No panowie mod jest naprawdę SUPER jest parę drobiazgów jeszcze do zrobienia ale nic ,muzyka z polskich seriali jest Boska i w ogóle mapa i jednostki
A jeszcze jedno po bitwie jak klikam na następną turę to mnie wywala,czy jest jakaś rada na to ?
No panowie mod jest naprawdę SUPER jest parę drobiazgów jeszcze do zrobienia ale nic ,muzyka z polskich seriali jest Boska i w ogóle mapa i jednostki
A jeszcze jedno po bitwie jak klikam na następną turę to mnie wywala,czy jest jakaś rada na to ?
Która tura? Kim grasz? Spróbuj poprzesuwać inaczej agentów. Podaj w spoilerze treść loga.
Potop Total War-Polska modyfikacja do Medieval 2 Total War Kingdoms,
przenosząca gracza w czasy XVII i XVIII wieku: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...otop-Total-War
Ewentualne błędy dawajcie w Problemy techniczne http://forum.totalwar.org.pl/showthr...lemy-technicze zawsze łatwiej wyłapać niż z całego wątku.
Fajnie, ale gdzie się ten patch na własne bitwy wypakowuje?
Nieważne...
"Liczko ma gładkie i mowę kwiecistą
Czarci ten pomiot z naturą nieczystą
Życzenia Twe spełni zawsze z ochotą
Da Ci brylanty i srebro i złoto
Lecz kiedy przyjdzie odebrać swe długi
Skończą się śmiechy, serdeczność, przysługi
W pęta Cię weźmie zabierze bogactwo
Byś cierpiał katusze, aż gwiazdy zgasną"
Witam serdecznie, długo czekałem i jeszcze pewnie poczekam na stabilną wersje.
Na chwile obecną, pierwsze co zrobiło na mnie WIELKIE wrażenie to muzyka - pasuje idealnie, dodaje ducha walki podczas bitew, wielkie brawa!
Niestety, dwukrotnie wywaliło mi grę, w takich przypadkach:
1. Uruchomiłem kampanie, zauważyłem iż jest za jasno. Powrót do ustawień, zmniejszam jasność, odpalam raz jeszcze kampanie i dziękuje.
2. Stoczona pierwsza bitwa - wygrana, w tej samej turze rozpoczęcie drugiej - wywaliło grę.
Dodam, że na podstawce czy SS nigdy nie występowały tego typu problemy.
Mimo, że nie dawno zwątpiłem nad powstaniem tego moda, ponieważ była cisza to teraz znów mogę czekać na niego rok i znów chętnie wrócę do Medievala.
Nie poddaje się, gram dalej - mam nadzieje że za często gre wywalać mi nie będzie. Podzielę się w niedalekiej przyszłości uwagami i propsami.
Mimo wszystkie, wielkie brawa dla Was Panowie (kobiety jakieś tworzyły?), liczę że dalej będziecie tworzyć.
Szkoda, że nie mam czasu, a bym chętnie w miarę możliwości mógł pomóc przy tym projekcie. Gdybym chociaż miał jakieś podstawowe pojęcie..
A więc - zabieram się za testowanie.
pozdrawiam
Szczęśliwego nowego!![]()
Mógłby ktoś potwierdzić czy też sprostować, Wy też nie macie dostępnej Husarii w własnych bitwach?
"Liczko ma gładkie i mowę kwiecistą
Czarci ten pomiot z naturą nieczystą
Życzenia Twe spełni zawsze z ochotą
Da Ci brylanty i srebro i złoto
Lecz kiedy przyjdzie odebrać swe długi
Skończą się śmiechy, serdeczność, przysługi
W pęta Cię weźmie zabierze bogactwo
Byś cierpiał katusze, aż gwiazdy zgasną"
Jak AI się sprawuje?
Ja dużo nie grałem, jeszcze trzeba trochę z balansem kampanii powalczyć to pewnie będzie hulać, ja jak pogram dam znać, inni też może coś skrobną. Radzisz zmienić na najnowsze?
Ta kamera podczas bitew wariuje tzn. pojawia się czasami czarne tło w niektórych miejscach.
No wariuje czasem, ale to już kwestia stabilności, a tego chyba sami nie poprawimy![]()