Zobacz wyniki ankiety: Jak powinniśmy tolerować związki homoseksualne?

Głosujących
228. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Homoseksualizm jest zboczeniem podobnym do pedofilii więc powinien być karany.

56 24.56%
  • Homoseksualizm nie jest przestępstwem, ale związki tego typu nie powinny być rejestrowane przez państwo.

96 42.11%
  • Związki homoseksualne powinny mieć prawo to rejestracji i części prawi które mają Heteroseksualiści.

16 7.02%
  • Związki homoseksualne powinny mieć takie same prawa co związki heteroseksualne, lecz nie mogą adoptować dzieci.

34 14.91%
  • Związki homoseksualne powinny mieć nie tylko takie same prawa co heteroseksualne ale również prawa do adopcji.

26 11.40%
Strona 132 z 141 PierwszyPierwszy ... 3282122130131132133134 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 311 do 1 320 z 1409

Wątek: Homoseksualiści i ich tolerancja.

Kapitan królów i król kapitanów. Awatar PaskudnyPludrak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 237 podziękowań w 155 postach
    Cytat Zamieszczone przez Sam Fisher Zobacz posta
    To hołdowanie wartościom, którzy wyznawali Polacy w tamtych czasach i nie jest to tylko "śmierć wrogom ojczyzny". Zero, absolutnie zero refleksji.
    W tamtych czasach homoseksualizm był źle postrzegany i potępiany na całym świecie, nawet w czerwonym ZSRR zatem IIRP w tej kwestii nie stanowiła żadnego wyjątku.Nadal nie rozumiem co ma do tego symbol Polski walczącej.
    Wy hołdujecie swoim wartościom, my swoim. To nie jest śmieszne. To normalne.
    Od kiedy husaria,żołnierze wyklęci..... to wartości, którym hołdować może tylko polska prawica ? jak komuś daleko do polskiej prawicy(co wcale nie jest równoznaczne z byciem lewakiem) to już nie może ?
    ...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
    "Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "

Podkomorzy Awatar Sam Fisher
    Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    24
    Otrzymał 10 podziękowań w 6 postach
    jak komuś daleko do polskiej prawicy to już nie może ?
    Oczywiście, że może. Tylko powiedz z czym się kojarzą takie symbole? Jeśli spłycimy je do samej walki o kraj to i owszem - nawet lewak mógłby sobie walnąć takiego husarza (choć są wyjątki bo taki Palikot powiedział, że jako prezydent poddałby się na wypadek wojny od razu). Tylko prawicowcom kojarzą się te symbole z czymś więcej i nie są to wartości wyznawane przez ciebie. Husarz, żołnierz wyklęty. Symbole minionych czasów kiedy nikt nie kwestionował statusu małżeństwa wyłącznie jako związku mężczyzny i kobiety.

Ojej, to że Ty nie umiesz podać logicznych argumentów to nie znaczy, że wszyscy tacy są.
    Ignoruj argumenty. Mów, że nikt nie ma argumentów.

Ja nie chce udowadniać tego czy homo jest zaburzeniem czy nie. Już napisałem - jeśli nie jest to nie mam z tym problemu. Tylko doczytałem się o tych badaniach poprzedzających wykreślenie homoseksualizmu z listy zaburzeń i budzą one wątpliwości. Jedyne co mi nie pasuje w twojej argumentacji to podcieranie się "nauką". Nauką, która jak widać jest manipulowana. Stąd nie może być traktowana jako wyznacznik czegokolwiek, ostateczne rozstrzygnięcie.

Napisz jeszcze o strefie 51. Ten sam worek teorii spiskowych
    https://en.wikipedia.org/wiki/Gay_Liberation_Front
    http://www.homoseksualizm.edu.pl/ind...b-psychicznych

Znowu ignorancja. Typowe dla vololo.

Polska prawica to dno - banda krzykaczy, dla których największym zagrożeniem są związki homo. Rly?
    Dopowiadasz sobie znowu co ci pasuje i widocznie nie znasz ruchu prawicowego. Chyba dokładasz do tego ruchu zwykłych mlodych chłopaków, którzy jeszcze niewiele wiedzą, ale rwą się do ratowania świata. Zalajkuj może na fb stronę Ruchu Narodowego. Może wtedy się dowiesz, że ich interesują o wiele poważniejsze sprawy niż związki homo. Przede wszystkim polityka wewnętrzna i zewnętrzna.
    Wieeeeesz, tylko flaga naszego kraju również jest symbolem homo Czy tego chcecie czy nie Polacy homo są Polakami i ich symbolem jest biało-czerwona flaga.
    Nie kwestionuję tego, że nie jeden homoseksualista oddał życie za Polskę. Tylko dziś jest trochę inaczej. Wielu z tych, którzy sympatyzują z lewą stroną (niekoniecznie homosie) plują na historię Polski. Widać to na fb gołym okiem. Lewą stronę widać w Gazecie Wyborczej (ogólnie w "polskich" mediach), która opluwa co rusz Ruch Narodowy. Fałszywe oskarżenia, podłożeni prowokatorzy przez państwo. To wszystko wyszło. Nie dziw się, że wielu prawicowców nie znosi lewaków przez te kłamstwa. Jest i będzie głęboka niechęć do tej strony. Jest to oczywiscie odwzajemnione uczucie więc nie ma co płakać.
    Ja jestem patriotą, kocham ten kraj i wstyd mi, że Polska jest często kojarzona z takimi ludźmi jak "polska prawica".
    Nie mówię, że ty czytasz GW czy inne szmatławce lisowskie, ale to śmieszne jak często takie komentarze wrzucają ludzie, którzy czytają te kłamliwe dzienniki, które szydzą z prawdziwych i nieznanych bohaterów. Jak takim "Polakom" ufać?
    Ah. Jeszcze jedno. Mówiąc o polskiej prawicy chyba nie masz na myśli PiS? Chyba padłbym na ryj ze śmiechu.

http://prostozmostu.net/dziejesie/sy...uszcz-niewinny

Tobie chyba wstyd za kiboli, którzy tak a nie inaczej okazują swój patriotyzm. Ani to patriotyzm ani to prawica lecz zwykli huligani. Ja natomiast wkurw*** się, bo widocznie tacy ludzie jak ty i pokolenie ikea czy tam ajfonów nie wie czym tak naprawdę jest prawica.
    Ale w sumie to wystarczająco się pogrzebałeś tą polską prawicą i olejem w głowie. Tych dwóch stwierdzeń nie powinno się używać w jednym zdaniu.
    Ta. Obecny rząd wspiera Ukrainę. Ukraina, która obecnie gloryfikuje Banderę. Mordercę Polaków. Ruch Narodowy by tego nie zrobił. Powinniśmy dbać o własne interesy, a nie machać kijkiem przed nosem Rosji chowając się za wujkiem Samem. Nawet czeski prezydent wie lepiej od naszych polityków.
    "Po pierwsze, czy znacie rozkaz Bandery: »Zabijcie każdego Polaka między szesnastym a sześćdziesiątym rokiem życia?" Jeśli nie znacie, nie jesteście Ukraińcami. A jeżeli znacie, to czy się z nim zgadzacie, czy nie?" Jeżeli się zgadzacie, tu kończy się nasza dyskusja".
    Przykładów można mnożyć, ale nie jest to na temat. To obecnym rządzącym brakuje oleju w głowie.
    Znajdziesz jeden list anty homo i już będziesz go powtarzał przez 100 stron tematu. Troche słabe, nie uważasz?
    Nie uważam. Kompletnie obala twoją tezę jakoby homoseksualizm (a raczej adopcja przez parę homoseksualną) NIKOMU nie wyrządził krzywdy. Ilu jest jeszcze takich ludzi? Trochę słabe, nie uważasz?
    No i jak pisałem, rudych jest mniej a mają te same prawa.
    Bycie rudym to cecha. Bycie homo czy heter to natura człowieka (zaznaczam, że nie posługuję się żadną naukową terminologią tylko własnym słownikiem). Człowiek jakoś naturalnie jest stworzony do niechęci wobec odmiennej natury. Nikt nigdy mi nie mówił żeby nie zgadzać się na coś takiego jak adopcja przez pary homoseksualne, a mimo to czuję, że tak powinienem myśleć.

