Strona 47 z 127 PierwszyPierwszy ... 3745464748495797 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 1267

Wątek: KORWiN i KNP

Cześnik Awatar NexaT
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Otrzymał 9 podziękowań w 8 postach
    http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...ta,nId,1490382

Nowa Prawica w najnowszym sondażu ma 8%. Nie rozumiem poparcia dla PO. Już odpuszczam resztę lewicy, ale PO? Nie dość, że niedawno była afera taśmowa, to przecież nic pożytecznego przez te lata nie zrobili. Masa radarów, zwiększone podatki, dziurawe drogi, coraz większe zadłużenie państwa, a ludzie nadal ich popierają. Co za naród...
    Wytrzymujcie Polaków natarcia w jak najgęstszym szyku, albowiem luźni niezwłocznie ich natarcia nie wytrzymacie. Niechaj zaś żaden z was w ucieczce ratunku nie szuka, albowiem nic nie jest w stanie ujść przed nadzwyczajną koni polskich rączością i wytrzymałością.

W bitwie pod Chocimiem szarża 700 husarzy spędziła z pola 10.000-15.000 Turków, na widok czego młody osmański dowódca popłakał się z żalu i bezsilności.

Szambelan Awatar Andzia
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
    "dziurawe drogi"

Powiedz drogi NexaT, ile żeś się najechał w swoim krótkim żywiole (16 lat) po Polsce ?
    Biblioteki: Modów pod M2TW / Modów pod Kingdoms / AAR'ów
    "Nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone" - Hassan ib-Sabah
    "Jestem kim jestem,bo ktoś takim musi być" - Ja

Cześnik Awatar NexaT
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Corocznie od bodajże 2008 lub 2009 jeżdżę na zawody SALOS. (dwa razy w roku, na eliminacje i główne zawody) Mieszkam przy granicy z Rosją, a byłem m.in. w Częstochowie, Lublinie, Płocku, Rumii i Wrocławiu. W kwietniu miałem okazje jechać do Bratysławy, więc przejechałem całą Polskę.
    Słowackie drogi też miałem okazje zobaczyć, jak i te w Austrii, bo tam też zajrzeliśmy.

Nie chwale się, tylko udowadniam, że jednak jakieś tam pojęcie o polskich drogach mam.
    Wytrzymujcie Polaków natarcia w jak najgęstszym szyku, albowiem luźni niezwłocznie ich natarcia nie wytrzymacie. Niechaj zaś żaden z was w ucieczce ratunku nie szuka, albowiem nic nie jest w stanie ujść przed nadzwyczajną koni polskich rączością i wytrzymałością.

W bitwie pod Chocimiem szarża 700 husarzy spędziła z pola 10.000-15.000 Turków, na widok czego młody osmański dowódca popłakał się z żalu i bezsilności.

Szambelan Awatar Andzia
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
    Ach Olsztyn i te okolice, akurat Wy tam macie naprawdę na co się wściekać jeżeli chodzi o infrastrukturę. Ja akurat ze swojej strony mogę powiedzieć że rocznie dla mnie 5 tys. km to minimum (licząc tylko podróże po kraju) i może narzekasz na dziurawe drogi, ale szczerze powiedziawszy, pierwszą rzeczą jaką powinieneś przemyśleć jeżeli chcesz rzucać oskarżenia to nie stan dróg, tylko stan prawno-finansowy zbudowanych/budujących/mających być budowanych dróg, gdzie szanowna GDDKiA nie jedne olbrzymie błędy zrobiła, w trakcie rozpisywania przetargów jak i w trakcie wykonywania robót. Jako przykład podam najbardziej mi bliską serca A1: most w Mszanie i wschodnia obwodnica Łodzi - pierwsze to absurdalny projekt gdzie nad małym strumieniem musieli postawić GIGANTYCZNY most, a potem wykonawca który przejął po poprzednim wykonawcu pokazał światu że w niektórych miejscach muszą zwiększyć wytrzymałość słupów o min.100%, natomiast drugie to fakt że Polimex-Mostostal przez całe lata kiedy miał tą autostradę budować dosłownie opierdzielał się i stan zaawansowania po chyba 3 lat pracy był przy 10%

