Strona 44 z 104 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 1031

Wątek: Dyskusja ogólna o grze Total War: Attila

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

3kropki - oszusci

Witam, chciałbym od dłuższego czasu śledzę to forum dlatego chciałbym was przestrzec przed zakupami w wyżej wymienionym sklepie. Zakupiłem u nich Attile w preorderze razem z DLC niestety dzisiaj dostałem maila że nie mają kodów a w zamian proponują kod do gry którą sprzedają za całe 1.49zł....
    A może ktoś jeszcze został oszukany przez ten sklep? Ewentualnie ktoś ma jakieś pomysły jak walczć o swoje z takimi oszustami ?
    Pozdrawiam Devil

Pan Koala Awatar Shay Ruan
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    189
    Otrzymał 126 podziękowań w 91 postach
    Jeśli chcesz iść na wojnę zgłoś się do miejskiego lub powiatowego rzecznika konsumentów

"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"

Pampa
    Gość
    Zgłoś do rzecznika praw konsumenta o niezgodność towaru z opisem, zwrócą Ci pewnie pieniądze wtedy. Lub po prostu zażądaj zwrotu pieniędzy lub równowartości tego DLC, czyli jakieś 30 zł.

Pampa
    Gość
    Czas na moje pierwsze wrażenia. Przeszedłem prolog, i gra jest świetna! Jest dużo, dużo lepsza od Romka po premierze. Optymalizacja nie jest wcale zła i praktycznie wszystkie opcje mam zaznaczone na maksymalną jakość i jest płynnie. Fajny klimat już od samego początku, wreszcie fajnie wyglądające drzewko technologiczne oraz rodziny. Mnóstwo różnych opcji budowy (chociaż karty budynków są totalnie nieczytelne) dających przeróżne modyfikatory. Walka pomiędzy jednostkami trwa wystarczająco długo i jest jakby bardziej czytelna bo nad każdą jest teraz taki paseczek który ,,schodzi" gdy morale spadają, no i nie ma już tych flag nad głowami jednostek tylko małe prostokąty co mi osobiście odpowiada. Szczerze mówiąc mam wrażenie że Atylla bardziej mnie wciągnie niż Rome, bo wydaje się bardziej różnorodny i po prostu hmmm... lepszy. Jedyne czego mi brakuje to efektów krwi ale to pewnie niedługo będzie dostępne. A tymczasem wracam do dalszej kampanii. Warto było wydać te 100 zł, czego nie mogłem powiedzieć o Rome II po premierze.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście
    Grając jutami opanowałem całą prowincję i albo czegoś nie dopatrzyłem albo jest to jakiś bug. Chodzi o surowiec w postaci drewna który dostarcza stolica prowincji Hrefnesholt. W mieście tego samego regionu Alabu nie mogę rozbudować manufaktury stolarskiej bo symbol drewna pojawia się tam na czerwono- brak surowca.
    Szkoda że w RTW2 nie ma już typowego genealogicznego drzewa.
    Mogli by też karty jednostek zmienić.

Comte de Barcelona Awatar Barsa
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    89
    Otrzymał 101 podziękowań w 58 postach
    Karty budynków są naprawdę nieczytelne... do kart jednostek trzeba się przyzwyczaić po tym co było w R2.

Mnie natomiast te info o wrogich unitach nie przekonuję, zresztą i tak będę grał na trybie realizmu, wiec tam tego nie będzie zapewne...

Visca el Barca!!!

Stolnik Awatar ( ͡º ͜ʖ ͡º)
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    96
    Otrzymał 47 podziękowań w 34 postach
    Cytat Zamieszczone przez Vlad Zobacz posta
    Grając jutami opanowałem całą prowincję i albo czegoś nie dopatrzyłem albo jest to jakiś bug. Chodzi o surowiec w postaci drewna który dostarcza stolica prowincji Hrefnesholt. W mieście tego samego regionu Alabu nie mogę rozbudować manufaktury stolarskiej bo symbol drewna pojawia się tam na czerwono- brak surowca.
    Upewni się czy masz budynek dający drewno, a jak nie masz to musisz go zbudować.

Comte de Barcelona Awatar Barsa
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    89
    Otrzymał 101 podziękowań w 58 postach
    Czy mi się wydaję, że jednostki dosyć szybko się męczą, szczególnie te opancerzone

Visca el Barca!!!

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Nie, nie wydaje Ci się. Zagrałem póki co jedną bitwę i po chwili biegu pod górkę lekko opancerzone jednostki były zdyszane, a średnio opancerzona piechota po może minucie walki,krótkim biegu i szarży wyczerpana.Do plusów dodałbym jeszcze przejrzysty rozwój agentów i generałów a także umocnienie osad więc teraz nawet zwykła osada ma jakieś predyspozycje obronne.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście
    Co sądzicie o takiej promocji?
    http://allegro.pl/total-war-attila-p...106707180.html
    w multi nie gram,ale coś za tanio to wygląda?

...doczytałem komentarze o tej promocji.Szkoda czasu i atłasu.
    PROCESOR CORE I5 4570 3.2GHz LGA1150
    MSI Z97 GUARD-PRO Z97 LGA1150
    GEIL DDR3 8 GB 1600MHZ DUAL ENHANCE CORSA CL9
    GIGABYTE ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5/256bit (820/4200) (wer. OC - Over Clock)
    KINGSTON SV300S37A/60GB SSD
    HDD CAVIAR 1TB WD1002FAEX SATA III 64MB CACHE
    ZASILACZ AEROCOOL PGS VS-500
    WINDOWS 7 ULTIMATE 64-bit

Strona 44 z 104 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów