Zobacz wyniki ankiety: Kogo popierasz w wyścigu po fotel prezydencki?

Głosujących
67. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Grzegorz Braun

1 1.49%
  • Waldemar Deska

0 0%
  • Andrzej Duda

14 20.90%
  • Anna Grodzka

0 0%
  • Adam Jarubas

0 0%
  • Bronisław Komorowski

18 26.87%
  • Janusz Korwin-Mikke

18 26.87%
  • Marian Kowalski

5 7.46%
  • Paweł Kukiz

6 8.96%
  • Magdalena Ogórek

4 5.97%
  • Janusz Palikot

0 0%
  • Jacek Wilk

1 1.49%
Strona 13 z 55 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 542

Wątek: Wybory Prezydenckie 2015

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    No i? Nie ten sam? Aha... bo ma czapkę... jeśli TVN mówi, że to nie on to znaczy, że oczy kłamią!
    https://www.facebook.com/mareckiupr?fref=ts
    A tu w młodzież kontra:
    https://www.youtube.com/watch?v=6JoxsGhwxsM

Lemingi wiedzą lepiej. Jeśli fakty się nie zgadzają z realem to tym gorzej dla faktów!

Kapitan królów i król kapitanów. Awatar PaskudnyPludrak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 237 podziękowań w 155 postach
    Cytat Zamieszczone przez zaks Zobacz posta
    No i? Nie ten sam? Aha... jeśli TVN tak mówi, to znaczy, że oczy kłamią!
    Nie powiem, jakieś podobieństwo dostrzegam.

Ale co powiesz na to

"Mundurowi jednak zaprzeczają, aby Marek Marecki przebywał w ich areszcie. Nie ma też takiej osoby w policyjnym systemie. Ujęli innego mężczyznę. - Zatrzymany poszukiwany jest listem gończym w celu doprowadzenia go do aresztu śledczego. Wygląda na to, że Partia Korwin nie wiedziała jak ich członek się nazywa i że był poszukiwany"

"Ok. godz. 20 policja poinformowała nas, że... nie jest to Marecki, ale inny mężczyzna, który podawał się za brata Aleksandra M. Jest poszukiwany sześcioma nakazami do osadzenia w więzieniu. M.in. za kradzież, prowadzenie samochodu po pijanemu i groźby karalne wobec świadków w swoim procesie"
    Będziecie teraz mogli swojemu koledze słać tak po kibolsku-"Pozdrowienia do więzienia"

Gazeta krakowska to też reżimowe media ?

Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/3780051,korwinowcy-nie-wiedzieli-ze-ich-czlowiek-byl-poszukiwany-wideo,id,t.html
    Ostatnio edytowane przez PaskudnyPludrak ; 12-03-2015 o 19:32
    ...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
    "Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "

Zbanowany
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Filmik z zatrzymania był oczywiście zmontowany przez złych kuców! Tylko POlicja Obywatelska powie wam prawdę tak jak z rzekomym przyznaniem się do zamachu, byciu kibolem i byciu poszukiwanym!

Kapitan królów i król kapitanów. Awatar PaskudnyPludrak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 237 podziękowań w 155 postach
    Cytat Zamieszczone przez zaks Zobacz posta
    Filmik z zatrzymania był oczywiście zmontowany przez złych kuców! Tylko POlicja Obywatelska powie wam prawdę tak jak z rzekomym przyznaniem się do zamachu, byciu kibolem i byciu poszukiwanym!
    A, że pośród tzw "Sekcji W" są członkowie Wisła Sharks(zwykłej bandyckiej bojówki, odpowiedzialnej m.in za zabójstwa i napaści z użyciem maczet) to też nieprawda ?
    ...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
    "Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    @PaskudnyPludraku - nie masz co się wysilać, bo nowy jegomość zaraz zniknie jak pojawi się Pampa

Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Serio? Wy myślicie, że gość będzie siedzieć (Marek M.) sprawiedliwie? Gość tylko przyniósł krzesło, to nie jego wina, że głupi prezydent pomyślał, że to zamach na jego życie. Poza tym wolę już głosować na Korwina niż na koalicję kłamców. A tym bardziej nie będę głosować na gościa, który co chwila nas (Polaków) i siebie za granicą i w kraju ośmiesza. Tym bardziej za incydent z 'Szogunem', za wchodzenie na krzesło speakera, krycie jego głupoty przez TVN, łażenie z rozpiętym rozporkiem w jednym z jego spotkań czy właśnie ten urojony wg niego zamach.
    Patrząc obiektywnie na wpadki obecnego prezydenta, to tak naprawdę nie jego wina. Od protokołu dyplomatycznego są odpowiednie osoby, które powinny poinstruować co i jak. Jak widać, są to osoby mocno niedouczone, leniwe albo też zwyczajnie głupie.
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Stolnik Awatar Piner
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    316
    Otrzymał 124 podziękowań w 97 postach
    Patrząc na posty ,,Zaksa'' przekonuję się do słuszności o mojej teorii ślepej posłusznej sekty pana JKM. Niżej upaść nie może gdyż prawa grawitacji mu na to nie pozwolą.
    Nie Talleyrand,napatrz się pan,nasłuchaj i nawąchaj aż do mdłości.Żeby pertraktować o pokoju,trzeba znać jego cenę.- Napoleon ( film z 2002 roku)

