Zobacz wyniki ankiety: Kogo popierasz w wyścigu po fotel prezydencki?

Głosujących
67. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Grzegorz Braun

1 1.49%
  • Waldemar Deska

0 0%
  • Andrzej Duda

14 20.90%
  • Anna Grodzka

0 0%
  • Adam Jarubas

0 0%
  • Bronisław Komorowski

18 26.87%
  • Janusz Korwin-Mikke

18 26.87%
  • Marian Kowalski

5 7.46%
  • Paweł Kukiz

6 8.96%
  • Magdalena Ogórek

4 5.97%
  • Janusz Palikot

0 0%
  • Jacek Wilk

1 1.49%
Strona 32 z 55 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 542

Wątek: Wybory Prezydenckie 2015

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Ja czekam, gdy dojdziemy do momenty, kiedy ktoś będzie patrzył nam przez ramię i sprawdzał na kogo głosowaliśmy. A wszystko po to, by liczba głosów zgadzała się później.
    Dochodzimy powoli do granic absurdy, gdzie nie istnieje brak zaufania a jest paranoja. Nie może istnieć żadne uchybienie, bo ten promil mógł się przyczynić do czyjegoś zwycięstwa. Już nie tylko obecność tych samych polityków i ich postulatów, ale też taka paranoja przy wyborach sprawi, że przy kolejnych frekwencja poleci mocno w dół. Bo jak naród ma zaufać politykom, skoro oni nie ufają narodowi?
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Cześnik Awatar NexaT
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Otrzymał 9 podziękowań w 8 postach
    https://www.youtube.com/watch?v=PmijWrhO5vc

Jak to, wy okropni przeciwnicy systemu sprzeciwiacie się zgodzie i bezpieczeństwu?!

Spoiler: 

Ten człowiek nie wie o czym rozmawia. Wyższy poziom hipokryzji.
    Wytrzymujcie Polaków natarcia w jak najgęstszym szyku, albowiem luźni niezwłocznie ich natarcia nie wytrzymacie. Niechaj zaś żaden z was w ucieczce ratunku nie szuka, albowiem nic nie jest w stanie ujść przed nadzwyczajną koni polskich rączością i wytrzymałością.

W bitwie pod Chocimiem szarża 700 husarzy spędziła z pola 10.000-15.000 Turków, na widok czego młody osmański dowódca popłakał się z żalu i bezsilności.

Podczaszy Awatar Henryk5pio
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    29
    Otrzymał 52 podziękowań w 39 postach
    Cytat Zamieszczone przez chochlik20 Zobacz posta
    "Niezależna" jak zwykle czuwa! Tym razem wychwyciła długopisy z znikającym wkładem - http://niezalezna.pl/66508-uwaga-tak...nym-dlugopisem. Kartkę też powinniśmy mieć swoją? PiS tworzy lotne brygady z prawnikiem, fotografem, kamerzystą itd - http://wyborcza.pl/1,75478,17825555,...e_brygady.html mężowie zaufania polegli, czas na coś nowego. A po wyborach i tak będzie krzyk i lament, że wybory zostały sfałszowane, bo nasz kandydat nie wygrał.
    Cytat Zamieszczone przez chochlik20 Zobacz posta
    Ja czekam, gdy dojdziemy do momenty, kiedy ktoś będzie patrzył nam przez ramię i sprawdzał na kogo głosowaliśmy. A wszystko po to, by liczba głosów zgadzała się później.
    Dochodzimy powoli do granic absurdy, gdzie nie istnieje brak zaufania a jest paranoja. Nie może istnieć żadne uchybienie, bo ten promil mógł się przyczynić do czyjegoś zwycięstwa. Już nie tylko obecność tych samych polityków i ich postulatów, ale też taka paranoja przy wyborach sprawi, że przy kolejnych frekwencja poleci mocno w dół. Bo jak naród ma zaufać politykom, skoro oni nie ufają narodowi?
    Coraz bardziej żałuję, że jestem w komisji wyborczej :/ Coś czuję, że te wybory (z powodu atmosfery) będą koszmarem...
    "Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Myślę, że nie, bo role są rozpisane. Każdy "zwycięży" na swój sposób. Ale jesienne, parlamentarne będą szły na noże.

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Cytat Zamieszczone przez henryk5pio Zobacz posta
    Coraz bardziej żałuję, że jestem w komisji wyborczej :/ Coś czuję, że te wybory (z powodu atmosfery) będą koszmarem...
    Ja się dziwię, że nie prześwietlają życiorysów ludzi, którzy zasiadają w komisji oraz ich przodków... Jeżeli przy tych uważasz, że atmosfera jest koszmarem, to poczekaj na parlamentarne. Tam to dopiero się zacznie

@NexaT - dobrze, że Ty wiesz o czym piszesz
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.

