można będzie pokierować desantem wikingów z ich łodzi/statków. Jeszcze podziękujemy CA za stworzenie bitew z desantem.Niewątpliwie. Ciekawe czy dalej okręty będą żeglować po lądzie.
można będzie pokierować desantem wikingów z ich łodzi/statków. Jeszcze podziękujemy CA za stworzenie bitew z desantem.Niewątpliwie. Ciekawe czy dalej okręty będą żeglować po lądzie.
Si vis pacem, para bellum
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
A ja się zastanawiam czy od początku CA zrobi identyczne drzewka budynków dla wszystkich frakcji jak w Rome II po patchu nr.15, czy też znowu zagrają z nami w kulki i najpierw dadzą różne różniste, a potem po roku "bach", przytną wszystkich na równo i kicha... Nie wiem jak wy, ale ja od tamtego patcha pograłem może z 5 minut w R2, straciłem po nim serce i chęci do tej gry...
Ostatnio edytowane przez Henryk5pio ; 13-02-2015 o 01:03
"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte
Dzisiaj na stronie tona ekskluzywnych informacji z Attili (tak, mieliśmy wersję preview) - czekajta cierpliwie!!!
@Grogmir Oby, oby, ale jeśli faktycznie zrobią z drzewkami budynków jak w Rome II, to będzie to naplucie fanom w twarz, dlatego ja poczekam co najmniej rok, aby nie wdepnąć w żadne guano...
Ostatnio edytowane przez Henryk5pio ; 13-02-2015 o 01:01
"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte
też mam wielką nadzieję, że wróci "stary system" budynków... nowy jest za prosty i frakcje są do siebie w tym elemencie bardzo podobne. Ale cóż, przecież tego chcieli gracze...
Visca el Barca!!!
@Barsa, którzy gracze? Chyba jakieś dzieciaki z USA... Najbardziej Mnie dziwi, że zostawili w encyklopedii dostępne do podglądu oba drzewka (stare i nowe)... Ciekawe czy byłoby trudno w opcjach dać taką drobną do zaznaczania, jaka wersja drzewka ma być aktywna w obecnej rozgrywce...
Ostatnio edytowane przez Henryk5pio ; 13-02-2015 o 01:01
Dla kogo są robione gry? Głownie dla dzieci i młodzieży... głównie z USA, choć może akurat z TW jest inaczej, tutaj trochę inny target ale nadal to są głównie dzieci i młodzież z zachodu.
Dalej.... gdzieś czytałem, że zmiany w budynkach to pokłosie dyskusji na ich oficjalnym forum. Dodatkowo te zmiany i części osób na naszym forum się podobają, wiec...
Visca el Barca!!!
Za te ciągłe teksty o dzieciakach z USA, hamburgerach i ciągłym odnoszeniu się do innych nacji jak o upośledzonych debilach z miejsca strzelałbym bany. Masz jakieś źródła dotyczące sprzedaży TW na świecie i populacji grających? Jeśli nie, to daruj sobie takie teksty, bo nie świadczą one o tobie zbyt dobrze. Wiem, że uważasz siebie i Polaków za wszechwiedzących Panów Świata, ale może zostaw do dla siebie.
voitek ale po co ta "ideologizmy"? Gry są jednak robione głównie pod "młodego zachodniego konsumenta" i to jest oczywistość. Nikt tu chyba nie pisał o Panach Świata, ale tak jak jest różnica między skandynawskim a hollywoodzkim,czy bollywoodzkim kinem, tak samo w tym gdzie powstanie gra, czy pod jaki target jest robiona. Z TW jak pisałem nie jest tragicznie, bo jednak tutaj target to nie tylko dzieciaki, ale jednak na zachodzie trochę bardziej lubią i przywiązują większa wagę go "błyskotek i fajerwerków". Może się mylę, ale takie są moje odczucia.
Visca el Barca!!!