Ile waży wam BC7.0? U mnie 11GB po zainstalowaniu. Nie mogę odpalić gry, bo nie odnajduje pliku exe. Raczej poczekam na wersje torrent. Coś czuje że mogło źle pobrać.
Ile waży wam BC7.0? U mnie 11GB po zainstalowaniu. Nie mogę odpalić gry, bo nie odnajduje pliku exe. Raczej poczekam na wersje torrent. Coś czuje że mogło źle pobrać.
11 GB 11.1 na dysku
W katalogu głównym masz plik BellumCrucis 7 Aplikacja zrób do niego skrót.
Raczej masz dobrze, tylko podczas instalacji nie kazałeś utworzyć skrótu na pulpicie jak myślę. Utwórz go ręcznie i dodaj sobie ikonkę z głównego.
Utworzyłem skrót na pulpicie, a po odpaleniu pokazał się błąd ze ścieżką do pliku exe. Sprawdziłem główny katalog moda i faktycznie nie utworzyło mi pliku exe., nie wiedzieć czemu? Oprócz głównych katalogów(folderów) mam tylko unis000 exe.,unis dat. i BellumCrucis7 cfg
Też miałem coś podobnego.
Rozwiazałem ten problem edytując plik bat z folederu batsources na coś takiego:
Kod:cd ..\..\.. start medieval2.exe @mods\BellumCrucis7\BellumCrucis7.cfg
Masz 12 partów, wypakowałeś je 7zipem, a potem uruchomiłeś instalację, wskazując właściwą ścieżkę?
Zrób ew. powtórną instalację, usuwajac wcześniej katalog BellumCrucis7.
Przed instalacją ew. wypakuj ponownie wszystko.
Jeśli masz pozostałe pliki a tylko uruchomieniowego brak, to może antywir go wywalił? Dziwne.
"Ludzie, którzy dla odrobiny bezpieczeństwa rezygnują z podstawowej wolności, nie zasługują ani na bezpieczeństwo, ani na wolność" Benjamin Franklin
No zajrzyj do kwarantanny, ew. mogę Ci wstawić plik exe. Zaraz wstawię do tego posta jako plik rar, dam link.
Link do pliku exe BC 7.0 wypakuj WinRarem najlepiej: http://87826.file4u.pl/download/5371....file4u.pl.rar
Spolszczenie wrzucone. Miłego grania![]()
"Ludzie, którzy dla odrobiny bezpieczeństwa rezygnują z podstawowej wolności, nie zasługują ani na bezpieczeństwo, ani na wolność" Benjamin Franklin
UWAGA: należało dokonać drobnej korekty z jednym z Piastów! Poprawiona wersja spolszczenia do pobrania, poprzednia jest błędna!
Zaraz, zaraz! Myśleliście że dam Waszym łączom tak łatwo odetchnąć? Najpierw 3 GB Bellum 7, przed chwilą spolszczenie i myślicie że jest fajnie? Zasysać submoda muzycznego! ALE JUŻ!!!
Póki co zawiera to samo co muza z megasubmoda. Nie dodawałem nic nowego, zrobię to za jakiś czas. Muszę trochę odespać po przeróbkach spolszczenia
Link w pierwszym poście wątku o submodzie muzycznym.
Nie spodziewałem się że tak szybko wdrożycie 7 na polskie warunki![]()