@adas94
Mam nadzieję że nie liczyłeś poszczególnym wodzom zwycięstw.Nieważne jakim sposobem zdobyłeś informację, dzięki!
![]()
@adas94
Mam nadzieję że nie liczyłeś poszczególnym wodzom zwycięstw.Nieważne jakim sposobem zdobyłeś informację, dzięki!
![]()
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Czyli teraz prawdziwi Rzymianie siadają do rozgrywki z kartką, długopisem i notują.![]()
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Widać że Panowie nie zaglądacie w historię danej armii, aby popodniecać się troszkę jej barwną przeszłością.
Tam, w jej, opisie znajdują się dokładne statystyki (liczba zwycięstw i porażek) każdego z prowadzących ją do tej pory dowódców.
Nota bene na wzór historii armii, powinna być analogiczna historia dokonań każdego z wodzów...
No, przyznaję się do winy... Ale od czego mam czujnych kolegów-forumowiczów?![]()
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Tak się zastanawiam - mogliby wydać coś w rodzaju edytora jednostek, żeby urozmaicić graczom grę. Polegało by to na tym, że w czasie gry w kampanii naciskamy na przycisk i tworzymy/edytujemy jednostkę, jej uzbrojenie i opancerzenia/statystyki (za wszystko płacąc denarami w grze). Najważniejsze, żeby ów edytor byłby prosty w użyciu, taki dla laika. Jak sądzicie, wypaliłoby to?
"Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.
jest jakiś lepszy mod bitewny żeby jednostki same nie padały tylko kończyło się na fajnej egzekucji typu odcięcie głowy kończyny pozdro ??
To jest DLC, Blood and Gore
http://store.steampowered.com/ageche...9800/?l=polish
Popraw podpis
Blood and Gore mam to dlc mówiłem że chodzi o moda bitewnego dzięki któremu jednostki nie bendom same padały tylko kończyło się na fajnej egzekucji typu odcięcie głowy kończyny pozdro
Ostatnio edytowane przez Samick ; 23-09-2014 o 17:25