Polecam dwa serwisy, pierwszy to na bieżąco aktualizowana mapa dróg ekspresowych i autostrad, a drugi to forum (związany z mapą) gdzie całkiem sporo można dowiedzieć się o branży "od kuchni"
    http://ssc.siskom.waw.pl/
    http://www.skyscrapercity.com/forumdisplay.php?f=45
    Biblioteki: Modów pod M2TW / Modów pod Kingdoms / AAR'ów
    "Nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone" - Hassan ib-Sabah
    "Jestem kim jestem,bo ktoś takim musi być" - Ja

Podstoli Awatar arcyżużel
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    13
    Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
    Cytat Zamieszczone przez NexaT Zobacz posta
    http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...ta,nId,1490382

Nowa Prawica w najnowszym sondażu ma 8%. Nie rozumiem poparcia dla PO. Już odpuszczam resztę lewicy, ale PO? Nie dość, że niedawno była afera taśmowa, to przecież nic pożytecznego przez te lata nie zrobili. Masa radarów, zwiększone podatki, dziurawe drogi, coraz większe zadłużenie państwa, a ludzie nadal ich popierają. Co za naród...
    Bo wiesz jak mówisz ze cały naród to debile, niepełnosprawni do gazu, kobity do garów i lać jak w islamie, to trudno żebyś zdobył 80 % poparcia Alternatywa tez umiarkowanie ciekawa, pajace z genderem, try komuch miller i całkiem bezwstydni złodzieje z pslu, no i prezes który jakby przestał nawijać o spisku, o smoleńsku ma nawet szanse na zwycięstwo. Co do scenariuszu marzeń dla kuców tj kowin+Kaczyński, co by nie mówić o tym drugim, to jest nawet cwanym politykiem, da jakieś nic nie warte ministerstwo, oleje niepopularne propozycje tejże, zwali wszystkie winy na k*rwina co takie trudne nie jest, na partie naśle służby, a na końcu knp nie wejdzie do sejmowni jak liga i samoobrona
    Z resztą nie przejmuj się głupotami, Niedługo powstanie Wielka, prawdziwe Imperium Concretum! Co rozjaśni mroki Historii i przyniesie światu pokój! http://wielkapedia.wikia.com/wiki/%C5%9Awiniobicie
    Ostatnio edytowane przez arcyżużel ; 27-08-2014 o 12:22
    "Wielka Rzeczpospolita jest w stanie prowadzić 17 konfliktów światowych jednocześnie. Ale według nas, świat to za mało, dlatego słupki graniczne z Orłem Zwycięskim stoją już na Plutonie."

Cześnik Awatar NexaT
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Bo wiesz jak mówisz ze cały naród to debile, niepełnosprawni do gazu, kobity do garów i lać jak w islamie, to trudno żebyś zdobył 80 % poparcia
    O potwierdzenie tych słów oczywiście nie będę pytał, bo takowe nigdy nie padły.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    13
    Oczywiście
    Dyktatury dzielą się na dobre i jeszcze lepsze. Demokracja jest zawsze głupia
    Ja, w przeciwieństwie do papieża, jestem katolikiem
    Jak może istnieć ustrój, gdzie dwóch meneli spod budki z piwem ma dwa głosy, a profesor Uniwersytetu ma jeden głos. Trzeba być idiotą, żeby w takim ustroju żyć.
    Jak wiadomo, kobieta potrafi zrobić z niczego trzy rzeczy: kapelusz, sałatkę i awanturę
    Lepszych stu złodziei niż jeden socjalista.
    Ludzkość tak ogłupiała, że dowolna głupotę można im wcisnąć.
    Małpa jest znacznie lepszym wyborcą, niż socjalista. Małpa bowiem mając do wyboru A lub B głosuje losowo – a więc myli się raz na dwa razy. Natomiast socjalista myli się zawsze.
    Paraolimpiada ma tyle sensu, co zawody w szachach dla debili.
    Robiłem taki eksperyment, jakieś 30 lat temu, że pytałem niewiasty w okolicach 20 lat, które skończyły szkołę średnią, podchodziłem na ulicy i grzecznie pytałem, co to jest logarytm. Żadna nie wiedziała, a wszystkie skończyły szkołę średnią.
    Socjalistów nienawidzę! uważam ich za coś pomiędzy człowiekiem a małpą!

