Kilka minut z kampanii Rzymu
Kilka minut z kampanii Rzymu
Heh, modeli jednostek mogą pozazdrościć sami twórcy Rome 2.
Ciekawi mnie jak się ma kwestia wydajności ? Dużo wyższe niż czysty medek ?
Witam!
Mogę śmiało napisać i to jest k... modyfikacja!!
Jako stary fan jeszcze części pierwszej, czekam na waszą pracę.Materiał który wypuszczacie na światło dzienne, cieszy mnie niezmiernie.Na pohybel CA.
Pozdrawiam!
Witam.
Przyznam że czekam i dopinguje twórców moda od 2009.Po tym co ostatnio pokazujecie jestem zachwycony tym co zostało zrobione
Z okazji zbliżającej się premiery EB2 postanowiłem się zarejestrować aby mieć jak najlepszy wgląd w tą modyfikacje. Życzę twórcom jak najwięcej wytrwałości w pracy.
Dzięki chłopaki, wiele to dla nas znaczy. Po tych wszystkich latach wzlotów i upadków bardzo się cieszymy że jesteśmy już na ostatniej prostej i że wzbudzamy takie zainteresowanie społeczności total warowej. Pamiętajcie także, że nie jest to skończona wersja moda. to co prezentujemy to beta i mamy przed sobą jeszcze sporo do zrobienia. część rzeczy to placeholdery, ale było to na pewnym etapie nieuniknione z powodu braku ludzi do pracy. Mogę Wam powiedzieć, że jest to o wiele lepsze niż EbI w wersji 0.7x więc będziecie mieli kupę radochy grając w ta grę, no i liczymy na to że część z Was będzie chciała zasilić nasze szeregi, aby dalej pracować nad modyfikacjąDo tego (może będę nieskromny) ale cała grafika tego moda powinna zrobić na Was sporo wrażenie. Zmieniliśmy całe mnóstwo tekstur i modeli na mapie strategicznej i taktycznej przez co ta gra nabrała zupełnie nowego bardziej atrakcyjnego wyglądu.
@Kołodziejczyk Witaj na forum![]()
Radzę również sprawdzać twittera i nasz profil na FB
https://www.facebook.com/europabarbarorum2?fref=ts
Zachęcam do polubienia.
Lelum polelum dawać moda a nie tam![]()
"Wielka Rzeczpospolita jest w stanie prowadzić 17 konfliktów światowych jednocześnie. Ale według nas, świat to za mało, dlatego słupki graniczne z Orłem Zwycięskim stoją już na Plutonie."
To jak, dziś premiera?
Ksiądz Dominik, hetmanem będąc, uciekł w trawę
I ze strachu nasrał w portki, osrał i buławę...
"Paszkwil od chłopiąt dworskich" o księciu Dominiku Zasławskim.
mamy pewien mały problem z instalatorem po ostatnich ruchach CA w związku ze spatchowaniem M2tw w wersji steam. Myślę jednak że powinniście zachować czujność![]()
To pytanie pewnie się już kiedyś pojawiło, ile będzie ważyć instalka i mod po zainstalowaniu ?
Dużo - instalka ok. 3GB po rozpakowaniu 9GB a to przecież jeszcze nie całość.