Strona 441 z 636 PierwszyPierwszy ... 341391431439440441442443451491541 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 401 do 4 410 z 6354

Wątek: Jeżeli teraz jest źle, to jutro będzie jeszcze gorzej

Podkomorzy Awatar Zakapior-san
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    21
    Otrzymał 33 podziękowań w 17 postach
    http://fakty.interia.pl/raport-wybor...cts_news_small
    Paskudne korwinowskie kuco-kreatury! Jakim prawem domagają się uczciwych wyborów będąc partią antyustrojową? Dlaczego zgłaszają protesty do sądów ośmieszając nasz piękny kraj przed całym światem? Pan Prezydent i kierownictwo PKW przecież wyraźnie powiedzieli, jeszcze przed oficjalnymi wynikami, że wybory były uczciwie przeprowadzone i szaleństwem jest to kwestionować!!!
    Ostatnio edytowane przez Zakapior-san ; 25-11-2014 o 23:33

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Wybory byly uczciwe to tylko liczenie glosow pozostawia wiele do zyczenia.

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    21
    Wybory byly uczciwe to tylko liczenie glosow pozostawia wiele do zyczenia.
    To kłamstwo! Przecież nad liczeniem głosów czuwali mężowie zaufania z wszystkich partii sejmowych, głównie z PSL więc nie ma mowy o przekrętach!

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Slowa klucze "mezowie zaufania".Pewien Gruzin kiedys powiedzial ze "Niewazne kto glosuje.Wazne kto liczy glosy".

Cytat Zamieszczone przez Zakapior-san Zobacz posta
    Pan Prezydent i kierownictwo PKW przecież wyraźnie powiedzieli, jeszcze przed oficjalnymi wynikami, że wybory były uczciwie przeprowadzone i szaleństwem jest to kwestionować!!!
    W 2010 przed Smolenskiem owczesny marszalek ale tez gajowy takze wyglosil oredzie do narodu...przed czasem.
    https://www.youtube.com/watch?v=g8S24Gid5pA

Znow jest glosno o Polsce na calym swiecie:
    http://zw.lt/rozmaitosci/radni-z-pol...-hermafrodyta/
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,8771,tit...wiadomosc.html

Niedlugo z nudow zabiora sie za nasze czworonogi

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Pampa
    Gość
    Zając... nie zakazałem używania, tylko rozdrabniania po raz n-ty tej jednej definicji. A i zakapior nie został ukarany za reżim, tylko za coś zupełnie innego. Koniec offtopu.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Doskonale to rozumiem Pampa.Inni maja problemy ze zrozumieniem ze 2+2=4 tak samo jak 5-1=4

Za nieporozumienia nie wstawia się ostrzeżeń, zwłaszcza że nikogo nie obrażał ani się nie ciskał. Ostatni raz mówię, ciągnięcie dalej tego bezsensownego tematu też będzie karane. Wracajcie do dyskusji. Pampa

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    21
    W 2010 pod Smolenskiem owczesny marszalek ale tez gajowy takze wyglosil oredzie do narodu...przed czasem.
    https://www.youtube.com/watch?v=g8S24Gid5pA
    To jakiś korwinowiec, naziol z RN albo inny anonymous shackował. Nie liczy się!
    Zając... nie zakazałem używania, tylko rozdrabniania po raz n-ty tej jednej definicji.
    Dokładnie! Przecież Twoje wypowiedzi trzeba traktować przenośnie a nie dosłownie:
    Dlatego też odpuście już walkę na definicje i wróćmy do dalszej rozmowy pomijając TO słowo.
    ...
    Dalej:
    Zając... nie zakazałem używania, tylko rozdrabniania po raz n-ty tej jednej definicji.
    I słusznie! Dlatego osoba walcząca z tym rozdrabnianiem dostała osta
    Nie, nie miesiąc. Ja jestem na forum od lipca 2007 roku. Także widzisz. Pampa
    Też byłem na starym forum i jakoś się nie jaram jaką to jestem starą gwardią.

Dostałeś osta za zupełnie co innego i dobrze o tym wiesz, bo dostałeś w wiadomości powód. BTW czy niewyraźnie jest napisane że chodzi mi o wojnę na definicje? Czyż nie jest to dostatecznie jasne? Także teraz oficjalnie: macie przestać się sprzeczać co oznacza słowo ,,reżim". Jasne? Tak? To dobrze, wracamy. Pampa

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    21
    No co te media robią... Przecież nikt nie będzie czytał w kółko o tych wymyślanych przekrętach:
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...?ticaid=113de9
    Protest wyborczy do Sądu Okręgowego w Białymstoku złożył kandydat na radnego, który przegrał z konkurentem o jeden głos, podczas gdy w urnie były o dwie karty do głosowania więcej, niż wydano.
    No bezczelny typ z tego kandydata. Pan Niesiołowski dobrze wytłumaczył takie zdarzenia mówiąc: to, że ktoś miał zero głosów na protokole chociaż cała rodzina na niego głosowała świadczy o tym, że kandydat był "słaby" a nie, że sfałszowano wybory:
    https://www.youtube.com/watch?v=n72wd2a_tdI
    11.15 i 17.50
    Innymi słowy kandydat wygrałby gdyby był "mocny" a nie gdyby zapisano mu w protokole brakujące głosy. Nie wiem w co powinien być "mocny" ale na pewno nie chodzi o układy- przecież mamy od 25 lat demokrację i o żadnych układach nie ma mowy.
    Słuszne jest hasło, że PO to partia wysokich standardów!