By oszczędzić ludzkości kolejnych konwulsji, musimy jasno i stanowczo powiedzieć naszym kobietom, starcom i dzieciom: My tu rządzimy! Żadnych eksperymentów! Żadnego „współdecydowania” w rodzinie! (…) Panowie! Zachowujmy się odważnie, po męsku!
    Chciałbym odebrać prawo wyborcze wielu osobom, nie tylko kobietom
    Gdy w organizmie pojawiają się komórki raka, to trzeba je wyciąć i zniszczyć – a nie litować się nad nimi, że są „takie młode” i „takie twórcze”.
    Jeśli w wyniku własnej decyzji ginie człowiek – to jego prywatna sprawa. Jeśli ginie 10.000 ludzi – to jest to 10.000 prywatnych spraw – a nie „problem społeczny”
    Kobieta przesiąka poglądami człowieka, z którym sypia. Ostatecznie (Natura czy Bóg – nie będziemy się spierać) nie po to tak skonstruował mężczyzn, by setki tysięcy plemników się marnowały; wnikają one w ciało kobiety i przerabiają ją na obraz i podobieństwo mężczyzny, do którego ona należy.
    Kobiety nie mogą być zbyt inteligentne – dba o to mechanizm Ewolucji Naturalnej. Inteligentna istota nie wytrzymałaby przebywania przez dłużej niż godzinę dziennie z paplającym dzieckiem! Dlatego właśnie (i nie tylko dlatego) mężczyźni nie lubią wiązać się z kobietami inteligentnymi: instynktownie chcą, by ich dzieci miały dobrą opiekę.
    Obecnie hodujemy hordy tchórzy i donosicieli! Skurwione społeczeństwo skurwieli!
    Obejrzałem sobie klasyfikację medalową para-olimpiady. Nie ma tam prawie w ogóle państw afrykańskich. Tam zaraza nie dotarła. Ale to oznacza, że Murzyni niedługo podbiją świat. I wyrżną nas.
    Skok z szóstego piętra jest z całą pewnością bardziej szkodliwy niż zażywanie heroiny, aczkolwiek nie zakazujemy budowy szóstych pięter.
    Naukowiec piszący dla grantu musi pisać prace drugorzędne – po to, by dający granty mógł zrozumieć, nad czym facet pracuje!
    Według mnie WHO to banda komuchów.
    Pańską deklaracją Praw Człowieka to ja się podcieram co drugi dzień!

Prosze bardzo, 5 minut szukania

"Wielka Rzeczpospolita jest w stanie prowadzić 17 konfliktów światowych jednocześnie. Ale według nas, świat to za mało, dlatego słupki graniczne z Orłem Zwycięskim stoją już na Plutonie."

Kapitan królów i król kapitanów. Awatar PaskudnyPludrak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 237 podziękowań w 155 postach
    Ale Kulfon tak wcale nie mówił........ to tylko jego prywatne poglądy.....wyrwane z kontekstu, nie należy wszystkiego brać dosłownie....Kulfon pomaga niepełnosprawnym i szanuję kobiety bla bla bla
    ...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
    "Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "

Cześnik Awatar NexaT
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    To jest potwierdzenie słów? Sklejka z zapewne jakiegoś forum? Ode mnie w dyskusji wymaga się wyjaśnienia każdego procenta, każdej liczby.
    Nie tego się spodziewałem.

W tym zlepku zdań nie widzę nic o tym, że cały naród to debile, niepełnosprawni powinni iść do gazu, a kobiety do garów i lać po mordzie.

