Tak, już się pobiera na stronie - i tutaj pytanie - gdy już pobieranie w przegląarce osiągnie 100%, co będzie dalej?
Tak, już się pobiera na stronie - i tutaj pytanie - gdy już pobieranie w przegląarce osiągnie 100%, co będzie dalej?
Tego nie wiem. Pewno trzeba wszystkie party pobrać i zainstalować zgodnie z instrukcją
Witam mam pytanie czy rooster dla RP jest kompatybilny z najnowszą wersją czy musismy czekać na nową aktualizacje tego submodu ?
Obecnie nie jest on kompatybilny z najnowszą wersją ID.
"Liczko ma gładkie i mowę kwiecistą
Czarci ten pomiot z naturą nieczystą
Życzenia Twe spełni zawsze z ochotą
Da Ci brylanty i srebro i złoto
Lecz kiedy przyjdzie odebrać swe długi
Skończą się śmiechy, serdeczność, przysługi
W pęta Cię weźmie zabierze bogactwo
Byś cierpiał katusze, aż gwiazdy zgasną"
A jest gdzieś opcja pobrania patcha do ID w wersji tej samej na której wydano submod?
Nie sądzę, musiałbyś napisać do autora, a i to nie jest do końca pewne, biorąc pod uwagę, że każda wersja waży z 5gb więc niemożliwe byłoby mieć tyle wersji na dysku. No chyba, że ktoś ma nasa-pc. Mimo wszystko warto sprawdzić.
"Liczko ma gładkie i mowę kwiecistą
Czarci ten pomiot z naturą nieczystą
Życzenia Twe spełni zawsze z ochotą
Da Ci brylanty i srebro i złoto
Lecz kiedy przyjdzie odebrać swe długi
Skończą się śmiechy, serdeczność, przysługi
W pęta Cię weźmie zabierze bogactwo
Byś cierpiał katusze, aż gwiazdy zgasną"
Nie do końca, mod jest kompatybilny z najnowszą wersją - wszystko chodzi płynnie poza... no właśnie...
Miałem ten błąd już kiedyś - jestem w okolicach 76 tury i wywala mnie do windowsa na turze Marathów... Wcześniej miałem ten problem z Maroko w 40 turze - ale to w innej kampanii, którą przez ten błąd usunąłem. Pamiętam, że kiedyś pomogło na to Bran AI. Jest dostępne na tą wersję? (w folderze z submodami nie mam)
Panowie mam pytanie tak z ciekawości za czołem grać Piratami i jest jeden bardzo wielki problem nie mogę załadować jakiego kolwiek oddziału na statek,czy ktoś miał też taki problem mam wersje moda 44.3 tak w ogóle brak jakiego kolwiek ruchu z wyspy a chyba jest taka możliwość
A jak jest z sub modami do tego moda bo ruchy na mapie są dramatyczne a sztuczna inteligęcia przeciwników na poziomie 10 letniego dziecka
Właśnie zdaje się że piraci nie mogą się desantować nigdzie.
Robercik wydaje mi się ze mod Bran AI jest kompatybilny z najnowszą wersją ID. W tygodniu ściągnę zaimplementuje co trzeba i obadam czy śmiga.