Tak, ale tu chodzi o to, że jedna z najbardziej charakterystycznych grup kulturowo-etnicznych nie pojawia się w ogóle. Auxillia i najemnicy byliby spoko, choć mam dziwne wrażenie, że się nie doczekamy...
Tak, ale tu chodzi o to, że jedna z najbardziej charakterystycznych grup kulturowo-etnicznych nie pojawia się w ogóle. Auxillia i najemnicy byliby spoko, choć mam dziwne wrażenie, że się nie doczekamy...
I macie swoją Judeę w nowym dodatku. Ale chyba niegrywalną. Aczkolwiek na mapce co wstawiło CA jest
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...76c41a20c9e914
Czyli nacje pogrubione mają być grywalne w tej kampanii?
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Prawdopodobnie tak, po co inaczej by to zaznaczaliJudeę i inne nacje odblokują w ciągu tygodnia po premierze, nie ma problemu. Mnie interesuje, jakie stosunki łączą Egipt z Oktawianem? I czy będą zrzynać kasę na dodatkach?
Jeśli dobrze widzę i myślę to Sycylia to jedna prowincja, a jeśli tak to jest szansa na mury wokół Syrakuz, czyli Pompey będzie pierwszą nacją jaką będę grać. Są pogrubieni.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Proponuję, żeby od momentu mapy rozmawiać o Imperator Augustus w nowym temacie, bo Emperor Edition to tylko wznowiona gra zawierająca m.in. tą kampanię.
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...-Campaign-Pack
Skoro Markomanowie(?), będą tutaj grywalni, to pewnie dojdą też do głównej kampanii. Czyli prawdopodobnie dostaniemy Armenię i dwie germańskie frakcje, czego można było się spodziewać po ulepszeniu Swebów. Zastanawia mnie tylko kto jeszcze, ewentualnie, by się łapał. Stawiałbym na Cherusków, bo zapisali się dość istotnie w historii.
Poza tym jestem już prawie pewien żydowskich jednostek w najemnikach/auxilii.
寧我負人,毋人負我。
曹操
Jeszcze jedną germańskąJa obstawiam Cymbrów. Mają ciekawą lokację i można się fajnie pobawić
Chreuskowie są jednocześnie obok Swebów i Markomanów. Szczerze przyznam ze Markomanow obstawiałem jako germańską frakcję. Tyle że spodziewałem się większego rozwoju wschodu niż północy...
Gdyby Cymbrów zrobili grywalnych to byliby moimi pierwszymi barbarzyńcami którymi bym zagrał w Romku 2.![]()
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Możecie mieć rację. Cymbrowie też wydają się bardzo prawdopodobni i mają ciekawsze położenie od Cherusków. Mimo wszystko, dla mnie Cheruskowie wciąż mają szansę. Położenie przy innych grywalnych frakcjach nie zawsze jest brane pod uwagę przez CA. Najlepszym przykładem jest Grecja+Macedonia+Bałkany.
Gajusz, od siebie poleciłbym kogoś z Bałkanów lub Iberii, jeśli ich masz. Naprawdę fajnie się nim gra.
寧我負人,毋人負我。
曹操