Jak powszechnie wiadomo drugowojenne GRH rządzą. Howgh!![]()
Jak powszechnie wiadomo drugowojenne GRH rządzą. Howgh!![]()
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Nie prawda! Wy nawet do siebie nie strzelacie! My się chociaż okładamy tępymi mieczamiTo jest frajda!
W formie nagrody pocieszania dla przegranej:
![]()
Faktycznie ruda xd
Fajne zdjęcie Red, w końcu wiem jak wyglądasz![]()
A sam zakład był bardzo trudny do wygrania, 1.5 h dłużej siedziałem na forum niż zamierzałem, by go nie przegrać![]()
A ja z kolei w końcu wiem jak wygląda elficki przywódca bogów i nasz MG w jednej osobie![]()
Asuryan Ja nie chciałam dać za wygraną, ale w pewnym momencie nie wiem jak ale obudziłam się z klawiaturą na twarzy![]()
I przyjęłaś radę Volomira, by rozpuścić włosy![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Hehe, ja i tak jestem zdania, że powinna się powołać na ochronę danych osobowych.Urody jej nie odmówię, ale te tęczówki wyglądają dość... nienaturalnie (przynajmniej ja mam zawsze takie wrażenie, ilekroć widzę zielone tęczówki)
.
"Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.