Strona 74 z 161 PierwszyPierwszy ... 2464727374757684124 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 731 do 740 z 1605

Wątek: Seriale

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Nie zabity ale martwy,ok

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Podkomorzy Awatar Bronti
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    257
    Otrzymał 118 podziękowań w 79 postach
    Cytat Zamieszczone przez zajac Zobacz posta
    Treściwie i lakonicznie powiem tak:spiepszyli ostatni interesujący charakter w tym serialu

P.S.Tak dla zaspokojenia własnej ciekawości to co się stało z kolesiem którego nie można było zabić?
    Kogo masz na myśli?

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    Pewnie Górę

Pysiaczek Samicka Awatar Presidente
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    206
    Otrzymał 230 podziękowań w 152 postach
    Kogo masz na myśli?
    Lorda Dondariona, który był wskrzeszany przez Thorosa z Myr

Edit: Chociaż z tego co na szybko przeczytałem to oddał życie aby Catelyn Stark mogła ożyć.

Stary nick:kujon333

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Chodzi mi o wojownika z którym sie pojedynkował Sandor "Ogar" Clegane bodajże w drugim sezonie.
    http://piesnloduiognia.pl/beric-dondarrion/

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    GoT

Spoiler: 

s5e8
    Fakt, na tej łodzi nawet nie wiosłowano, bo... po co? I też miałem wrażenie że ten "koronowany" zaraz zamrozi morze, a nie "wskrzesi" nowych poborowych . Ten sztylet ze smoczego szkła (czy z czegoś tam) był poza zasięgiem, więc z czego miał Snow ten miecz? Już nie pamiętam od kogo go dostał. Od wuja? Zgadzam się, faktycznie najlepszy odcinek 5 sezonu.

s5e9
    Kto pamięta trailer całego sezonu ten oczekiwał tej obrony na środku areny. Jak widziałem rozstawienie pojedynczych nieskalanych na początku "igrzysk" to wiedziałem że znowu ich zlinczują. Ciekawe, że gdy ich otoczyli i nawet ktoś tam rzucił sztyletem, nikt nie rzucał sztyletami w główny cel zamachu. Cóż... Gdy złapały się dziewuchy za ręce to pomyślałem o smoku. Ale jak się zjawił znowu niespodzianka. Spala tych z maskami grupowo, a ci nawet nie uciekają. Rozumiem, jacyś łucznicy po kątach, ale na nikim nie robi wrażenia smok. Tak po 3-ej włóczni wbitej pomyślałem, że jeszcze go na tej arenie zatłuką. Ale podsumowując, w końcu smok na jakiego czekałem. Może trochę przymały (choć czy ja się znam na tym?), ale nie zapytał blondi, czy chce polatać. Tak trzymać! Czy zarażony Mormont nie zarazi czasem Blondi gdy ją przytrzymał?
    Stannis. Cóż. 6 tysi woja w mroźnej (4 litery). Już w 7 epizodzie coś słabo szło z zaopatrzeniem, więc wiele go w tych namiotach pewnie nie było. Lipa lipą, ale w tego rodzaju powieściach to chyba norma że grupa śmiałków robi na nosie masie przeciwników. Spalenie? No cóż, sekta pierze mózgi. I to w realu. W serialu tym bardziej. Jak przeczuwałem, sytuacja robi się dla Stannisa nieciekawa. Czyli czas na zwrot akcji (jak to w GoT). Ciekawe czy zdążą jeszcze w tym sezonie.
    Arya? Nie pamiętam czy tego pedofila ma na liście, jeśli tak to chyba spróbuje go otruć, tym bardziej że chyba będzie z łapanki następna w kolejce do alkowy tego przybydku. Tak czy siak, strasznie mnie nudzi ta postać.
    Stolica-Góra mruczący pod nosem pod tym kocem uratuje koniec końców Cersei, a ta odpłaci się "strażniczce". Ciekawi mnie to spodziewane połączenie góry mięsa z technologią tego "szaleńca". Coś mi się zdaje, że dopiero Ogar przyniesie kres Górze. Może nie, ale pojedynek jest pewny.
    Olbrzym. Może mieć "trochę" inną fizjologię więc może tego nie widać od razu. Ale jak dla mnie coś go te umarlaki za dużo pochlali. Ale może za dużo kombinuję.
    Bronn, mój ulubieniec. Trochę się bałem o ten jeden warunek jego uwolnienia! Na szczęście, to nie Boltonowie. Uff..
    Jak tradycja sezonów nakazuje, zapewne na koniec 10 epizodu pokażą coś na co warto czekać, np... "wzbijającego" się Brandona. Koniec końców to on zapewne uratuje 4 litery ludziom na północy.
    Ostatnio edytowane przez Gajusz Mariusz ; 09-06-2015 o 09:04 Powód: literówka

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Podkomorzy Awatar Bronti
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    257
    Ten sztylet ze smoczego szkła (czy z czegoś tam) był poza zasięgiem, więc z czego miał Snow ten miecz? Już nie pamiętam od kogo go dostał. Od wuja? Zgadzam się, faktycznie najlepszy odcinek 5 sezonu.
    Valyriańska stal. Dostał go od poprzedniego lorda dowódcy Jeora Mormonta znanego też jako Stary Niedźwiedź

Arya? Nie pamiętam czy tego pedofila ma na liście, jeśli tak to chyba spróbuje go otruć
    Ten pedofil to Meryn Trant z Gwardii Królewskiej. Oczywiście motyw pedofilski to całkowity wymysł twórców serialu...

Coś mi się zdaje, że dopiero Ogar przyniesie kres Górze

Coś mi się wydaje, że Ogar dawno już nie żyje

Totalnie pomieszanie z poplątaniem w Twoim poście Gajusz

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    GoT

Spoiler: 

Cytat Zamieszczone przez Bronti Zobacz posta
    Valyriańska stal. Dostał go od poprzedniego lorda dowódcy Jeora Mormonta znanego też jako Stary Niedźwiedź
    Dzięki

Ten pedofil to Meryn Trant z Gwardii Królewskiej. Oczywiście motyw pedofilski to całkowity wymysł twórców serialu...
    Jeden z rozjazdów, wszyscy wcześniej czytający narzekają.

Ja mam tak, że póki nie zobaczę to nie uwierzę. Raczej w serialu jak ktoś ginie, to widzimy to, bez patyczkowania się. Ale jeżeli jest tak w powieści i tak będzie w serialu, trudno. Szkoda. Lubiłem tę mordę.

Totalnie pomieszanie z poplątaniem w Twoim poście Gajusz

W sensie? Możesz podać jakiś szczegół? Otwierasz nowy atak fanów powieści czy tylko tak dla sportu?

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    Przecież on żyje Ale do powieści raczej nie wróci, moim zdaniem.

Podkomorzy Awatar Bronti
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    257
    W sensie? Możesz podać jakiś szczegół? Otwierasz nowy atak fanów powieści czy tylko tak dla sportu?
    Chodzi mi o styl napisania tego posta i sposób przekazania treści. Także to żaden atak

Gajusz książek nie czytałeś chyba co?

Przecież on żyje Ale do powieści raczej nie wróci, moim zdaniem.
    Jak to żyje? Mogło mi coś umknąć przez tak dużą ilość wątków w książkach ale jestem ciekawy na podstawie czego to wywnioskowałeś

Strona 74 z 161 PierwszyPierwszy ... 2464727374757684124 ... OstatniOstatni