Strona 230 z 321 PierwszyPierwszy ... 130180220228229230231232240280 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 291 do 2 300 z 3206

Wątek: Dyskusja o grze Total War: Rome II

Łowczy Awatar Saruman555
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    19
    Otrzymał 12 podziękowań w 12 postach
    Ciekawe w jakiej cenie będzie ta edycja cesarska.Pewnie 150-200zł ,o ile wydadzą w Polsce.Ale nie wiem czy komuś będzie się opłacało kupować,pewnie większość osób ma już część z wydanych DLC. Poza tym i tak bardziej się opłaca pewnie poczekać na świąteczne promocje Steam(chyba ,że jakimś cudem edycja będzie w cenie 100zł).Nareszcie drzewko rodu jakoś urealni i utrudni to rozgrywkę(generałów teraz jest chyba nieskończoność),a na pewno za wielu
    Przykład:moja obecna kampania Egiptem(poziom bardzo trudny).Na pewno już ze ponad 30 generałów mi zginęło w trakcie kampanii , a i tak kolejka nowych jest ciągle uzupełniana.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Ciekawie.
    Bardziej interesujące jest to czy będzie w dwóch wersjach: jednej dla osób nie posiadających innych dlc, a w drugiej dla posiadaczy.

A z tym budowanie Sanvone to jest kwestia gustu. Mi to obecne tak średnio się podoba, za to to z Empire uwielbiam.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Stara Gwardia / Ostatni Sprawiedliwy Awatar KLAssurbanipal
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    878
    Otrzymał 980 podziękowań w 526 postach
    Według mnie to kolejny Campaign Pack, a nie pudełkowy dodatek. Jednak dobre i to.

Zwróccie uwagę na okładkę wersji cesarskiej. Po niemiecku napisane, że campaign pack.

Darowizna dla mnie jako twórcy możliwa tutaj: https://www.paypal.me/klassurbanipal

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Pytanie, czy będą związane z tym DLC w ogóle jakieś nowe frakcje, by dodać trochę więcej świeżości do multi.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Chłop Awatar Akarinos
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    3
    Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
    Mam nadzieję, że ten campaign pack i drzewko rodziny będzie dało się kupić osobno. Choć mam taką malutką nadzieję, że drzewko zostanie udostępnione jako free-LC, tak jak KLA zauważył Emperor Augustus prawdopodobnie będzie zawierał kampanię, patrząc na nazwę, możliwe, że o czasach Oktawiana Augusta - pierwszego cesarza Rzymu... Może będzie z tym tak samo jak z BI, nowa kampania na dużej mapie w nowym okresie historycznym... I co to znaczy ta zmiana w systemie budowy, bo mi osobiście ten system z Rome II bardzo sie podoba, nie ma już budowania wszystkiego w każdym mieście, jak w poprzednich TW. Pozdrawiam
    P.S. Tak poza tym to ta Emperor Edition to kolejny przykład na to, że lepiej trochę poczekać z kupnem gry.

Pampa
    Gość
    Jak dadzą drzewko jako płatne DLC, to będziemy mogli uznać że dali nam w twarz

Stara Gwardia / Ostatni Sprawiedliwy Awatar KLAssurbanipal
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    878
    Otrzymał 980 podziękowań w 526 postach
    Jeśli wydają coś takiego, gdzie będzie kolejne DLC to może oznaczać, że... kończą z DLC. Nie wydadzą nic już raczej po tym pudle. Pewnie w dodatku Augustus będą frakcje brytyjskie i germańskie i zapełnią lukę w kampanii.

Zatem... kolejne co nas czeka to... pudełkowy dodatek! Jestem optymistą.
    Ostatnio edytowane przez KLAssurbanipal ; 21-08-2014 o 20:32
    Darowizna dla mnie jako twórcy możliwa tutaj: https://www.paypal.me/klassurbanipal

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Cytat Zamieszczone przez Pampalinex Zobacz posta

Za to zmianę systemu budownictwa, czemu nie. Mogliby zrobić płatną osobno!

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Łowczy Awatar Saruman555
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    19
    Otrzymał 12 podziękowań w 12 postach
    Pewnie nowe frakcje dodadzą skoro do kampanii Cezara I Hannibala dodali, i moim zdaniem kampania Augusta też będzie dostępna za tą samom cenę co poprzednie kampanie.Może będzie nawiązanie do Varusa i w końcu nowe plemiona germańskie dodadzą.

Wydaje mi się ,że drzewko będzie elementem kampanii Augusta(pierwsza dynastia cesarzy itd.Chociaż z drugiej strony czy podczas kampanii Oktawiana nie miałoby aż takiego sensu poprzez krótki okres czasu).

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Dokładnie to samo mi chodzi po głowie (nowe frakcje germańskie). Tylko pytanie co wybiorą jako temat kampanii-wojne domową z "republikanami", z Antoniuszem i Kleopatrą czy niefortunny podbój Germanii.

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Strona 230 z 321 PierwszyPierwszy ... 130180220228229230231232240280 ... OstatniOstatni