LennoxLewis może byś spróbował obczaić ten problem z kamerą podczas bitew?
LennoxLewis może byś spróbował obczaić ten problem z kamerą podczas bitew?
Witam, niedawno pobrałem sobie tego moda i muszę przyznać, że zdaje się być całkiem fajny. Mam, jednakże jeden problem gra często wyłącza się i wraca do pulpitu. Dodam, że nie pobierałem łatek, ponieważ nie wydaje mi się, aby miały one jakiś wpływ na ten problem. Byłbym wdzięczny, za pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Witam no niestety mod na tej fazie jest nie dopracowany i wywala, mnie też wywalało i dla tego aby się nie zniechęcać do tego moda bo jest na prawdę fajny poczekam na poprawki a te łatki to warto pobrać bo zawsze coś wnoszą
Ja lubię ten okres burzliwych dziejów Europy a zwłaszcza Polski więc warto poczekać aż wejdą konkretne poprawki
http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=396461817 Myślę iż to nie wymaga komentarza...
"Liczko ma gładkie i mowę kwiecistą
Czarci ten pomiot z naturą nieczystą
Życzenia Twe spełni zawsze z ochotą
Da Ci brylanty i srebro i złoto
Lecz kiedy przyjdzie odebrać swe długi
Skończą się śmiechy, serdeczność, przysługi
W pęta Cię weźmie zabierze bogactwo
Byś cierpiał katusze, aż gwiazdy zgasną"
Przede wszystkim kozacy nie mogą mieć 3 pełnych armii ew. Rzplita powinna mieć co najmniej 2.
"Liczko ma gładkie i mowę kwiecistą
Czarci ten pomiot z naturą nieczystą
Życzenia Twe spełni zawsze z ochotą
Da Ci brylanty i srebro i złoto
Lecz kiedy przyjdzie odebrać swe długi
Skończą się śmiechy, serdeczność, przysługi
W pęta Cię weźmie zabierze bogactwo
Byś cierpiał katusze, aż gwiazdy zgasną"
I jak z tą prowincją Kudak, k.m. zlikwidujesz ją? Dajcie spokój żeby tworzyć taką prowincję. Kudak jako forteca jestem za, ale jako prowincja bez przesady.
Ja nawet nie mam pojęcia jaki urząd zrobię do czegoś takiego.
Można wrzucić moda na coś innego niż kotszer? Link do części drugiej nie działa.