Demokracja jest zawsze głupia
    Jak może istnieć ustrój, gdzie dwóch meneli spod budki z piwem ma dwa głosy, a profesor Uniwersytetu ma jeden głos. Trzeba być idiotą, żeby w takim ustroju żyć.
    Ludzkość tak ogłupiała, że dowolna głupotę można im wcisnąć.
    Robiłem taki eksperyment, jakieś 30 lat temu, że pytałem niewiasty w okolicach 20 lat, które skończyły szkołę średnią, podchodziłem na ulicy i grzecznie pytałem, co to jest logarytm. Żadna nie wiedziała, a wszystkie skończyły szkołę średnią.
    Chciałbym odebrać prawo wyborcze wielu osobom, nie tylko kobietom
    Gdy w organizmie pojawiają się komórki raka, to trzeba je wyciąć i zniszczyć – a nie litować się nad nimi, że są „takie młode” i „takie twórcze”.
    Jeśli w wyniku własnej decyzji ginie człowiek – to jego prywatna sprawa. Jeśli ginie 10.000 ludzi – to jest to 10.000 prywatnych spraw – a nie „problem społeczny”

Skok z szóstego piętra jest z całą pewnością bardziej szkodliwy niż zażywanie heroiny, aczkolwiek nie zakazujemy budowy szóstych pięter.
    Naukowiec piszący dla grantu musi pisać prace drugorzędne – po to, by dający granty mógł zrozumieć, nad czym facet pracuje!
    Według mnie WHO to banda komuchów.
    Pańską deklaracją Praw Człowieka to ja się podcieram co drugi dzień!

Co w wyżej skopiowanych zdaniach jest oburzającego? Reszta oczywiście troszkę kontrowersyjna, ale co poradzisz. Taki człowiek, a o niepełnosprawnych do gazu jak pisałem, nic nie widzę. (tak się robi propagandę, nadałbyś się do TVP)
    Nadal wole jego niż obecnych hipokrytów w rządzie. Donald Tusk śmiał się, że Kaczyński rozwiązuje problem złego stanu nawierzchni dróg fotoradarami, a za jego rządów jest tego jeszcze więcej.

No i widzę tzw. automasakracje u ciebie. Zarzuca się Korwinowi, że odebrałby prawo głosu kobietom, a wychodzi na to, że wszystkim. Patrz pan, a w telewizji robią z niego człowieka, który zamknąłby tylko je na cztery spusty. (to zresztą jego pogląd na demokracje. woli monarchie, więc co dziwnego, że nie jest za prawem do głosu obywateli?)

https://www.youtube.com/watch?v=1yTy-9LwT20
    JKM swego czasu stworzył fundacje pomagającą w nauce niepełnosprawnym. Istniała ile istniała, ale pomysł miał i jak widać, nie chce ich zrzucać ze skały.
    Patrz, a jeszcze na końcu redaktorzyna jeden powiedział, że popiera KNP, bo sam jest niepełnosprawny. Pajac i bezmózg, co?

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    13
    Buahahahahahahhahahaha, negujesz słowa własnego prezesa ? Jeśli niepełnosprawność uznaje za zarazę, to co się robi z zarazą? Pewnie tak samo jak z rakiem z innej jego wypowiedzi. Jeśli twierdzi ze kobiety są z natury głupsze, dużo brakuje mu do muzułmańskich najradykalniejszych mułłów z Arabii Saudyjskiej twierdzących z kolei ze prowadzenie samochodu przez kobietę prowadzi do niepłodności? No i moje ulubione Ludzkość tak ogłupiała, że dowolna głupotę można im wcisnąć.No to zupełnie nie sugeruje ze ludzie sa debilami.
    Zarzuca się Korwinowi, że odebrałby prawo głosu kobietom, a wychodzi na to, że wszystkim.
    ​Widocznie uznał ze tylko jeden brydżysta jest godny prawa do głosowania Do tego twierdzi pyszałek jeden ze jest bardziej Rzymski od Papieża, ja tam się nie znam ale negowanie dogmatu o nieomylności papieża w sprawach wiary, to zwykła herezja jest
    Aha skoro on podciera się Deklaracja Praw Człowieka(która mówi notabene między innymi zawiera
    Art. 17 Każdy człowiek, zarówno sam jak i wespół z innymi, ma prawo do posiadania własności.Nie wolno nikogo samowolnie pozbawiać jego własności.) to dużo mu brakuje do Stalina ?
    Ostatnio edytowane przez arcyżużel ; 27-08-2014 o 20:35

Strona 47 z 127 PierwszyPierwszy ... 3745464748495797 ... OstatniOstatni