Zobacz wyniki ankiety: Kogo popierasz w wyścigu po fotel prezydencki?

Głosujących
67. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Grzegorz Braun

1 1.49%
  • Waldemar Deska

0 0%
  • Andrzej Duda

14 20.90%
  • Anna Grodzka

0 0%
  • Adam Jarubas

0 0%
  • Bronisław Komorowski

18 26.87%
  • Janusz Korwin-Mikke

18 26.87%
  • Marian Kowalski

5 7.46%
  • Paweł Kukiz

6 8.96%
  • Magdalena Ogórek

4 5.97%
  • Janusz Palikot

0 0%
  • Jacek Wilk

1 1.49%
Strona 15 z 55 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 542

Wątek: Wybory Prezydenckie 2015

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Ja bym się tak nie cieszył sprawą Biereckiego, bo CBA ostatnio zatrzymała działacza PO - http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1....html#MTstream Tyle, że w przeciwieństwie do PiS-u ten od razu wyleciał z partii. Biereckiego tylko zawieszono w prawach członka, chociaż tajemnicą poliszynela jest fakt, że SKOK-i to oczko w głowie PiS-u i nie jeden pewnie tam przekręt poszedł.

Kłopoty finansowe trapią zresztą SLD:
    http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/mag...za_555787.html
    http://natemat.pl/134975,sld-nie-moz...niadze-partiom
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Mnie podobało się jak członkowie PiS-u nie chcieli się przyznać do wyników zamówionego przez partię sondażu sprzed kilku tygodni w którym wychodziło że wśród wyborców i sympatyków PiS-u nazwisko Duda kojarzyło się w przeważającej mierze z przewodniczącym Solidarności i ... długo, długo z nikim innym. Ja rozumiem że w Polsce przy ustroju parlamentarno-gabinetowym pierwszy obywatel to ów strażnik żyrandola, ale łapanie kandydatów którzy do momentu startu w tej galopadzie po fotel są zupełnie nieznani sympatykom danej partii jeszcze bardziej obniża w oczach wyborcy ten urząd. Szefowie partii jak jeden mąż z jednej strony usiłują wmawiać że sondaże są nieistotne, z drugiej rzucają biały ręcznik i szukają kogokolwiek by później wytłumaczyć jak można było przegrać z "kimś takim jak Bronek". PiS jest wytłumaczony choć tym, że jesienią Jarek będzie się starał o fotel premiera oraz straty z 10.04.2010 (co by nie mówić elita PiS-u, w innym przypadku spokojnie wystawiliby Putrę lub Wassermanna), ale Leszek i jego wybór to już cyrk. A w domu arena.... Jarek też mógłby wystawić choćby Kuchcińskiego, tylko jak tu wytłumaczyć społeczeństwu wesołe pobranie nagrody od pani marszałek tak na co dzień krytykowanej? Jedyna słuszna decyzja marszałka z PO to dawanie kilkadziesiąt tysięcy złotych członkowi PiS-u? Honor się chowa gdy idzie koperta w ruch. I mamy Dudę z kapelusza. Ogórek sami boją się zostawić z dziennikarzami. O innych planktonach szkoda gadać.
    Ostatnio edytowane przez Gajusz Mariusz ; 13-03-2015 o 11:43 Powód: literówka

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Podczaszy Awatar Henryk5pio
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    29
    Otrzymał 52 podziękowań w 39 postach
    I w sumie Gajuszu, znowu aktualne są słowa Donalda Tuska, że "nie ma z kim przegrać"
    "Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Zgrabne podsumowanie dotychczasowych działań kandydatów w wyborach. Co można im zaliczyć na plus, a co na minus.
    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...tml#Czolka3Img
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.

Księga XVI

5. Użytkownicy którzy uznali post chochlik20 za przydatny:

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Kapkę ciekawostek o Dudzie. Czyli jak chciał, aby było a jak było naprawdę - http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos....html#MTstream
    Ostatnio wystąpił nawet w Telewizji Tram, gdzie pod przykrywką jako "Jarosław z Warszawy" zadzwonił sam prezes i zapewniał, że Duda to katolik, że hej. Podobną opinię wystosował sam Rydzyk. który przy okazji skrytykował ustawę antyprzemocową.
    Magdalena Ogórek wśród Warszawiaków - http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...html#BoxVidImg tutaj akurat tego nie pokazali, a szkoda. Bo kandydatka zapętliła się zapytana o program i ciągle powtarzała o emigracji młodych.
    Przepis na idealną kawę:

Księga XVI

Podkomorzy Awatar Bronti
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    257
    Otrzymał 118 podziękowań w 79 postach
    http://pikio.pl/prezydent-zarejestro...lozyl-pozniej/

Ludzie, którzy robią takie rzeczy są gwarantem uczciwości wyborów...
    Ostatnio edytowane przez Bronti ; 20-03-2015 o 12:38

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Na szczęście jak Krowin dojdzie do władzy, to nie będziemy musieli się martwić uczciwością wyborów
    Przepis na idealną kawę:

