AI jest genialne w swej głupocie, zero flankowania konnicą, chociaż gracz rozciąga jej na spotkanie włóczników, a krótką chwilę potem oddział tejże konnicy się sypie... Szkoda, że nie ma już w TV "Śmiechu Warte", pasowałoby tam jak ulał![]()
AI jest genialne w swej głupocie, zero flankowania konnicą, chociaż gracz rozciąga jej na spotkanie włóczników, a krótką chwilę potem oddział tejże konnicy się sypie... Szkoda, że nie ma już w TV "Śmiechu Warte", pasowałoby tam jak ulał![]()
Ostatnio edytowane przez Henryk5pio ; 13-02-2015 o 00:32
"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte
A która nacja ma mieć hoplitów? Choć w sumie nie wiem po co pytam. Bo od wczoraj jestem w innym miejscu i pieje z radości: kotołaki, szroniaki i klasa nekromanty.
Ostatnio edytowane przez Ituriel32 ; 07-02-2015 o 08:17
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Zakładam, że gra będzie grywalna po 8 patchu. Skoro podstawka miała 16, to dodatek powinien mieć połowę tego...
"A teraz słuchajcie wy, ludzie z NATO! Bombardujecie ścianę, co nie przepuszczała potoku afrykańskiej migracji do Europy, ścianę, co stopuje terrorystów . Tą ścianą była Libia. Rujnujecie ją. Wy - idioci. Za tysiące migrantów z Afryki, za wsparcie terrorystów będziecie płonąć w piekle. I tak będzie".
Mu'ammar al - Kaddafi
szwejk, zważ na to, że od 14 patcha Rome II był grywalny i to porządnie. Patrząc na to, co zaserwowano w Attyli to Rome II przy tej grze to najlepsza część serii. Dlatego dobrze, że nie popełniłem tego błędu z kupieniem Attyli.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
To porównaj teraz z Rome 2 bez patchy... Attyla z patchami może być lepszy od obecnego R2. A ze od razu nie będzie - a po co piraci mają zarabiać?
To mamy czekać po kilka miesięcy na kupioną grę żeby była dobra tylko po to żeby "piraci nie zarabiali"?;p
Od kiedy piraci zarabiają, np. na torrentach?
Poza tym bez jaj - płacę za pełnoprawny produkt, a nie wersję demo/testową/beta. Jak pozwolą kupować grę rozłożoną na raty, to wtedy mogę się zgodzić, tymczasem płacę pełną kwotę i oczekuję kompletnej produkcji. Tymczasem wygląda to tak, jakby wydawali wybrakowaną strategiczną/ekonomiczną planszówkę bez figurek/żetonów/połowy pól.
"Łatwiej jest zginąć z bronią w dłoni w imię wzniosłych idei, niż mądrze się ukorzyć i w cichości pozwolić im przetrwać, by w odpowiednim czasie rozbłysły swym blaskiem." - ja
"Niech wam ziemia lekką będzie... by psy mogły was łatwiej wykopać." - Marcjalis
Prosta logika - nie interesuje cię towar, nie kupuj. Poza tym swego czasu istniały takie stronki, gdzie za pobranie pliku musisz zapłacić. Nadal nawet istnieją (chomikuj). Poza tym, propagując piractwo, łamiesz nie tylko regulamin, ale też prawo polskie i unijne.
Nikt nigdzie nie propaguje piractwa... Pampa.
"Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.
O co tyle hałasuPoza tym bez jaj - płacę za pełnoprawny produkt, a nie wersję demo/testową/beta. Jak pozwolą kupować grę rozłożoną na raty, to wtedy mogę się zgodzić, tymczasem płacę pełną kwotę i oczekuję kompletnej produkcji. Tymczasem wygląda to tak, jakby wydawali wybrakowaną strategiczną/ekonomiczną planszówkę bez figurek/żetonów/połowy pól.. Poczekaj spokojnie, może uda im się to załatać po 15 łatce wtedy kupisz , zapłacisz powiedzmy połowę ceny wtedy już za pełnoprawny produkt i po kłopocie. Kupujesz w dniu premiery, to kupujesz w przypadku CA kota w worku na własne ryzyko i odpowiedzialność.
Si vis pacem, para bellum
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
"Łatwiej jest zginąć z bronią w dłoni w imię wzniosłych idei, niż mądrze się ukorzyć i w cichości pozwolić im przetrwać, by w odpowiednim czasie rozbłysły swym blaskiem." - ja
"Niech wam ziemia lekką będzie... by psy mogły was łatwiej wykopać." - Marcjalis