dziś bardzo nerwowa noc. Pewnie połowa gabinetu wydzwania do siebie nawzajem przypominając sobie o czym jeszcze gadali w tej restauracji.
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Przestaję się już czemukolwiek dziwić. To co się dzieje na szczytach władzy, dzieje się od samego początku. Jak się tam dostają, to muszą się nachapać. Republika bananowa. Nie dziwią mnie też ci lekarze którym się raptem przypomniało jacy są religijni. Są gdy pacjentka przychodzi do szpitala, ale już o tym zapominają gdy przychodzi prywatnie i mogą skasować niezły szmal.
Republika? tak, ale kartoflana!![]()
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
Niektórzy już wieszczą koniec rządów PO. Nawet jeżeli dojdzie do przedterminowych wyborów, to i tak ludzie będą głosować na PO (nie mówię, że ja!), ponieważ... powiedzmy szczerze w Polsce nie ma żadnej dobrej opcji politycznej, która mogłaby coś zrobić z tym krajem.
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Kolejne taśmy:
http://fakty.interia.pl/tylko-u-nas/...k=newsOfTheDay
Dobry komentarz do obecnej sytuacji
http://lipinski.salon24.pl/590373,pi...-nagraniami-po
"Przemysł przykrywkowy" rusza pełną parą
http://niezalezna.pl/56405-desant-z-...ja-czolowke-gw
Na razie w rządowych gadzinówkach obowiązuje taka interpretacja: "...ci którzy nagrywali i ci, którzy upubliczniają nagrania, destabilizują państwo polskie..."![]()
"A teraz słuchajcie wy, ludzie z NATO! Bombardujecie ścianę, co nie przepuszczała potoku afrykańskiej migracji do Europy, ścianę, co stopuje terrorystów . Tą ścianą była Libia. Rujnujecie ją. Wy - idioci. Za tysiące migrantów z Afryki, za wsparcie terrorystów będziecie płonąć w piekle. I tak będzie".
Mu'ammar al - Kaddafi
Należy bezwlocznie i w trybie przyspieszonym osądzić,skazać i wsadzić do więzienia osoby odpowiedzialne za ujawnienie taśm zawierających prywatne oraz osobiste rozmowy panstwowych urzędników! Skazujących odznaczyć najwyższymi odznaczeniami państwowymi zaś poszkodowanym wypłacić odpowiednie finansowe rekompensaty za poniesione krzywdy i pomówienia!
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Prawda jest jednak taka, że nikt nie chodzi z na co dzień magnetofonem lub podsłuchem. W największych aferach podsłuchowych często okazywało się, że wśród osób nagranych znajdowała się ta osoba, która nagrywała. Ciekawy jestem na kogo tym razem padło.
Ostatnio edytowane przez chochlik20 ; 16-06-2014 o 13:59
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Jakże to przypomina komentarz Sawickiego gdy wybuchła afera soli technicznej w wędlinach. Jakiekolwiek fakty poznaliśmy do tej pory? Firmy, ilości. Jacyś odpowiedzialni? A komentarz do pytania brzmiał : "ciszej nad tą trumną". Kuriozalnie nikt trafniej nie opisał tej afery... . Potem potwierdzenie więzienia dla talibów i komentarze polityków: ciszej, bo Al-kaida się dowie!!!!![]()
Powiedzmy sobie szczerze- znów bredzisz. PO nie wygrywa dlatego, że jest niby jedyną sensowną opcją. Po prostu większość ludzi znów nie pójdzie do wyborów natomiast zagłosuje 600 tysięcy urzędników i członków ich rodzin plus ogłupiony elektorat negatywny (na PIS+PO), stare komuchy na SLD, pociotki z ANR, ARR i ARiMR na PSL oraz młodzież na KNP. Przewiduję podobny wynik co przy wyborach do PE z tym że na SLD będzie trochę mniej (komuchy wymierają) a na KNP trochę więcej (nowe roczniki młodych) głosów.Nawet jeżeli dojdzie do przedterminowych wyborów, to i tak ludzie będą głosować na PO (nie mówię, że ja!), ponieważ... powiedzmy szczerze w Polsce nie ma żadnej dobrej opcji politycznej, która mogłaby coś zrobić z tym krajem.