A wy przy robieniu każdej tury nagrywacie filmik
=======================
Owszem, da się podłączyć internet z telefonu do PC.
A wy przy robieniu każdej tury nagrywacie filmik
=======================
Owszem, da się podłączyć internet z telefonu do PC.
Tak z każdej tury
Podłączyć się da tylko trzeba chcieć .
A Temer założył ambasadę i jakieś pakty z kimkolwiek zawarł
Jak coś to ja wiem jak zrobić filmik z gry np. Frapsem, ale nigdy z komentarzem nie robiłem.
Poza tym nie gram w tej KO więc lepiej niech ktoś inny zrobi.
Najlepiej by było gdymy MG skontaktował się z Temerem i dowiedzieć się szczegółów, czy ma zamiar w ogóle do nas dołączyć. Czy ma zamiar zrobić coś z internetem ? Dla mnie taki brak internetu to powód do zerwania umowy, no chyba że to on coś zniszczył![]()
No właśnie nie, nie mieliśmy żadnego fizycznego dowodu, że dogadał się z WMM, a nawet, ze w ogóle będzie grał.A Temer założył ambasadę i jakieś pakty z kimkolwiek zawarł
WMM,
Ogarnij się i nie rzucaj takimi dziecinnymi tekstami. Staram się uspokoić radka i podejść do tego sporu i do samego Ciebie na poważnie, ale takie zachowanie nie pomaga.Czy to kończy debatę czy tego screena też zmyśliłem?
Grasz DLA SIEBIE dwiema frakcjami, masz DWA razy większe szanse niż inni gracze, przy czym nie było dowodu na to że zostałeś do tego upoważniony i na koniec traktujesz nas sarkastycznie "Czy to kończy debatę czy tego screena też zmyśliłem?". Nawet jeśli cisnąłem Cię z tym byś udowodnił swoje zastępstwo temera, to nie powinieneś temu w ogóle się dziwić, bo w ten sposób dajesz sobie dwa razy większe szanse na zwycięstwo.
Z tego co widzę to właśnie w tej chwili Temer jest online, więc może zaraz się wypowie:
http://forum.totalwar.org.pl/member.php?6776-Temer
Jak coś to wklejam ponownie link do sejwa dla Niemiec bo jest na stronie 4:
http://www.speedyshare.com/dZGQw/KO-YT-Niemcy-2.sav
Sprawa została już wyjaśniona tym screenem, ale może chociaż powie kiedy on sam zagra![]()
Czekaj czekaj jest online , to pobrać save to jest chwila . Teraz sprawa jest załatwiona ture niech wykona Temer i nagra ,koniec kropka.
Jestem już, widzę, że ostra dyskusja się wywiązała z powodu mojej nieobecności.
W każdym razie, potwierdzam słowa Mistrza, że przekazałem mu poprowadzenie mojego państwa w kampanii na czas mojej nieobecności. Zrobiłem to by nie psuć zabawy innym przez moje problemy.
Powód mojej nieobecności zaś był prosty, przez około tydzień nie miałem dostępu do internetu, miałem jedynie ten z komórki, który jest mocno ograniczony, więc korzystałem z niego tylko do ważnych spraw. Zaś jeśli chodzi o ostatni tydzień kiedy to już miałem internet, to miałem na głowie masę innych zajęć, m.in. zaległości w nauce (nie było mnie dosyć długo w szkole i nawet teraz siedzę nad książkami), przygotowania do świąt, zalegające mi sprawy administracyjne orga oraz moje bardzo prywatne już sprawy z których nie będę się tłumaczył. Ogółem nie miałem już głowy, by zająć się kampanią. Jeśli zaś ktoś teraz zwróci mi uwagę, że na moim kanale regularnie pojawiały się filmy, cóż, mam po prostu spory zapas nagranych filmów, od prawie miesiąca nic nie nagrywałem.
Przepraszam, że przeze mnie wynikły konflikty między wami, za chwilę założę ambasadę i do końca dnia postaram się zająć swoją turą, udowadniając przy okazji, że Cesarstwo nie jest marionetką Zakonu
Mistrzu, możesz mi przesłać film z tej tury, którą ty zrobiłeś? Zajął bym się nim od razu i przygotował do opublikowania
Pozdrowienia!
Dobrze, jestem niewinny a państwem kierowałem tak jak mi Temer przykazał. Nie rozumiem tego argumentu z graniem dwoma państwami pod siebie, bo zrobiłem tylko jedną turę i ewentualnie drugą podczas gdy cała kampania będzie trwać solidne kilkadziesiąt tur a do decydujących momentów jeszcze daleko.
Także niech każdy się wyzeruje i wyluzuje.Spoiler:
Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.