Księga XVI

Podstoli
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    7
    Otrzymał 12 podziękowań w 9 postach
    Najlepszy spot wyborczy jaki widziałem w tej kampanii:

Krótko, prosto i w zabawny sposób przedstawione poglądy jednego z kandydatów na prezydenta.
    Sprzedali Polskę: papież Pius VI, biskup Michał Sierakowski, biskup Józef Kossakowski, biskup Wojciech Skarszewski, biskup Jan Giedroyć, biskup Ignacy Massalski, prymas Władysław Łubieński, biskup Andrzej Młodziejowski, prymas Gabriel Podoski, prymas Antoni Ostrowski

Podkomorzy Awatar Bronti
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    257
    Otrzymał 118 podziękowań w 79 postach
    https://www.facebook.com/184484341676612/videos/vb.184484341676612/461725473952496/?type=2&theater

Od jutra to będzie temat numer jeden w kampanii prezydenckiej...

Podkomorzy Awatar Dagorad
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    5
    Otrzymał 87 podziękowań w 65 postach
    Kolejny niewinny pokrzywdzony w regularnej akcji prowokacyjnej policji wymierzonej w pokojowych kibiców. Jak donoszą postronni świadkowie policja najpierw otworzyła bez ostrzeżenia ogień, a później wyciągnęła ofiarę na murawę. W dodatku po całym zajściu policja śmiała jeszcze prowokacyjnie stać, wystarczy spojrzeć na ich twarze, w oczach każdego z nich widać że obraża matki zatroskanych kibiców proszących kulturalnie o udzielenie pomocy koledze. Pomocy której oczywiście policja nie udzieliła, na około 10 funkcjonariuszy tylko dwóch coś tam udaje że robi a tak naprawdę to grozili rannemu i osobom próbującym mu udzielić pomocy. Fakty są oczywiste, gdyby chcieli pomóc to cała dziesiątka by to robiła. Z pewnego źródła można powiedzieć też że policjanci byli naćpani. Reżimowe media i sprzedajna policja oczywiście naprędce ustaliły swoją fałszywą wersję wydarzeń, "zabezpieczono" też nagrania, już nawet pojawił się jakiś fotomontaż pokazujący rzekome agresywne zachowanie zwykłych ludzi którzy przyszli na mecz z dziećmi i żonami. Na koniec trzeba postawić pytanie które nasuwa się każdemu: "A gdyby to było Twoje dziecko"?

9. Następujących 2 użytkowników podziękowało Dagorad za ten post:

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    Jak już ten temat został poruszony to przeraża mnie ocena tego zdarzenia przez ludzi z prawej strony... Nie mieści mi się w głowie, że można być tak ślepym! Banda degeneratów przychodzi na mecz tylko po to żeby się nawalać i oczekują czego? Głaskania po głowie? Za głupotę się płaci, tak było w Legionowie, tak było tutaj.

11. Użytkownicy którzy uznali post Volomir za przydatny:

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Cytat Zamieszczone przez Bronti Zobacz posta
    https://www.facebook.com/184484341676612/videos/vb.184484341676612/461725473952496/?type=2&theater

Od jutra to będzie temat numer jeden w kampanii prezydenckiej...
    Pewnie nawet można się spokojnie założyć, kto też pierwszy tam pogna, zwłaszcza, że znów są zamieszki pod komisariatem - http://katowice.gazeta.pl/katowice/1...tml#Czolka3Img i znów zacznie się narzekanie na system, na rząd itd.

A tymczasem u PiS-u trwa wkuwanie na pamięć instrukcji ochrony wyborów - długopisy po zamknięciu lokalu należy schować długopisy w niedostępnym miejscu. Tzn., gdzie? W sejfie a później zapomnieć kodu? Pewnie jeszcze będą sprawdzać, czy atrament w długopisach jest odpowiedni i nie blaknie po kilku godzinach. Dalej - my jako osoby głosujące musimy pamiętać, aby nie wygłupiać się w lokalu, bo inaczej nasz rysopis trafi do PiS-u. Ogólnie 50-tys. ludzi PiS-u ma obserwować wybory - http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...tml#Czolka3Img ,ale i tak będą później pretensje.
    Przepis na idealną kawę:

Księga XVI

Strona 32 z 55 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów