Strona 126 z 149 PierwszyPierwszy ... 2676116124125126127128136 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 251 do 1 260 z 1489

Wątek: Komputery,programy,sprzęt itd. - temat ogólny

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Będę więc musiał rozpatrzyć znalezienie wiatraków 75mm x 75mm, w poniedziałek popytam się dokładniej w sklepie ze sprzętem komputerowym, co do tego problemu. Niemniej dziękuję za pomoc - sprawdzę za tymi wiatraczkami do PC.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    A wcześniej nic nie sygnalizowało problemu (wiem że grasz na multi)?

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Od pół roku zmagam się z tym problemem, ale nie był on aż tak upierdliwy jak teraz.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Salvo
    Gość
    Hej,
    zakupiłem niedawno kompa i otrzymałem pakiet gier:
    -Rome 2,
    -Grid 2,
    -Civilization 5
    -World of Tanks Gold
    -StageLightt
    -IRacing

Do odblokowania są za pomocą kodu na stronie starterpack.intel.

Wie ktoś czy otrzymam wtedy osobne kody do nich wszystkich, czy po prostu zaczną mi się ściągać na steam? Ogólnie jak to działa?

Nie jest ktoś zainteresowany kupnem? Promocyjne ceny

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Ensis, naprawione. Wystarczyło tylko zmienić pastę do coolera. Kiedyś dokupię jeszcze jakiś wiatrak do PC

Kierowca bombowca Awatar McAbra
    Tournaments Joined
    5
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    118
    Otrzymał 106 podziękowań w 70 postach
    Ad Muncher - Legendarny, płatny program do blokowania reklam, rozwijany od 15 lat stanie się darmowym programem.
    http://www.murrayhurps.com/blog/ad-muncher-announcement

Podczaszy Awatar Kobrax
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    43
    Otrzymał 57 podziękowań w 38 postach
    Mam problem z kompem, a w zasadzie z grą. Dokładnie z uplay i heroes VI. Komp nie chce mi się łączyć z confluxem. Mam tą wersję gry pełną, złotą zdaje się. Zainstalowałem wszystkie patche ale nadal nic. Czytałem, że trzeba odblokować określone porty w routerze i zaporze komputera. W zaporze odblokowałem ale właśnie zauważyłem, że dla tej gry mam w zaporze wszystkie porty odblokowane. Jest różnica jak port jest TCP, a ja dam go jako wyjątek również do reguły z portami UDP?
    EDIT. Nie ważne. Nawet odblokowanie wszystkich portów w routerze nic nie dało. Moje 60 zł poszło się j***ć. Może jak do Polski wrócę to da radę odpalić te heroesy, ehh.
    Ostatnio edytowane przez Kobrax ; 10-07-2014 o 04:57

Stolnik Awatar kirlan
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    19
    Otrzymał 15 podziękowań w 12 postach
    dobra pasta to taka .... co się ją cienko nałoży!!!
    Cooler powinien być prostu "pomalowany" równą warstwą pasty. Teksty że tyle co jakieś tam ziarenko to bzdura - jak naj mniej!!! , równa warstwa pomazana po całej powierzchni stycznej i DOŚĆ!!!
    "Mądry dowódca bardziej dąży do zwycięstwa niż do bitwy."

Stara Gwardia / Ostatni Sprawiedliwy Awatar KLAssurbanipal
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    878
    Otrzymał 980 podziękowań w 526 postach

Question Problem z wyskakującymi reklamami

Kiedyś był taki temat o komputerach i problemach z nimi związanymi. Teraz nigdzie go nie widzę...

Mam następujący problem. Od kilku dni w mojej przeglądarce po otwarciu nowego okna/karty, czy nawet kliknięciu w jakiś przycisk na stronie z automatu pojawiają się na dole 3 denerwujące reklamy (czasem 1-2). Strasznie mnie to irytuje, bo z każdym razem trzeba je wyłączać, żeby coś widzieć na stronie.
    Musiał zainstalować mi się jakiś syf, ale antywir go nie wykrywa. Nie widzę nic też dodanego do dodatków w Mozilli. Wygląda to tak:

Jak zainstalowałem jakieś adblocka, to zmiana jest taka, że pojawiające się 3 okienka są puste, bez reklam, ale są nadal...

Z góry dzięki za pomoc.

Temat działa, przeniosłem posta.
    v
    Ostatnio edytowane przez voitek ; 29-07-2014 o 17:41
    Darowizna dla mnie jako twórcy możliwa tutaj: https://www.paypal.me/klassurbanipal

Kierowca bombowca Awatar McAbra
    Tournaments Joined
    5
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    118
    Otrzymał 106 podziękowań w 70 postach
    Tak jak pisałem na czacie, rozwiązanie problemu: http://malwaretips.com/blogs/remove-deal-keeper-virus/

11. Użytkownicy którzy uznali post McAbra za przydatny:

Strona 126 z 149 PierwszyPierwszy ... 2676116124125126127128136 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów