Chyba nie da się rozbudowywać budynków przed konwersją
Chyba nie da się rozbudowywać budynków przed konwersją
Jeśli masz inna kulturę budynków to masz 2 opcje:
1. Wyburzyć
2. Przebudować
Hmmmm ale jeśli budynki są zniszczone to trzeba je jeszcze przebudować, bo jest głupotą.
Visca el Barca!!!
Jaka nacja powstanie po wyzwoleniu afrykańskich terenów cesarstwa? Na razie widziałem takie nacje jak Italica, Illiria, Iberia, Macedonia?,
Da się wybierać pogodę przed bitwą? Gram kampanie współpracy i muszę grać w jakiś mgłach.
Ostatnio edytowane przez Ituriel32 ; 25-02-2015 o 08:33
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Z nacji powstałych do wyzwolenia w Afryce jak na razie widziałem Egipt(pewnie coś jeszcze jest).Jeśli chodzi o inne nacje na pewno są:Brytowie,Galia,Septymania(południowa prowincja Galii-Narbonensis) i Judea.
W zwykłej kampanii można standardowo użyć 3 razy opcji czekaj na zmianę pogody(jeśli to usunęli w trybie multi to nie rozumiem dlaczego,w poprzedniej części przecież normalnie działała ta opcja z tego co pamiętam)
Czy jak mianujemy gubernatora i potem go odwołamy, a na jego miejsce mianujemy nowego to też trzeba za to płacić![]()
Visca el Barca!!!
Czemu płacić? Wydaje się mi, że mianowanie członka swego rodu na to stanowisko nic nie kosztuje.