A ja prawie dwa tygodnie po, bo zgubił im się gdzieś w systemie numer telefonu.
A ja prawie dwa tygodnie po, bo zgubił im się gdzieś w systemie numer telefonu.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Skoro promocja jest do końca lutego to bardzo dobrze, akurat zdążę sobie ogarnąć potrzebne pieniądze a przy okazji okaże się czy warto po tym co będziecie pisać po premierze.![]()
Z góry uprzedzam - nie wiedziałem, pod który temat podpiąć newsa więc założyłem nowy. W razie potrzeby proszę przenieść.
W sieci pojawiły się pierwsze recenzje Attili. Póki co, to nie jest źle. Pomijając inteligencję kompa, na która w żadnej części nie można było liczyć, to nie ma takiej tragedii. Może faktycznie wyciągnęli wnioski z Rome`a. Wiem, pobożne życzenie.
Na gry-online inny recenzent, ocena 8.0.
Link:
http://forums.totalwar.com/showthrea...TTILA-Reviews?
www.metacritic.com/game/pc/total-war-attila
Pamiętajmy że Rome II też dostawało od ,,recenzentów" po 9/10 a od graczy potem było 3-4/10.
Kiedy życie Cię nie pieści,podnieś głowę w górę i zaciśnij pięści
Z tym że pakiet DLC kultur "wikińskich" tylko przedpremierowo z tego co zrozumiałem
Prawda jest jednak taka, iż oceny recenzentów dość znacznie rozmijały się z rzeczywistością i Rome II był gniotem w dniu swego wydania. Ocena 3,4/10 była oceną sprawiedliwą. Pominę tutaj powody takich ocen przez recenzentówPo czym większość graczy wstawiała 1/10 bo grała na 12 calowym monitorze albo nie potrafiła odnaleźć się w zarządzaniu. ^^i Memnon wcale nie musi mijać się z prawdą. Ach te czasy ,gdy voituś z pasją inkwizytora zwalczał krytyków Rome II jeszcze przed premierą
. Nie musi mieć to co prawda odniesienia do nadchodzącego tytułu, ale odejmując jakieś 2 punkty od opinii recenzentów nie będzie chyba zbytnia przesadą
![]()
Si vis pacem, para bellum
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
https://www.youtube.com/watch?v=CnlSbqHzbA0
Pamiętacie faceta od cieknących profitów? Dostał wersję recenzencką gry i wrzucił szybki przegląd jednostek.
Nie jest może zbyt szczegółowy, ale pozwala w miarę ogarnąć, co nas czeka. Pomijając kwestię zgodności z historią, na temat której jeszcze wiele zostanie powiedziane, Rostery wydają się być zbyt... zbalansowane. Wiecie, każdy ma wszystko i nawet Normanowie są w stanie trzasnąć jazdą uderzeniową.
Osobiście uważam, że najgorzej prezentują się: Wandalowie i Normanowie (po za Danami). Natomiast system rozwalili konni kusznicy Sasanidów, best unit ever.
PS. W minucie 10.18 zwróćcie uwagę na kciuk jeźdźca pierwszego z prawej.