- Czy to wystarczy?
    - Nie. Ale widok jest wspaniały
    .- (Napoleon 2002) Napoleon obserwujący początek wielkiej szarzy pod Eylau.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Eeee... to nie jest wina obecnego prezydenta, że jak pederasta łaził podczas swojego wiecu z rozpiętym rozporkiem? Jak tak, no to gratuluję A poza tym zachował się chamsko wobec innych ludzi, którzy woleli głosować na Korwina. Pokazuje to między innymi to, że po prostu gardzi swoim krajem.
    A co do Zaksa - nie ma się co nim przejmować, bo to kolejne konto Zakapiora... a zarazem zwykły fanatyk.

Piner, najlepiej jest jechać po prawicy, a bronić lewicy, która nawet nie ma zamiaru zwiększyć wojska do min. miliona żołnierzy...

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Eeee... to nie jest wina obecnego prezydenta, że jak pederasta łaził podczas swojego wiecu z rozpiętym rozporkiem? Jak tak, no to gratuluję A poza tym zachował się chamsko wobec innych ludzi, którzy woleli głosować na Korwina. Pokazuje to między innymi to, że po prostu gardzi swoim krajem.
    A co do Zaksa - nie ma się co nim przejmować, bo to kolejne konto Zakapiora... a zarazem zwykły fanatyk.

Piner, najlepiej jest jechać po prawicy, a bronić lewicy, która nawet nie ma zamiaru zwiększyć wojska do min. miliona żołnierzy...
    Każdy człowiek, który łazi z rozpiętym rozporkiem jest pederastą? Nie przesadzasz lekko? Możesz nakreślić sytuację, kiedy to zachował się chamsko wobec wyborców Korwina? Bo ja o niczym takim nie słyszałem.
    A co do jechania po prawicy - to chciałem Ci przypomnieć, że wczoraj na czacie zbytnio się nie paliłeś do pewnego pomysłu. Więc nie wybiegaj z mln. armią

A tutaj coś a propo poprzednich wyborów - http://www.fakt.pl/Wyborcy-Korwin-Mi...y,76379,1.html
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.

Księga XVI

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach

Polecam słuchać, jak nasz "kochany" prezydent ma czelność pyskować do Polaków, którzy nie mają zamiaru głosować na niego. Ja do takiego prezydenta nie mam nawet szacunku. Poza tym to były komunistyczny agent - towarzysz "Litwin".
    No tak... strona Fakt, tego się mogłem spodziewać...
    A co do pederastów - odpowiadam - NIE, ale to, co zrobił to szkoda słów. Przed wyjściem z domu sprawdza się, czy rozporek jest zapięty, a nie wychodzi się ot tak z domu...
    Innymi słowy nie mam zamiaru na Komorowskiego oddać głosu. Już mam dość jego błaznowania i nie będę dalej tego tolerować. O ile 'bul' to jeszcze jest coś śmiesznego, to jednak to, co robił w parlamencie japońskim, czy wiele innych wpadek przelało mą czarę goryczy.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    "Pyskować" - to określenie używa się, gdy osoba młodsza kłóci się ze starsza. I nie używa się go w określeniu do osoby starszej tylko do młodszej. Komorowski zachować się źle, nie przeczę, bo riposta mu się nie udała. Faktem jednak pozostaje, że jest urzędującym prezydentem i bez względu na to kto zasiada w pałacu, to tej osobie i funkcji przez niej sprawującej należy się szacunek. A jak widzę wyborcy KORWiN-a nie mają za grosz szacunku dla nikogo. Chyba tylko dla swojego prezesa...
    A propo rozporka - nikt nie sprawdza nieustannie czy ma rozporek zapięty czy też nie. Równie dobrze może szwankować w nim suwak. Rzecz niezależna od nikogo. A ta "afera rozporkowa" zaczyna urastać do rangi wielkiej tragedii narodowej.
    Przepis na idealną kawę:

Księga XVI

11. Użytkownicy którzy uznali post chochlik20 za przydatny:

Strona 13 z 55 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów