Chciałbym tylko wiedzieć na podstawie jakich obserwacji wysunąłeś taki wniosek. Co takiego sprawiło, że masz teraz takie a nie inne zdanie? Co takiego robi/zrobił Komorowski, że masz o nim takie zdaniem.Mam Tobie dać cytat Komorowskiego "jestem lepszy od reszty"? Nie ma takiego cytatu jeżeli to chciałeś przeczytać. Ja wysuwam jednak moje wnioski na ogólnej obserwacji i nikomu ich nie narzucam.
Każdy ma swoje za uszamiKiepska to siła być tak samo złym jak inni źli.ale fakt faktem, Komorowski powinien swoich speców od PR-u wywalić na zbity pysk.
Skoro obaj wg Ciebie tyle samo nic robią to po co w takim razie zmieniać ryzykując tym samym, że właśnie władza nie będzie zjednoczona a później niemożność wprowadzenia w życie jakiejkolwiek ustawy a nic.A co zrobiłby Komorowski? Pewnie tyle samo nic, ale przynajmniej jeden już to nic zrobił, a drugi miałby dopiero taką okazję![]()
Nie zrozumiałem wcześniej o co Tobie chodziło. Myślałem, że mówisz o koalicji po-psl.Serio akurat tego nie rozumiesz? Co tu tłumaczyć? Jak wygra Duda (facet z PiS-u) to nie będzie popierał PO, ludzie z PO nie będą więc mogli mówić że trzeba ich wybrać bo tylko wspólne rządy (prezydenta i większości parlamentarnej) dają szanse na zmiany itd.![]()