Zacząłem grać Hunami i dopiero ogarniam co i jak dlatego też mam pytanie. Chcąc utworzyć nową armię i zwerbować określone jednostki to wpierw muszę rozbudować obóz?
Zacząłem grać Hunami i dopiero ogarniam co i jak dlatego też mam pytanie. Chcąc utworzyć nową armię i zwerbować określone jednostki to wpierw muszę rozbudować obóz?
Do pozyskania nowej armii nie trzeba rozbudowywać obozu, tylko użyć nadwyżki ludności.
寧我負人,毋人負我。
曹操
Tyle że w tym przypadku mogę tylko dwa rodzaje jednostek zwerbować.
Po powołaniu nowej armii trzeba w jej obozie wybudować odpowiednie budynki do jednostek.
寧我負人,毋人負我。
曹操
No teraz już do tego doszedłemA jeszcze mam drugie pytanie. Opcja znana z Shoguna II i RTW II gdzie można było sobie samemu celować artylerią w Attili zniknęła? Bo nigdzie jej nie widzę. I jeszcze takie drugie pytanko bo w celach zwycięstwa Hunami jest zapis że muszę zdobyć daną ilość dochodów z plądrowania i choć parę wiosek już splądrowałem to nadal mam wartość 0 i się zastanawiam czemu tak?
Armia ma jeden z trybów działania określony jako plądrowanie, użyj go na wrogiej lub neutralnej ziemi a kasa z plądrowania będzie płynąć, to coś innego niż łupienie miast. To obniża relacje dyplomatyczne, ale Hunów to zbytnio nie interesuje raczej.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Dzięki za odpowiedź bo zwykłe plądrowanie nie działaA powiedzcie mi co oznacza wizerunek czerwonego pierścionka na wizerunku postaci z rodu?