"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Pewnie "Inne"![]()
Stary nick:kujon333
Proszę, temat z ankietą i dyskusją o rangach: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...sze-Propozycje
Ale żeś mi temat wykopał! Czytam i się zaśmiewam, zwłaszcza z pewnego pana tam się udzielającego wtedy ( pozdro dla kumatych ).
I oto przyszła chwila triumfu! I nie ma już wśród nas Zdradziejowskich, Zajączkowskich i Tchórzowskich!
PS: Znalazłem jeszcze temat z dogrywki głosowania nad rangami, tam to dopiero śmieję się do rozpuku![]()
Ksiądz Dominik, hetmanem będąc, uciekł w trawę
I ze strachu nasrał w portki, osrał i buławę...
"Paszkwil od chłopiąt dworskich" o księciu Dominiku Zasławskim.
Dziś przypomniał mi Polemajos na czacie (swego czasu zauważyłem to gdy chciałem dopisać w profilu, ale zapomniałem później o tym) że ciągle brak możliwości dopisania w profilu TW Attila jako gry posiadanej oraz ulubionej. Myślę że warto uzupełnić.![]()
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Chciałbym wrócić do sprawy z usunięciem podziękowań. Nic się nie zmieniło, niektórzy sypią je jak z rękawa zwłaszcza w Agorze. Dlatego wnoszę o usunięcie całkowicie.
Ja tam jestem neutralny, ale tak spytam, w czym to przeszkadza i czy ci którzy je dostają, coś zyskują?
Ksiądz Dominik, hetmanem będąc, uciekł w trawę
I ze strachu nasrał w portki, osrał i buławę...
"Paszkwil od chłopiąt dworskich" o księciu Dominiku Zasławskim.
Po prostu słabo to wygląda jak ci, którzy udzielają się tylko w Agorze mają więcej podziękowań niż np. Sadam czy Araven, którzy pomagają ludziom w problemach z grami czy modami bardzo często.
Niech żyje Gwardia!