Ja bym zagłosował na córkę Dudy![]()
Grzegorz Braun
Waldemar Deska
Andrzej Duda
Anna Grodzka
Adam Jarubas
Bronisław Komorowski
Janusz Korwin-Mikke
Marian Kowalski
Paweł Kukiz
Magdalena Ogórek
Janusz Palikot
Jacek Wilk
Ja bym zagłosował na córkę Dudy![]()
Visca el Barca!!!
Jak sobie przypominam to pan Volomir nie pałał onegdaj merytoryczną argumentacją w wątku KNP, dlatego i mnie nadzieja, ale że znikną ze sceny tacy wyborcy.
A Gaius, tak podle krótkiego dialogu z Dagoradem, niech sobie znajdzie wypowiedź gajowego, w której nazywa swoich przeciwników czarnymi owcami rodziny, pijaczkami, lekką patologią, którą - jak to jednak jest w rodzinie - trzeba kochać. A pyszne "nie przewiduję drugiej tury" nie wpasowuje się we wniosek Dagorada? Przekłuj brzuszek - wyborco, który głosuje na człowieka, który nawet nie wie co podpisuje (vide ustawa budżetowa z ostatnich dni), bo przecie niespecjalnie go to obchodzi - podpisuje co mu dadzą.
Nigdy nie wolo oddawać pustej kartki. Wybrać obu lub zrobić trzecią kolumnę z własnym kandydatem lub brakiem takiego ale nie wolno oddawać pustej.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
comment_WqMrcghwQ5ms5ByeGmvAuc8PH3PXlShN.jpg
Kto by przypuszczał, że słowa Geralta będą kiedyś tak aktualne?
Druga tura mnie kompletnie nie interesuje. Dzisiejszy festiwal hipokryzji i cynizmu w wykonaniu panów Dudy i Komorowskiego odnośnie ich poparcia dla JOW tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu.
Punkt ciężkości przeniósł się na stronę Kukiza. Jego wyborcy mogą zadecydować o wyniku drugiej tury. Zobaczymy także jakie będzie podejmował działania odnośnie jesiennych wyborów do parlamentu
No to źle pamiętasz. I dlaczego niby mam zniknąć? Chcesz się pozbyć świadomych wyborców?
Heh, patrzyłem sobie na tą żonę i córkę. Córka ubrana jak żona, żona ubrana jak córkaJa bym zagłosował na córkę Dudy![]()
Nie bardzo rozumiem czemu niby? To ma być jakiś artystyczny performance sprzeciwu czy co? I tak masz dwóch kandydatów, i w moim odczuciu jeśli obu uważasz za równie tragicznych, to to czy oddasz pustą kartkę, kartkę z dopisanym kandydatem czy nie zagłosujesz to wychodzi na to samo.Nigdy nie wolo oddawać pustej kartki. Wybrać obu lub zrobić trzecią kolumnę z własnym kandydatem lub brakiem takiego ale nie wolno oddawać pustej.
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Żeby Ci krzyżyka nie dopisali ci z komisji, fałszerze jedni.Nie bardzo rozumiem czemu niby? To ma być jakiś artystyczny performance sprzeciwu czy co? I tak masz dwóch kandydatów, i w moim odczuciu jeśli obu uważasz za równie tragicznych, to to czy oddasz pustą kartkę, kartkę z dopisanym kandydatem czy nie zagłosujesz to wychodzi na to samo.![]()
Wobec popularności tych facebookowych akcji typu: weź swój długopis bo tusz znika, muszę zapytać. Trolujesz czy serio piszesz?Żeby Ci krzyżyka nie dopisali ci z komisji, fałszerze jedni.![]()
![]()
Bo będąc świadomym wyborcą nie chcesz prowokować sytuacji mogącej spowodować nadużycie. Raczej nie fałszuje się na poziomie komisji, ale po co kusić/dawać okazję.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Serio? Nie przesadzaj z tym fałszowaniem. Ani nie boje sie fałszowania, ani nie mam zamiaru wybierac miedzy dwiema zarazami![]()
A tak na marginesie to zgadzam sie z tym co bronti napisał. Juz Bronek piszczy ze zawsze byl ***jowy. Z drugiej strony kaczor kwakał, ze z tymi pogladami to Kukiz pasowałby do pisu XD Rozbestwili sge! Teraz to juz wszystkich maja za idiotow.