Strona 25 z 104 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 1031

Wątek: Dyskusja ogólna o grze Total War: Attila

Łowczy Awatar Veritimus
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Otrzymał 13 podziękowań w 8 postach
    Poruszam się o czterech kółkach, więc choćbym chciał, to nie mogę podejść, a podjechać byłoby ciężko o tej porze roku.
    "Łatwiej jest zginąć z bronią w dłoni w imię wzniosłych idei, niż mądrze się ukorzyć i w cichości pozwolić im przetrwać, by w odpowiednim czasie rozbłysły swym blaskiem." - ja
    "Niech wam ziemia lekką będzie... by psy mogły was łatwiej wykopać." - Marcjalis

Podczaszy Awatar Memnon[pl]
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    46
    Otrzymał 85 podziękowań w 52 postach
    Aktualnie jest prezenotwana gra hunami na twietterze.Ale nie polecam-po obejrzeniu 20 minut dalem sobie spokoj.
    10 min gadania o pierdolach ,ruch i automatyczne zakonczenie bitwy ...i tak w kolko...
    Jedna bitwa ktora widzialem prezentuje sie tragicznie-kawaleria szarzuje na wlucznikow od przodu,lucznicy stoja z tylu i nic nie robia,trzeba sie naklikac szybciej niz w strzelance zeby jakos zagrac.
    Starcia oddzialow trwaly maksymalnie 15 sekund!Szkoda slow-jedno wielkie rozczarowanie....Wyglada to tak samo biednie jak Rome na patchu 1.0
    Po podejsciu pod wrogie miasto komp/AI zabiera armie i ucieka daleko -zamiast bronic maista-wiec atakujesz tylko garnizon.Tragedia.
    Pod wzgledem AI/bitewnym gra prezentuje sie tragicznie i beznadziejnie.Powielone bugi z Rome,tragiczne i glupie zagrania AI.Do tego dochodzi kilku minutowa mini bitwa...

Jezeli mialbym oceniac gre po tym co widzilem dzisiaj-dlabym jej maksymalnie 2/10...

Edit:
    Po skonczeniu prezentacji-na ofcjalnym forum posypalo sie bardzo duzo komentrzy-podobnych do moich...wiec CA zamknelo watek.Widac liczylo chyba tylko na pochlebstwa i pochwaly -a tu takie rozczarowanie.Im blizej premiery tym bardziej jestem przekonany ze bedziemy miec powtorke z Rome II pod wzgledem AI.
    Ostatnio edytowane przez Memnon[pl] ; 06-02-2015 o 22:04
    Kiedy życie Cię nie pieści,podnieś głowę w górę i zaciśnij pięści

3. Następujących 4 użytkowników podziękowało Memnon[pl] za ten post:

Cześnik Awatar FireFighter
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 19 podziękowań w 13 postach
    Serio jest aż tak źle? Zabijasz nawet marzenia kurczę, to po raz kolejny dałem się nabrać i zamówiłem przed premierą.. sądziłem, że gra wyjdzie na poziomie coś aktualnego Romka 2, a tu znowu powtórka z rozrywki? Brak słów ...

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    46
    Cytat Zamieszczone przez FireFighter Zobacz posta
    Serio jest aż tak źle? Zabijasz nawet marzenia kurczę, to po raz kolejny dałem się nabrać i zamówiłem przed premierą.. sądziłem, że gra wyjdzie na poziomie coś aktualnego Romka 2, a tu znowu powtórka z rozrywki? Brak słów ...
    Niestety jest tragicznie z tego co widzialem.
    Hunowie w kazdej turze palili i grabili wszystko co napotkali.Prawie wszystkie bitwy byly rogrywane auto...bo i po co skoro komp/AI nic nie tworzylo w miastach.A nawet jak juz cos mailo to po podejsciu hunow komp zabieral armie i uciekal wpizdu-zostawiajac skromny garnizon.Powtroka z Rome 1.0.Prezentowna kampania wygladala beznadziejnie nudnie.Atak,spalenie miasta,atak spalenie miasta i itd...
    Jedyna defenstywe postawilo cesarstwo-ale Hunowie(czlowiek) przegrali starcie chyba tylko dlatego iz grajacy nie nadazal z klikaniem.Nawet jak gram w Battlefielda to nie musze tyle i tak szybko klikac jak w tej bitwie.
    Az liczylem ile trwa stracie oddzialow-maksymalnie trwalo 15 sekund i ucieczka -paranoja!
    Obecnie na oficjalnym forum ludzie sa tak rozczarowani ze jada po CA-do tego stopnia ze CA zamknela juz 3 watki.(Ogromna fala krytyki)
    Na jednego ktory napisze ze jest wooow,super,awesome itp zaraz 15 pisze ze jest bardzo zle.

Stolnik Awatar marko1805
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    31
    Otrzymał 121 podziękowań w 78 postach
    Ależ oni to wszystko poprawą - w piętnastej łatce .
    A tak na poważnie, jeśli to co mówisz faktycznie wydadzą w finałowej wersji to.... e co tam, lud i tak kupi.
    https://picasaweb.google.com/lh/photo/nozvxNxHhuIVK9-6uWBM2RcxicG_SBK_B29mfu3dapE?feat=directlink

Si vis pacem, para bellum

"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"

Podczaszy Awatar Henryk5pio
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    29
    Otrzymał 52 podziękowań w 39 postach
    A więc wiem już, że nie warto kupować, nawet z forumową promocją A właśnie co do promocji, link z Total War: Attila + Darmodostawa + DLC (PC Pudełko) odsyła pod to:
    http://www.http.com//muve.pl/pc/stra...otalwar.org.pl
    Co to jest to http.com nie wiem...Ale na pewno nie strona muve.pl z promocją...

Radzę zrobić jakąś poprawkę.
    Ostatnio edytowane przez Henryk5pio ; 13-02-2015 o 00:33
    "Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    46
    http://www.twitch.tv/gamespot/b/621190831
    Prosze sobie przewinac do 1 godz i 45 -tam jest bitwa ktora pokazuje "przeFspaniale" AI ....
    Kolejna jest ok 2 godz-swietny pokaz jak palace sie drzewo moze wystraszyc 2 oddzialy ukryte w lesie...
    Reszt to i tak strata Waszego czasu-przed kazdym ruchem jest 10 min opowiadania dupereli itp...a pozniej auto bitwa,palenie miasta i tak do znudzenia....

Cześnik Awatar FireFighter
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 19 podziękowań w 13 postach
    Chyba jestem rozczarowany

Szambelan Awatar adriankowaty
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    375
    Otrzymał 39 podziękowań w 32 postach
    I dlatego sobie grę daruję. CA się stacza niestety. Jestem ciekaw dlaczego tak to ma wyglądać? Kolejny raz robią skok na kasę?
    http://forum.totalwar.org.pl/image.php?type=sigpic&userid=5038&dateline=1420376  708
    "Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
    Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.

Podkomorzy Awatar Chaak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    262
    Otrzymał 254 podziękowań w 191 postach
    Z tego co czytam, to dobrze, że na razie odpuściłem zakup. Nabędę jak połatają i najdzie mnie na jakąś grę fantasy.

寧我負人,毋人負我。
    曹操

12. Użytkownicy którzy uznali post Chaak za przydatny:

Strona 25 z 104 PierwszyPierwszy ... 1523242526273575 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów