Strona 13 z 48 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 471

Wątek: Dyskusja ogólna

Moderatorzy Globalni Awatar tuff_gru
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    584
    Otrzymał 439 podziękowań w 227 postach
    No klany są. Nawet nie jeden. I nawet istniejące już sporo czasu... .

Powiem tak: Jest w czym wybierać

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    734
    Otrzymał 726 podziękowań w 478 postach
    RobTek - na początek warto, abyś dołączył do grupy założonej przez mackoff-a: http://steamcommunity.com/groups/ArenaTW_PL

Dzięki temu poznasz polskich graczy klanowych i nieklanowych aktywnych na scenie TW, również na Arenie.

Na samej Arenie tzw. stare klany TW nie są jeszcze aktywne w sposób zorganizowany. Nie ma jeszcze zorganizowanych treningów z prawdziwego zdarzenia itp. Raczej grupki zapaleńców spod różnych barw łączą się w dobrej zabawie. W ogóle, to zaczyna wyglądać jak miły fenomen na naszej z reguły delikatnie podzielonej scenie. Arena dostarcza takiej przyjemności w grze w 4-osobowej drużynie, że nie kojarzę, aby tak łatwo osoby z różnych klanów i bezklanowe łączyły siły, wbijały na wspólne ts itp. Wiadomo, były Czwartki z Antykiem, ale to był jeden dzień w tygodniu. A teraz codziennie są wspólne bitwy i zacieśnianie więzi. Bardzo mi się podoba ten kierunek i myślę że w miarę wzrostu sceny Areny, to się będzie tylko pogłębiało.

Jeżeli chodzi o klany, to z moich obserwacji wynika, że na Arenie obecne są - mniej lub bardziej - IPL, SacredBand, SUNTZU, EQ'PL. Jest jeden typ latający z tagiem [SC], ale nie wiem czy jest z dawnego Sacred Company. Chłopaki z ChR chyba też zaczynają zaglądać. Pojawiają się też "nowe" klany: [WG], [KURWA] (dosłowna pisownia, całkiem nieźli gracze).

3. Użytkownicy którzy uznali post Pirx za przydatny:

Krwawy Kardynał Awatar Samick
    Tournaments Joined
    9
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    171
    Otrzymał 427 podziękowań w 262 postach
    Niedługo uruchomimy stałe spotkania na wzór Czwartków z Antykiem i Sobót z Napoleonem.

5. Użytkownicy którzy uznali post Samick za przydatny:

Podczaszy Awatar mackoff
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 116 podziękowań w 83 postach
    Cytat Zamieszczone przez Pirx Zobacz posta
    RobTek - na początek warto, abyś dołączył do grupy założonej przez mackoff-a: http://steamcommunity.com/groups/ArenaTW_PL

Dzięki temu poznasz polskich graczy klanowych i nieklanowych aktywnych na scenie TW, również na Arenie.

Na samej Arenie tzw. stare klany TW nie są jeszcze aktywne w sposób zorganizowany. Nie ma jeszcze zorganizowanych treningów z prawdziwego zdarzenia itp. Raczej grupki zapaleńców spod różnych barw łączą się w dobrej zabawie. W ogóle, to zaczyna wyglądać jak miły fenomen na naszej z reguły delikatnie podzielonej scenie. Arena dostarcza takiej przyjemności w grze w 4-osobowej drużynie, że nie kojarzę, aby tak łatwo osoby z różnych klanów i bezklanowe łączyły siły, wbijały na wspólne ts itp. Wiadomo, były Czwartki z Antykiem, ale to był jeden dzień w tygodniu. A teraz codziennie są wspólne bitwy i zacieśnianie więzi. Bardzo mi się podoba ten kierunek i myślę że w miarę wzrostu sceny Areny, to się będzie tylko pogłębiało.

Jeżeli chodzi o klany, to z moich obserwacji wynika, że na Arenie obecne są - mniej lub bardziej - IPL, SacredBand, SUNTZU, EQ'PL. Jest jeden typ latający z tagiem [SC], ale nie wiem czy jest z dawnego Sacred Company. Chłopaki z ChR chyba też zaczynają zaglądać. Pojawiają się też "nowe" klany: [WG], [KURWA] (dosłowna pisownia, całkiem nieźli gracze).
    Dobrze napisane Pirx - nic dodać, nic ująć.

Ja się tylko zastanawiam jak tryb premade (który musi być wprowadzony) może zmienić tą rozgrywkę.
    Dołącz do grupy steam totalwar.org.pl i znajdź osoby do wspólnej gry: http://steamcommunity.com/groups/TotalWarOrgPL

Zapraszamy także na serwer TeamSpeak 3 portalu pod adresem 178.217.186.86:11796 (bez hasła)

...oraz do polubienia strony na Facebook: https://www.facebook.com/totalwarorgpl

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Witam. Mam pytanie. Ile mniej więcej MB zużywa się w czasie godziny grania w Total war: arena?

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    UWAGA! W ramach 15'lecia serii w TW: Arena za 1 zwycięstwo dnia dostaniemy +150 gold'a.
    We’re celebrating 15 Years of Total War on Total War: ARENA with a special “Double rewards for every battle and 150 gold on first daily victory” weekend!

To demonstrate how to win battles like a great commander, James from the community team and three other players will team up and take the challenge of winning 15 battles in a row, from 4:30pm (BST) on our official Twitch channel: http://www.twitch.tv/totalwarofficial

Also this weekend ATTILA, ROME II, SHOGUN 2 & Fall of the Samurai, EMPIRE, NAPOLEON and MEDIEVAL II are available to play for free during this weekend and the entire Total War catalogue on Steam will be up to 75% off with all DLC (excluding Total War: ATTILA – The Last Roman) at 50% off.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Stolnik Awatar ( ͡º ͜ʖ ͡º)
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    96
    Otrzymał 47 podziękowań w 34 postach
    Cytat Zamieszczone przez Brzęczółek Zobacz posta
    Witam. Mam pytanie. Ile mniej więcej MB zużywa się w czasie godziny grania w Total war: arena?
    Ok. 15MB.

Podczaszy Awatar Memnon[pl]
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    46
    Otrzymał 85 podziękowań w 52 postach
    Mam 2 klucze do Areny -pisac na priv-kto pierwszy ten lepszy...
    Kiedy życie Cię nie pieści,podnieś głowę w górę i zaciśnij pięści

Podkomorzy Awatar Pop517
    Tournaments Joined
    4
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    20
    Otrzymał 15 podziękowań w 14 postach
    ja oddam bez pw
    1) JPRQP-DD46D-JXAGK
    2) ZKZLJ-97X2G-3G8AA
    3) TLF67-FJP4Q-ZK0WB
    1) 7CNNV-9W28C-XCB4F
    2) 9TEYF-KJQ63-TZ3DW
    3) 3JRBF-DPQ9R-NRB7M
    1) KB2FV-F5XXP-BKMVG
    2) CTHQ2-YTQL8-T6WYJ
    3) ZNKN9-EIEGY-D39P6

Ranga Stara Gwardia, która wyparowała podczas zmian Awatar Wielki Mistrz Malborka
    Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    10
    Otrzymał 98 podziękowań w 83 postach
    Sprawdźcie swoje emaile: powinny tam być trzy klucze, które możecie dać znajomym.
    Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
    Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
    Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.

Strona 13 z 48 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni