Mimo wszystko szkoda i powinni dodać Bretonnię, by gracze jazdy tacy, jak ja mogli pograć armią rycerstwa i roznosili dziesiątki Orków i sług Mrocznych Bogów.
Mimo wszystko szkoda i powinni dodać Bretonnię, by gracze jazdy tacy, jak ja mogli pograć armią rycerstwa i roznosili dziesiątki Orków i sług Mrocznych Bogów.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Rodzajów oddziałów faktycznie powinno być mnóstwo i to w każdej rasie.
Jak gra się sprzeda i twórcy wyczują kasę to i będą DLC. To że coś nie ma/miało army booka nie ma raczej nic do rzeczy. Zrobić armię dla choćby Kislevu by się dało. Ta gra nie ma być egranizacją army booków. Jeżeli mapa czy gra miałaby się rozszerzać to przecież twórcy nie zostawią białych plam z napisem "brak army booka", taki argument byłby śmieszny. Warhammer Fantasy i tak jest na końcówce, właściciele praw do niego raczej by nie robili krzyku o to że jakaś gra powstająca na uboczu pozwala sobie na trochę autorskiej twórczości. Myślę że nawet wręcz przeciwnie, ludzie od Warhammer Fantasy sami pewnie by byli skłonni stworzyć coś nowego gdyby miało im to dać dodatkową kasę itd.
Historicity themed Total War games are safe. As houses. As very well defended houses. Total War: Warhammer is being developed in parallel with our historical titles.
Czyli wilk syty i owca cała. Ja osobiście jestem strasznie podekscytowany Warhammerem, pomimo że (a może właśnie przede wszystkim dlatego?) o tym uniwersum nie wiem nic (gralem kiedyś w Warhammer: Mark of Chaos - całkiem miło wspominam), ale ludzie którzy nie podzielają tego zapału na pewno się ucieszą, że w tej chwili zapewne powstaje kolejny, historyczny TW (sam też jestem oczywiście)
A co do 4 grywalnych ras to jestem bardzo na tak, ale pod pewnymi warunkami. Przede wszystkim w dotychczasowych grach z serii bardzo często większość frakcji to przeważnie kopiuj-wklej (najbardziej to widać w Shogunie 2, ale dotyczy to w pewnym stopniu wszystkich Total warów), a Warhammer zapowiada się na małą rewolucję w tym zakresie (24 szkielety w porównianiu do 6 z Attyli!). Nie znam tego uniwersum, ale liczę na to że każda z dostępnych frakcji będzie miała bardzo unikalny rooster, oraz zapewni mnóstwo rozrywki.
Jedyne co z tych wszystkich dostępnych nam informacji nie podoba to brak modów.
A ja się boje.
Mamy tyle TW.
Jest Attyla (jej cykl jeszcze trwa), Arenę (czyli krok w stronę moba), Kingdomsy.
A teraz dojdą jeszcze Warhammer i zwykły Tw.
Ja się pytam czy oni mają takie moce przerobowe by udźwignąć to wszystko.
Wspominałem że chcę nowy silnik graficzny?
Ostatnio edytowane przez Ituriel32 ; 24-04-2015 o 07:28
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Ekhem., nie sprecyzowano, którą serię armybooków wykorzysta CA, to raz. Dwa, co z polską wersją językową, będzie? Bo jak nie, to chrzanię tę grę. Trzy, strzelam, że wojownicy Chaosu będą w DLC.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Ja tam kupię niezależnie czy będzie język polski czy nie. I tak będę grał na angielskiej wersji.
Żal,rozpacz,niedowierzanie...
Po tylu latach trzeba rozstać się z Total warem.
Dobrze że Attily jeszcze nie mam to się popyka w coś normalnego a nie w jeźdźców na dzikich świniach.szok.
PROCESOR CORE I5 4570 3.2GHz LGA1150
MSI Z97 GUARD-PRO Z97 LGA1150
GEIL DDR3 8 GB 1600MHZ DUAL ENHANCE CORSA CL9
GIGABYTE ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5/256bit (820/4200) (wer. OC - Over Clock)
KINGSTON SV300S37A/60GB SSD
HDD CAVIAR 1TB WD1002FAEX SATA III 64MB CACHE
ZASILACZ AEROCOOL PGS VS-500
WINDOWS 7 ULTIMATE 64-bit
Boże i znowu narzekanie. Przecież mówili, że wraz z tym tytułem pewnie wydadzą równolegle tytuł historyczny. Jęczycie jak stare baby...
EDIT: Nie jest na 100% potwierdzone, by nacja od Mannfreda zwała się Undead, a Vampire Counts. Więc najpewniej mamy do czynienia tylko z Sylvanią, a nie też z Tomb Kings![]()
Ostatnio edytowane przez Arroyo ; 24-04-2015 o 12:03