https://www.youtube.com/watch?v=XZxzJGgox_E
A co? Często Ci się to zdarza, że gdy ktoś z tobą próbuje dyskutować czuje bezsilność? Wcale mnie to nie dziwi.
W takim razie ja przypomnę, że już nie raz pisałem o embargu na polskie mięso, kulcie bandery, faszyzowaniu majdanu. Właśnie gdybyś chciał spojrzeć na to logicznie, czego nie potrafisz zrobić przez albo swoje zacietrzewienie i chęć dowalenia dyskutantowi albo po prostu przez brak inteligencji to zauważyłbyś, że majdan i Swoboda oraz podobne im partie nie zapowiadają wcale pozytywnego sąsiedztwa Polski i Ukrainy w przyszłości. Dla Ciebie ważniejsza jest straszna Rosja- "a Amerykanie biją murzynów"- właśnie te argumenty podajesz tylko nie przeciw Ameryce ale Rosji. Pierwszy raz chyba przez tysiąc postów na tym forum poruszyłem sprawę amerykańskiego imperializmu. Przynajmniej nie pamiętam naprawdę kiedy o tym pisałem. Skąd więc to zdanie "Piter, ile razy prosiłem Was o założenie tematu o współczesnym imperialiźmie USA i powiązanych z tym wielu aspektach? Brak chęci? Czasu?". Jak z tobą można dyskutować skoro Ty składasz jakieś apele niewiadomo zupełnie do kogo. To zdanie zasłużyło na łapu capu, bo ja go kompletnie nie rozumiem: "Wszystkich którzy dają argumenty typu: a w Ameryce biją murzynów.
Nie rozumiem?, nie dociera? No właśnie...". Może w łapu capu uznali, że to część jakieś ostrej dyskusji i jak odpowiedź ma to jakiś sens- ale nie to nie ma sensu- jacy wszyscy. Oficjalnie informuję: konto o nazwie Piter używa tylko jedna osoba.