Zobacz wyniki ankiety: Kogo popierasz w wyścigu po fotel prezydencki?

Głosujących
67. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Grzegorz Braun

1 1.49%
  • Waldemar Deska

0 0%
  • Andrzej Duda

14 20.90%
  • Anna Grodzka

0 0%
  • Adam Jarubas

0 0%
  • Bronisław Komorowski

18 26.87%
  • Janusz Korwin-Mikke

18 26.87%
  • Marian Kowalski

5 7.46%
  • Paweł Kukiz

6 8.96%
  • Magdalena Ogórek

4 5.97%
  • Janusz Palikot

0 0%
  • Jacek Wilk

1 1.49%
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 542

Wątek: Wybory Prezydenckie 2015

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Cytat Zamieszczone przez zajac Zobacz posta
    Zadna roznica.Obydwaj poprawiali sobie wizerunek na tle KK.
    Zajac jest różnica, bo nawet poseł z PiS-u Czarniecki stwierdził, że część hierarchów popiera Dude. Mieliśmy też apel abp. Gądeckiego, który stwierdził:
    Przekonywał, że trzeba głosować "właściwie", czyli zgodnie ze swoimi przekonaniami moralnymi. - Ludzie wierzący winni oddać głos na te osoby, których postawa i poglądy są im bliskie, a przynajmniej nie sprzeciwiają się wierze katolickiej i katolickim wartościom oraz zasadom moralnym - powiedział.
    http://wiadomosci.onet.pl/kraj/abp-g...edbania/r8g92s

W całej tej kampanii wyborczej widać jest kogo popiera Kościół w Polsce. Dla mnie różnicą czy przemawiał prezydent jako głowa państwa, czy też kandydat dopiera na niego. Zgodzę się jednak, że jest to poprawa i kreowanie wizerunku na tle KK.
    Zresztą robienie, gdzie się da kampanii wyborczej Dudzie wychodzi idealnie - http://www.fakt.pl/polityka/kampania...ly,537446.html

Nigdzie nie zniknela nawet bedziesz mogl jej posluchac podczas dzisiejszej debaty przed ktora stchorzyl nasz mysliwy.
    Można powiedzieć, że kandydatka się w końcu ujawniła bo jak do tej pory to jej obecność zarejestrowano na pokazie mody, firmy, która dostarcza jej ubranka. Później posłucham sobie kampanii, bo jestem ciekaw co też ona z siebie wykrztusiła. Zapytana przez dziennikarkę, czy uważa Leszka Millera za dobrego polityka wykręciła się stwierdzeniem - Mnie się pani pyta?

Nazwisko i to wystarczy czego potwierdzeniem jest material filmowy.
    Skończył 18 lat? Skończył. Jest dorosły, odpowiada sam za siebie i jeżeli nie potrafi dorosnąć to tylko jego sprawa.

Agenci obserwowali agenta,ok.
    Jak rozumiem masz na to żelazne dowody, a nie spekulacje, które podpierasz niechęcią do niego?

Zajac umieścił materiał w skrócie, ja znalazłem całość - http://wyboryprezydenckie.tvp.pl/198...zydenckie-2015 - jak skończę oglądać, to napiszę coś o kandydatach, ale na czoło wysuwa się Palikot.
    Ostatnio edytowane przez chochlik20 ; 06-05-2015 o 09:05
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Uprawnienia umieszczania postów