Piner, Twój poziom jest tak niski, że nie warto się nad tym rozczulać. Drugi raz nie będę odsyłał do tego samego...Wykaż mi że w Polsce jest reżim
Zabawne ale ostatnio ta partia antydemokratyczna jako jedyna (oprócz RN) broniła standardów demokratycznych... Pozostałe jakoś nie bardzo się przejęły cyrkiem wyborczym. Wiem, że i tak nie widzisz tego paradoksu. No cóż, taka mądrość etapu.czemu jako zwolennik demokracji popierasz partię antydemokratyczną.
Nie dość, że przyznają sobie kasę na kampanie wyborcze to jeszcze zapraszają tylko siebie do telewizji i zakładają ciszę medialną nad realną opozycją. Na tej samej zasadzie startuje w wyborach opozycja w Rosji.Ale, mimo tego umożliwiono im start i udział w wyborach? Tak czy nie?
Wierząc "wolnym" mediom marsze były tylko w Krakowie i Warszawie i to po kilkadziesiąt osób...Wielu to Was na tych marszach jednak nie było
No widzisz, w przeciwieństwie do Ciebie u mnie nie ma przyzwolenia na korupcję. Trochę inny kręgosłup moralny.Chyba tylko naczelnik wioski Eskimosów nie jest skorumpowany.
Vice Versa- tylko troll może tak zajadle bronić systemu pomimo (jak mawiał klasyk) "oczywistych oczywistości".Ze skrajności w skrajność - od Korwina Krula do komunisty. (zaczynam to powoli odbierać jako trollowanie)
Kolejne fałszerstwo wyborcze wyszło na jaw. I dziwnym trafem znowu w roli głównej PSL:
http://www.tvn24.pl/ponad-130-tys-gl...,491430,s.html
Ale to oczywiście tylko kolejny zbieg okoliczności...
Nie obrażamy użytkowników. Upominam ustnie, a jeżeli usuniesz ponownie tą notatkę możesz liczyć na coś innego. Pampa

Odpowiedz z cytatem