E tam, co do kobiet to nie ma żadnej przesady - nie wstydzą się swego ciała, to czemu by nie mogły wrzucać zdjęć takich do netu?
A co do dziewczyny tej, ładne ma nogi.
Pora więc na moją propozycję:
![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
600full-rika-ishikawa.jpg
Troszkę ładnej egzotyki- ehhhhh
![]()
Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi.
Albert Einstein
Skoro my tu już przechodzimy na egzotykę - http://www.sadistic.pl/problem-duzyc...t305826,15.htm (i to jest głupota kobiet ze zbyt dużymi piersiami).
A na poważnie:
![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
@up
3x TAK
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Poważnie? Pierwsza laska z portalu randkowego? Choć i tak to zresztą nieważne, bo całkiem niezła. Druga taka średnia, a trzecia jakaś wg mnie kiepska.
Brązowa medalistka ME Joanna Jóźwik
![]()
Ostatnio edytowane przez Gajusz Mariusz ; 22-08-2014 o 10:20
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II