Strona 396 z 636 PierwszyPierwszy ... 296346386394395396397398406446496 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 951 do 3 960 z 6354

Wątek: Jeżeli teraz jest źle, to jutro będzie jeszcze gorzej

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    A tu o jednym takim fanatyku mamy:
    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...dom#BoxWiadTxt
    Kaczyński odniósł się również do ujawnionych nagrań rozmowy szefa MSZ Radosława Sikorskiego i b. ministra finansów Jacka Rostowskiego. - Nie ma żadnej innej możliwości obrony Polski niż przy użyciu sojuszu poprzez sojusz ze Stanami Zjednoczonymi.
    Przyznawać się kto był, bo inaczej prokuratura się do was dorwie!
    Posłowie będą żądali od Prokuratora Generalnego, by sprawdził, przesłuchał i podał informację, kto z imienia i nazwiska brałudziałw tych "eventach", pisze "NDz"
    http://fakty.interia.pl/prasa/news-n...wa_block=facts
    Ostatnio edytowane przez chochlik20 ; 30-06-2014 o 09:24
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Podkomorzy Awatar szwejk
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    219
    Otrzymał 371 podziękowań w 273 postach
    Cytat Zamieszczone przez Gajusz Mariusz Zobacz posta
    Ja od czasu "obrony krzyża" lubię co jakiś czas robić tzw "nasłuch" wiadomego, jedynego polskiego radia. Szczególnie w godzinach późnowieczornych i nocnych, gdy włącza się do dyskusji na antenie (dzwoniąc do swego radia) znany pod pseudonimem ojciec-dyrektor pewien zakonnik. To jest cyrk, tylko że pół-mózgi to słuchają i takie działania wymyślają "wymierzone we wroga..."
    Ja widzę takie radio jako element równowagi medialnej... A cyrk nie jest większy od tego, co serwuje "inteligentom postępowym", takie TVN, GW, czy też "GW w aerozolu" - Radio ZET

A co do ataku na ten meczet - to się zgadzam, że to idiotyzm. Ruszyliby tacy "bojownicy" do walki z mudżahedinami...
    "A teraz słuchajcie wy, ludzie z NATO! Bombardujecie ścianę, co nie przepuszczała potoku afrykańskiej migracji do Europy, ścianę, co stopuje terrorystów . Tą ścianą była Libia. Rujnujecie ją. Wy - idioci. Za tysiące migrantów z Afryki, za wsparcie terrorystów będziecie płonąć w piekle. I tak będzie".

Mu'ammar al - Kaddafi

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Jestem ostatni który by bronił nadawać temu radiu, lecz uwielbiam kasowanie na fonii ludzi którzy choć trochę inaczej widzą sprawy niż główna linia prowadzących audycję pod pretekstem "oj, tracimy pana... proszę się później połączyć", przyzwalanie na długie, 10-cio minutowe wypowiedzi ludzi oszalałych z nienawiści, którzy używając języka "knajackiego" (że posłużę się klasykiem) wylewają swoją żółć, a prowadzący i gość (tylko jednej strony politycznej rzecz oczywista) z westchnieniem podsumowują dzwoniącego - tak, słuchacz/słuchaczka może był/a trochę zdenerwowany/a . ale nie dziwmy się... itd. W trakcie "walki o krzyż" słuchałem dantejskie relacje o obrońcach żywcem roździeranych niczym na Coloseum przez Straż Miejską (żeby nie było, potępiam tych gn** co wychodząc z knajp uważali że dobrze się bawią ubliżając im). To w tym radiu powstała moda o mówieniu "ten Tusk", "ten Komorowski", słowo "oni" dla zastąpienia słowa układ. Nie bronię Donalda i jego drużyny, ale to w końcu medium publiczne. Potem jeden ćwierćinteligent z drugą panią profesor (lub na odwrót, płeć przypadkowo dobrana) mówią, piszą i czynią coś zdawałoby się przeciwnego z dekalogiem i zasadą chrześcijaństwa która zdaje się powinna nas odróżniać od tych którzy zostali przy Starym Testamencie, a więc Bogiem mściwym. Nowy Testament jest tak samo obcy dla redemptorystów jak znajomość narodowości Królowej Polski dla większości chodzących do kościoła co tydzień... A obrona pedofilów i ściema z unikaniem podawania wiadomości o Franciszku zasłoniętym Papieżem Polakiem, ewentualnie BXVI jest doprawdy śmieszna. Polecam słuchania "rozmów niedokończonych", tam człowiek wiele się dowie co siedzi w głowie niektórym rodakom i redemptorystom. Toruń ma pecha do zakonów, to trzeba przyznać... A perełkami są puszczane nocą przemowy ojca-dyrektora ("...my po numerach wiemy kto do nas wydzwania, znamy ich!...") i Antoniego M. Po prostu dla tych audycji nie wolno kasować tego medium. Houwgh!

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Asuryan
    Gość
    Nowy Testament jest tak samo obcy dla redemptorystów jak znajomość narodowości Królowej Polski dla większości chodzących do kościoła co tydzień...
    Której? Bo królowych Polska trochę miała przez ponad 2000 lat swego trwania i nie wszystkie były Polkami

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    U nas nie do pomyślenia...
    http://wiadomosci.onet.pl/swiat/fran...luchania/el2qc

Sami sobie są "winni", tyle wieków i nie katolicy!!!! Przecież każdy wie po przeczytaniu/obejrzeniu ostatniej części trylogii że to "zdrajcy"!!!!
    http://polska.newsweek.pl/meczet-kru...,342630,1.html

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill

Kapitan królów i król kapitanów. Awatar PaskudnyPludrak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 237 podziękowań w 155 postach
    Sami sobie są "winni", tyle wieków i nie katolicy!!!! Przecież każdy wie po przeczytaniu/obejrzeniu ostatniej części trylogii że to "zdrajcy"!!!!
    Bez obaw,'niezależne i mówiące prawdę' media niebawem to wyjaśnią i okażę się, że to prowokacja antify albo reżimowych służb.
    ...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
    "Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Cytat Zamieszczone przez Asuryan Zobacz posta
    Której? Bo królowych Polska trochę miała przez ponad 2000 lat swego trwania i nie wszystkie były Polkami
    Przez ponad 2000 ?!?! Żądam Polan w następnym DLC do Romka2!!!!

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Dziś Boże Narodzenie, jutro Wielkanoc!:
    http://wyborcza.pl/1,75478,16248257,...l#BoxSlotI3img
    Ludzie oburzeni, bo nie pada tak ważne słowo...

Ach, te usta Krystyny
    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...l#BoxSlotI3img
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 19 podziękowań w 15 postach
    Ten Talkowski tak "znający historię" powinien wiedzieć że u boku Sobieskiego walczyli nie generałowie a rotmistrzowie tatarscy

Asuryan
    Gość
    Przez ponad 2000 ?!?!
    Oj tam, oj tam, wielkie mi mi mecyje jeden tysiąc lat w tą czy w tamtą stronę Każdemu może zdarzyć się pomyłka

Strona 396 z 636 PierwszyPierwszy ... 296346386394395396397398406446496 ... OstatniOstatni