Chłop Awatar waldii0203
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Cytat Zamieszczone przez Zakapior-san Zobacz posta
    To jakiś korwinowiec, naziol z RN albo inny anonymous shackował. Nie liczy się!
    zanim zaczniesz snuć takie nazewnictwo odetnij pempowine od mediów i wyścib nos poza komputer. mieszkasz teraz gorzej niż białorusi gdzie wszyscy za ciebie decydują nawet ja myśleć, te wybory to farsa jak ta cała władza i pseudodemokracja bulisz ceny jak na wyspach bryt a zarabiasz polskie stawki, jezdzicie uzywanymi samochodami niemieckimi, przemysłu praktycznie nie ma, i do tego jesteście obywatelami drugiej kategoriii, czytaj jak nawet traktują cie w urzędzie i mozna tak długo snuć, łatwo komuś przylepić etykiete ale tak naprawde to oni potrafią głośno powiedzieć ze jest żle, a nie jak ci wszyscy polacy znów nic sie nie stało może ci tak pasuje takze brawo mozesz być murzynem w swoim kraju ale nie wszyscy tak chcą i głośno to mówią i nie udają że jest cudownie jak nie jestbrawo

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    21
    mieszkasz teraz gorzej niż białorusi gdzie wszyscy za ciebie decydują nawet ja myśleć, te wybory to farsa jak ta cała władza i pseudodemokracja
    Pan Prezydent Komorowski powiedział, że wybory były uczciwe więc były. Koniec, kropka!
    bulisz ceny jak na wyspach bryt a zarabiasz polskie stawki, jezdzicie uzywanymi samochodami niemieckimi, przemysłu praktycznie nie ma, i do tego jesteście obywatelami drugiej kategoriii, czytaj jak nawet traktują cie w urzędzie i mozna tak długo snuć
    To tylko przejściowe trudności. Doganiamy Europę i dogonimy ją (jeśli kryzys dopisze) już za 50 lat!!!
    łatwo komuś przylepić etykiete ale tak naprawde to oni potrafią głośno powiedzieć ze jest żle, a nie jak ci wszyscy polacy znów nic sie nie stało może ci tak pasuje takze brawo mozesz być murzynem w swoim kraju ale nie wszyscy tak chcą i głośno to mówią i nie udają że jest cudownie jak nie jest
    Mój autorytet Chochlik stwierdził, że woli być lemingiem niż korwinowcem a korwinowcy strajkują bo przegrali wybory a nie dlatego, że są sfałszowane. To nic, że w kraju nie ma pracy a jeżeli jest to za parę groszy- średnia pensja wynosi 3800 złp i pozwala godnie żyć a zresztą powinna nam wystarczyć sama myśl, że żyjemy w wolnym, demokratycznym kraju. Poza tym dano nam przecież możliwość wyjazdu do godnej pracy na zmywaku za granicą od czego zapłacimy podwójny podatek tam i tu a jak zechcemy wracać to czeka nas kontrola skarbowa i wogóle emerytura pod palmami od 67 roku życia w zawrotnych kwotach między 600 a 900 złp. Tak, wyssałem murzyńskość z mlekiem matki i żyję w kraju teoretycznym gdzie h... d... i kamieni kupa jak zwykł mawiać najlepszy minister spraw zagranicznych wszechczasów Pan Radosław Tomasz Sikorski i mogę być głodny, biedny i bez dachu nad głową- wystarczy mi miska ryżu, TVN, taniec z gwiazdami i orędzie noworoczne prezydenta. Seks zapewni mi Ruch Palikota wnioskujący o dopłaty do prostytutek dla ubogich. Żony i dzieci nie potrzebuję bo na starość dostanę emeryturę od państwa, a co!!!
    Niech żyje lewica!!!

Ps: Nadal nie rozumiem dlaczego narzekasz na nasz wspaniały kraj. Jak jest Ci źle to jak mówi Chochlik- wyjedź lub głosuj na kogoś innego. Od tego jest demokracja; a jak powiedział Pan Kraśko- "demokracja na tym polega, że możesz sobie wybrać PO, PIS, SLD lub PSL". Ooo... zwłaszcza PSL
    Ostatnio edytowane przez Zakapior-san ; 26-11-2014 o 01:39

Strona 441 z 636 PierwszyPierwszy ... 341391431439440441442443451491541 ... OstatniOstatni