Zresztą...po co się wysilać się na dyskusje z tobą. Po raz kolejny zignorowałeś coś w dyskusji. Tamto troll, tamto teoria spiskowa. W obu przypadkach mylisz się. Ani to troll ani to teoria spiskowa.

Proszę, nie odpisuj na ten post. Nie dojdziemy do kompromisu. Zachowaj swoją ignorancję dla siebie.
    Ostatnio edytowane przez Sam Fisher ; 03-07-2015 o 21:06

Sam Fisher: [having grabbed one of the men torturing Morganholt] I already don't like you, so don't make this any worse for yourself.

Kapitan królów i król kapitanów. Awatar PaskudnyPludrak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 237 podziękowań w 155 postach
    Oczywiście, że może. Tylko powiedz z czym się kojarzą takie symbole? Jeśli spłycimy je do samej walki o kraj to i owszem - nawet lewak mógłby sobie walnąć takiego husarza (choć są wyjątki bo taki Palikot powiedział, że jako prezydent poddałby się na wypadek wojny od razu). Tylko prawicowcom kojarzą się te symbole z czymś więcej i nie są to wartości wyznawane przez ciebie. Husarz, żołnierz wyklęty. Symbole minionych czasów kiedy nikt nie kwestionował statusu małżeństwa wyłącznie jako związku mężczyzny i kobiety.
    Ale z drugiej strony Rzeczpospolita czasów husarii słynęła z tego, że była państwem dość tolerancyjnym(nie mam oczywiście na myśli homoseksualistów, bo ci wtedy żyli w głębokim ukryciu, i to na całym świecie) wielokulturowym,wieloreligijnym,wieloetnicznym.... . podobnie II RP.
    ...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
    "Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "

Podkomorzy Awatar Wonsz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    237
    Otrzymał 88 podziękowań w 64 postach
    Cytat Zamieszczone przez PaskudnyPludrak Zobacz posta
    Ale z drugiej strony Rzeczpospolita czasów husarii słynęła z tego, że była państwem dość tolerancyjnym(nie mam oczywiście na myśli homoseksualistów, bo ci wtedy żyli w głębokim ukryciu, i to na całym świecie) wielokulturowym,wieloreligijnym,wieloetnicznym.... . podobnie II RP.
    Razem z tak bardzo wyklinanym przez narodowców, Islamistycznym państwem o nazwie "Imperium Osmańskie"
    "Liczko ma gładkie i mowę kwiecistą
    Czarci ten pomiot z naturą nieczystą
    Życzenia Twe spełni zawsze z ochotą
    Da Ci brylanty i srebro i złoto
    Lecz kiedy przyjdzie odebrać swe długi
    Skończą się śmiechy, serdeczność, przysługi
    W pęta Cię weźmie zabierze bogactwo
    Byś cierpiał katusze, aż gwiazdy zgasną"

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    24
    Zapomniałeś o najważniejszym. Była państwem liczącym się w Europie i budzącym respekt. Młoda Polska budzi się po latach opluwania i zakłamywania historii Polski. Chcemy szacunku, który nam odebrano.
    Razem z tak bardzo wyklinanym przez narodowców, Islamistycznym państwem o nazwie "Imperium Osmańskie"
    Co nie znaczy, że nie było wojen Ale to nie ten temat

Sam Fisher: [having grabbed one of the men torturing Morganholt] I already don't like you, so don't make this any worse for yourself.

