Jak tak gramy to szczerze mówiąc ani Cesarstwo ani separatyści nie ganiali po moim podwórku. Zaś barbarzyńcy owszem.
Ale Barsa pisał chyba o terenach afrykańskich. Ja takich Maurów zaliczam mentalnie do cywilizowanych.
Przypomnij by zrobić obrazek: by pokazać jak fajnie wygląda Galia. Tyle nacji się tam wprowadziło.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Sasanidzi też lubią wejść sobie do ERE, poczekać ze dwie turki i dopiero wojnę wypowiedzieć....
Visca el Barca!!!
Wole system żeby CA napisało taki skrypt który wykluczy takie głupoty.... w R2 nie było takich tematów, jak już się wbijał na Twoje terytorium to wojna.
Visca el Barca!!!
Śmiech mnie też ogarnia na myśl o tych barykadach.... jednostka uderzy kilka razy mieczem czy czym tam ma i barykady brak....
Visca el Barca!!!
Ale jak się ustawi na nich jednostki to walczą dużo bardziej efektywnie, co do ich łatwego zniszczenia to zgadzam się, powinni zrobić animację wspinania się na barykady albo coś w tym stylu. Natomiast mam pytanie, wie ktoś może jak zniszczyć całkowicie Hunów? Bo co chwila widzę nowe armie przychodzące z wschodniego krańca mapy i dobrze by było definitywnie rozwiązać ten problem![]()
Po prostu trzeba ich wytępić, szukaj ich wodza i zabijaj. Ja zniszczyłem około 10-12 armii i to był koniec Hunów.
Nie podoba mi się podział mapy na prowincje po trzy regiony. Natomiast strona wizualna jest bardzo ładna. Miałem czas (na turach Samicka) poprzyglądać się mapie. Podobają mi się głównie drzewa i rzeki. Szukałem też zwierzątek głównie na terenach Skandynawii, Niemiec i Polski. O ile rudzielców jest sporo, tak gorzej jest z roślinożercami: głownie koniki i sarenki (wyspa Danonków). Przy czym pomyliłem jakieś głazy z Żubrami.
Aż jestem ciekaw jak to wygląda w Afryce.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.