Podobno nowe spolszczenie będzie gdy wydadzą DeI w wersji 1.0
Rafkos na twc piszę:
I will do another update when 1.0 comes out.
Witam.
Mam pewien problem, związany z Emperor Edition. Gdy na DeI zainstalowałem spolszczenie, zniknęły mi wszystkie terminy wprowadzone w Emperor Edition (nazwa i szczegóły kampanii Augusta, panele polityczne, nazwy miast z kampanii Augusta). I stąd mam pytanie: da się jakoś przywrócić te nazwy zachowując spolszczenie? Dać jakiś plik lokalizacyjny z innego języka, (nie chodzi mi o polskie nazwy, a żeby w ogóle były nazwy)
Mała informacja dla oczekujących na spolszczenieWracam do gry! 30% tekstów już przetłumaczyłem.
Super!
Cieszę się Rafkosie że kontynuujesz swoje dzieło. Zawsze w DeI gra się lepiej w ojczystym języku![]()
Si vis pacem, para bellum
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Tłumaczenia pozostało już niewielez odrobiną szczęścia skończę pracę przed piątkiem.
Świetnie. Już do piątku? Łał... A to spolszczenie na 0.9 ileśtam? (najnowsza na ten moment, chyba)
Spolszczenie będzie zrobione jak najbardziej dla aktualnej wersji DeI.
@edit
zapewne skończę szybciej (może nawet jutro), ale nic nie jest pewne, poza tym, potrzeba trochę czasu na sprawdzenie, czy wszystko działa.