Etam, one i tak nie potrafią walczyć :p
Miss M4
"... W Afganistanie - M4 nie jest wizytówką jedynie brodatych komandosów i walczących żołnierzy. Całkiem nieźle pasuje też chyba najładniejszej osobie wśród Zielonych Beretów i użytkowniczek M4 Mod 0 Block II - Rachel Washburn.
Rachel jest byłą cheerleaderką drużyny Philadelphia Eagles. Po studiach wstąpiła do US Army i obecnie posiada stopień porucznika. Ma za sobą min. szkolenie spadochronowe, ale w armii służy jako oficer wywiadu wojsk lądowych..."
![]()
"A teraz słuchajcie wy, ludzie z NATO! Bombardujecie ścianę, co nie przepuszczała potoku afrykańskiej migracji do Europy, ścianę, co stopuje terrorystów . Tą ścianą była Libia. Rujnujecie ją. Wy - idioci. Za tysiące migrantów z Afryki, za wsparcie terrorystów będziecie płonąć w piekle. I tak będzie".
Mu'ammar al - Kaddafi
Strzelałbym![]()
Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
http://leaveit2divac.com/girls/diva-...ie-voe-nereng/
Jak tu nie być dumnym z białej rasy?![]()
Po prostu stawiałem, Samick, że tak zareagujesz.
Edit, no to coś ode mnie:
Po mundurach ale najbardziej po fragmencie Merkavy (jedyne siły zbrojne je użytkujące) na ostatnim zdjęciu od razu widać z jakiej armii te dziewuchy.![]()
Ostatnio edytowane przez Gajusz Mariusz ; 13-04-2015 o 20:18
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
A tam biała rasa, podobno najpiękniejszymi kobietami na świecie są Iranki.nie chce mi się teraz szukać zdjęć, ale polecam zapoznać sie z tematem. :p
To tylko sport...
https://www.youtube.com/watch?v=fRfi-Slbb8I
"A teraz słuchajcie wy, ludzie z NATO! Bombardujecie ścianę, co nie przepuszczała potoku afrykańskiej migracji do Europy, ścianę, co stopuje terrorystów . Tą ścianą była Libia. Rujnujecie ją. Wy - idioci. Za tysiące migrantów z Afryki, za wsparcie terrorystów będziecie płonąć w piekle. I tak będzie".
Mu'ammar al - Kaddafi