Ale nie każdy kpi i nie szanuje cudzej pracy, ja jestem zadowolony z Waszego zaangażowaniaa recenzji kiedy można się spodziewać?
Ale nie każdy kpi i nie szanuje cudzej pracy, ja jestem zadowolony z Waszego zaangażowaniaa recenzji kiedy można się spodziewać?
W ciągu godziny.![]()
W takim razie Grogmirze, lecę do sklepu po chipsy i czekam na waszą recenzję![]()
"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte
Alanowie będą moja ulubioną frakcją. Dlaczego?
IRAŃSCY,INDOEUROPEJSCY, SARMACI
z GERMAŃSKĄ KULTURĄ
i MONGOLSKIMI TWARZAMI.
Czekam na wyznających Swarożyca Piktów w linothoraxaxh.
No te skośne oczka u Sarmatów to niezła skucha. Germańskie oddziały u Sarmatów, można jeszcze jakoś przeboleć, w sumie w tym okresie często tworzono mieszane federacje plemienne. Czy w Attyli występuje kultura czy tylko religia, czy oba razem. Bo z tego co pamiętam to chyba tylko religia, czyli wychodzi że Sarmaci mają religie - pogaństwo germańskie?
Nie widzę związku między bardzo dobrą pracą waszego serwisu, a krytyką gry.Przeciwnie, to jest odpowiedni temat, bo niektórzy urabiają się po łokcie (klucz do gry dostaliśmy dwa dni temu, a recenzja z kilkoma filmikami jest już gotowa), a zamiast pochwał (ciekawe, gdzie znajdziecie tyle contentu z Attili na polskich serwisach) dostają kpiny.
Obawiam się że Protosłowianie będą mieli taką samą religię. Można jednak założyć że CA będzie zmieniać ewidentne niedoróbki wraz z patchami, chociażby przez negatywne opinie.Bo z tego co pamiętam to chyba tylko religia, czyli wychodzi że Sarmaci mają religie - pogaństwo germańskie?
Patche będą nieodzowne. Skąd wiem? Przeczucie.... Niestety germańskich falang etc. już nie zmienią.
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
To trzeba czekać na mody podobne te do DeI![]()
Od kiedy nazywanie recenzenta fanboyem jest krytyką gry?
Żeby nie było nie na temat - martwi mnie obecny wygląd niektórych nacji, zwłaszcza brak odrębnego rostera Celtów (!!!). Jako zatwardziały fanboy dziejów porzymskiej Brytanii domagam się szczegółowego uwzględnienia tamtejszych, zupełnie odmiennych od reszty kontynentu, realiów. Chociaż pewnie przyjdzie mi czekać do DLC o Arturze... :p
Się będzie działo po premierze. Na szczęście dla mnie, dopiero w przyszły weekend będę miał czas przysiąść do Attyli. Pierwsza burza mnie ominie, he he.
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II