Dobra panowie trzeba podjąć męską decyzje. Wojtas przedstaw wyniki i gramy . Czy mogę liczyć na pomoc Domena ?
Dobra panowie trzeba podjąć męską decyzje. Wojtas przedstaw wyniki i gramy . Czy mogę liczyć na pomoc Domena ?
Gramy Ameryki. Trzeba ogarnąć co z Legvanem, jak nie będzie chciał/mógł to trzeba znaleźć jednego.
Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.
Z wysokiej półki proponuję https://www.youtube.com/user/DzuniorJR
Z niższej https://www.youtube.com/channel/UC6T...ING-cmSbVuTrZw (Strategos)
Strategos pewnie się zgodzi z marszu, gorzej z drugim kolegą, trzeba byłoby do niego ładnie napisać.
jeśli chodzi o ankietę, to wygrały Ameryki bez komplikacji 3 głosy, reszta dostała 1 lub 0 głosów.
Mam napisać do dzuniora, czy powierzyć to komuś z lepszymi umiejętnościami dyplomatycznymi?
A dlaczego legvan odpada? I czy temer żyje?
Proszę nie dublować postów co 3 minuty, upomnienie słowne
Sadam86
Sorki, nie zauważyłem![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtascythe ; 06-05-2015 o 19:09
Bo Legvan robi tury tylko dlatego, że ma dobrą wróżkę, która mu smsy wysyła z przypomnieniem![]()
Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.
Ten Dzunior miesiac temu coś nagrał może być problem z dorwaniem go. A tak wgl to wtf 70k widzów i 600 wyświetleń pod filmem? jak to możliwe![]()
Jedyną przeszkodą w osiągnięciu sukcesu jesteśmy my sami
Zapraszam osoby które lubią gry strategiczne na mój kanał na ytpóki jest tam głównie total war ale również coś innego się będzie pojawiać
https://www.youtube.com/user/MsRemix1992
TO majnkraftowiec
Ale w takim razie klamka zapadła gramy Ameryki, może ktoś coś wątek gdzieś założyć ?![]()
Jedyną przeszkodą w osiągnięciu sukcesu jesteśmy my sami
Zapraszam osoby które lubią gry strategiczne na mój kanał na ytpóki jest tam głównie total war ale również coś innego się będzie pojawiać
https://www.youtube.com/user/MsRemix1992
Kto ogarnia pliki do Ameryk ?
Kanał YouTube Ashgan
Znajdziecie tam potyczki z Shoguna 2 TW multiplayer, obecną kampanię Polską w Medieval II, kilka kampanii w Rome II i Attila Total War. Ponadto jest tam też kilka innych produkcji, więc jeśli macie ochotę zajrzeć to zapraszam serdecznie
Plikow nie potrzeba poza startowym z dyplomatami. Z tematem się wstrzymajmy, zaraz zadzwonie do Legvana i jeśli będzie mógł rozmawiać to się dogadam czy bierze udział czy jakiegoś znajdziemy.
Tyle, że jak odpala się Ameryki to są 4 frakcje dostępne.
Kanał YouTube Ashgan
Znajdziecie tam potyczki z Shoguna 2 TW multiplayer, obecną kampanię Polską w Medieval II, kilka kampanii w Rome II i Attila Total War. Ponadto jest tam też kilka innych produkcji, więc jeśli macie ochotę zajrzeć to zapraszam serdecznie