Księga XVI

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Cytat Zamieszczone przez chochlik20 Zobacz posta
    Na szczęście jak Krowin dojdzie do władzy, to nie będziemy musieli się martwić uczciwością wyborów
    Nie rozumiem co ma piernik do wiatraka?@Bronti podal jasny i przejrzysty przyklad faworyzowania przez PKW osoby Bredzislawa pomimo ze jako drugi kandydat zlozyl podpisy zebrane pod swoja kandydature po Korwinie wlasnie.
    Jezeli juz mowimy o uczciwosci niech o niej swiadczy deklaracja pierwszego gajowego Lasow Panstwowych o wstrzymaniu swojej kampanii na okres opuszczenia flag panstwowych w zwiazku z wydarzeniami w Tunisie.Pomijam juz sam fakt ze zwiniecie banerow do polowy masztow,w tym przypadku,jest bezprawne gdyz nie ma ogloszonej zaloby narodowej ktora upowarznia urzedy do takich poczynan.
    Pomimo chucznych zapowiedzi obecnie nam panujacy odwiedza dzis oraz jutro Gorny Slask z okazji Dnia przyjazni polski-wegierskiej(chociaz ten przypada na 23 Marzec) a media trabia ze to nie ma nic wspolnego z kampania przedwyborcza.
    No i jako jedyny kandydat Bronek nie stawia sie osobiscie na spotkania z potencjalnymi wyborcami lecz "podrozuje" po kraju jako bozyszcze pod postacia Bronkobusow ktore zawsze sa witane przez...kolektyw partyjny i grupke gapiow.Ach sie chce powiedziec:"Jaki prezydent taka kampania" .Tak na marginesie kto placi za te przejazdy?
    Rownie dobrze Straznik menory moglby pojsc w slady Prezesa i nagrac material video ktory bylby z uwielbieniem odtwarzany na tabletach przez lokalnych przedstawicieli partyjnych.Taniej i wieksza zdolnosc razenia propagandowego.

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

10. Użytkownicy którzy uznali post Nezahualcoyotl za przydatny:

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Cytat Zamieszczone przez zajac Zobacz posta
    Nie rozumiem co ma piernik do wiatraka?@Bronti podal jasny i przejrzysty przyklad faworyzowania przez PKW osoby Bredzislawa pomimo ze jako drugi kandydat zlozyl podpisy zebrane pod swoja kandydature po Korwinie wlasnie.
    Jezeli juz mowimy o uczciwosci niech o niej swiadczy deklaracja pierwszego gajowego Lasow Panstwowych o wstrzymaniu swojej kampanii na okres opuszczenia flag panstwowych w zwiazku z wydarzeniami w Tunisie.Pomijam juz sam fakt ze zwiniecie banerow do polowy masztow,w tym przypadku,jest bezprawne gdyz nie ma ogloszonej zaloby narodowej ktora upowarznia urzedy do takich poczynan.
    Pomimo chucznych zapowiedzi obecnie nam panujacy odwiedza dzis oraz jutro Gorny Slask z okazji Dnia przyjazni polski-wegierskiej(chociaz ten przypada na 23 Marzec) a media trabia ze to nie ma nic wspolnego z kampania przedwyborcza.
    No i jako jedyny kandydat Bronek nie stawia sie osobiscie na spotkania z potencjalnymi wyborcami lecz "podrozuje" po kraju jako bozyszcze pod postacia Bronkobusow ktore zawsze sa witane przez...kolektyw partyjny i grupke gapiow.Ach sie chce powiedziec:"Jaki prezydent taka kampania" .Tak na marginesie kto placi za te przejazdy?
    Rownie dobrze Straznik menory moglby pojsc w slady Prezesa i nagrac material video ktory bylby z uwielbieniem odtwarzany na tabletach przez lokalnych przedstawicieli partyjnych.Taniej i wieksza zdolnosc razenia propagandowego.
    Straszne faworyzowanie jakby się liczyło kto pierwszy złożył i komu pierwszemu zatwierdzili ostatni kto złoży i komu ostatniemu zatwierdzą to będzie beksa Niech zgadnę, pewnie sondaże są też robione pod prezydenta i pokazują zaniżony wynik Korwina?
    Leć, zawiadom prokuraturę, że z powodu zamachu w Tunezji na Belwederze i na Pałacu Prezydenckim opuszczono flagi do połowy - http://wyborcza.pl/1,75477,17593217,..._masztow_.html Bo to takie przewinienie, że klasyfikuje się na więzienie.
    I a propo obchodów na Górnym Śląsku. Para prezydencka z Węgier również postanowiła przyjechać na te obchody, by wspomóc w kampanii obecnego prezydenta? http://www.dziennikzachodni.pl/artyk...kiej,id,t.html

Korwin rozpoczął swoją kampanie przylatując do mojego miasta - http://www.cozadzien.pl/wiadomosci/w...014/26396.html i ciągle snuje tą samą gatkę.
    Ostatnio edytowane przez chochlik20 ; 20-03-2015 o 14:30
    Przepis na idealną kawę:

Księga XVI

Asuryan
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez zajac Zobacz posta
    Bronti podal jasny i przejrzysty przyklad faworyzowania przez PKW osoby Bredzislawa
    To już się nadaje pod osta moim zdaniem. Obecny Prezydent RP ma inaczej na imię. Jakby nie było, piszesz o obecnie urzędującej głowie państwa.

Strona 15 z 55 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów