Seba, Sabal itd. też nie wiadomo![]()
Seba, Sabal itd. też nie wiadomo![]()
Fakt. x)
Jak możesz to mnie też wpisz, chętnie zagrałbym kampanię online![]()
TAM TA TA RAM TA TAM! NOWY NOWY NOWY!
Zobaczyłeś generalną odezwę czy też po prostu sobie tu wpadłeś?
Jesliś wszystko ogarnął, zarówno tutorial, zasady i moda, to zapraszam na Litwę w WKO34 (sytuacja bardzo wygodna, bo wyjściowa) czy też Sycylię w mko23. Jakiekolwiek byś miał wątpliwości to wal do Dyskusji Ogólnych.
ło kurdenatrafiłem na filmik z Youtube własnie o KO i szukałem na forum czy ktoś jeszcze w to gra
Tak wgl to nie spodziewałem się tak szybkiego odzewuniestety teraz dołączyć nie mogę bo własnie zamówiłem Medka i pewnie przyjdzie za jakieś 2-3 dni ;/ Ale do tego czasu ogarne tutoriale,zasady,moda
Jak będą wolne miejsca to mogę zagrać i Litwą i Sycylią![]()
No to bomba. Spokojnie, tu się nikt nie spieszy. x) Mam nadzieję, że ci się spodoba i zostaniesz. Ostatecznie jest to inna nieco gra niż standard i to nie chodzi tylko o żywych.
Możesz być spokojny zostanę bo jestem bardzo podjarany tą opcjąA planujecie jakąś nową kampanię od początku?
Oooj na razie stan osobowy jest tak mizerny, że o wko na pewno mowy nie ma. Można by ewentualnie ograniczone mko zrobić. A na pewno powstanie nowy Kingdoms, jak skończymy Brytanię.Jakby przyszło jeszcze z kilka osób, to mko mogłoby na bezpiecznego powstać. Do wko musi być 22 graczy, a to i tak przydałoby się mieć ze trzech w rezerwie.
Ostatnio edytowane przez Mefisto7 ; 15-03-2015 o 23:18
Ok a mógłbyś dać linka z tutorialem,zasadami i modamiBo trochę ciężko to znaleźć
Na razie zbieramy ludzi na KO na KrzyżakachJak się szuka ludzi do KO to trzeba napisać w tym głównym forum temat jeśli dobrze pamiętam, tak?
Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.