Podkomorzy Awatar Wonsz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    237
    Otrzymał 88 podziękowań w 64 postach
    Zapomniałeś o najważniejszym. Była państwem liczącym się w Europie i budzącym respekt. Młoda Polska budzi się po latach opluwania i zakłamywania historii Polski. Chcemy szacunku, który nam odebrano.

Oho, zaraz się zacznie najazd na Anglików i innych że nas zdradzili.
    "Liczko ma gładkie i mowę kwiecistą
    Czarci ten pomiot z naturą nieczystą
    Życzenia Twe spełni zawsze z ochotą
    Da Ci brylanty i srebro i złoto
    Lecz kiedy przyjdzie odebrać swe długi
    Skończą się śmiechy, serdeczność, przysługi
    W pęta Cię weźmie zabierze bogactwo
    Byś cierpiał katusze, aż gwiazdy zgasną"

7. Użytkownicy którzy uznali post Wonsz za przydatny:

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    24
    Oho, zaraz się zacznie najazd na Anglików i innych że nas zdradzili.
    Swoją drogą masz rację o tej zdradzie, ale wypadałoby skupić się na tym co się działo po 1945 roku,ale nie - nie zamierzam o tym rozmawiać. To nie ten temat.

Stolnik Awatar Piner
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    316
    Otrzymał 124 podziękowań w 97 postach
    Wiesz co chyba nie wiesz czym jest patriotyzm,bo powtarzasz te same bzdury które głoszą ,,prafciwi patroci''. Patriotyzm jest umiłowaniem ojczyzny a nie wezwaniem do nienawiści na jakimkolwiek tle a to właśnie uprawiasz.Zdrada Anglików?A jak w 1921 zdradziliśmy Ukrainę to było dobrze?Ty i tobie podobni odwołujecie się do husarzy czy żołnierzy wyklętych i wpajacie sobie że jesteście ich reinkarnacją lub, że oni czepiali by się tych samych głupot co wy?Trzeba myśleć a nie powtarzać za innymi głupoty.
    Nie Talleyrand,napatrz się pan,nasłuchaj i nawąchaj aż do mdłości.Żeby pertraktować o pokoju,trzeba znać jego cenę.- Napoleon ( film z 2002 roku)

- Czy to wystarczy?
    - Nie. Ale widok jest wspaniały
    .- (Napoleon 2002) Napoleon obserwujący początek wielkiej szarzy pod Eylau.

10. Następujących 2 użytkowników podziękowało Piner za ten post:

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    Ignoruj argumenty. Mów, że nikt nie ma argumentów.
    Wrzucanie obrazków Ci nie pomoże, sry. Możesz sobie mieć jakieś subiektywne odczucia ale argumentów po prostu nie masz.

Ja nie chce udowadniać tego czy homo jest zaburzeniem czy nie. Już napisałem - jeśli nie jest to nie mam z tym problemu. Tylko doczytałem się o tych badaniach poprzedzających wykreślenie homoseksualizmu z listy zaburzeń i budzą one wątpliwości. Jedyne co mi nie pasuje w twojej argumentacji to podcieranie się "nauką". Nauką, która jak widać jest manipulowana. Stąd nie może być traktowana jako wyznacznik czegokolwiek, ostateczne rozstrzygnięcie.
    Zastrzeżenia budzą jedynie badani, które ten homoseksualizm wpisały na listę chorób. I owszem, jeśli mowa o zaburzeniach psychicznych to tylko na taką naukę można liczyć.

Ignorancja to jest po Twojej stronie. Jak cytujesz stronę, która mówi o TERAPII i leczeniu homo to sam sobie strzelasz samobója. Także serio, polecam nie wypowiadać się na tematy o których nie ma się pojęcia. Chyba że lubisz sie ośmieszać

Dopowiadasz sobie znowu co ci pasuje i widocznie nie znasz ruchu prawicowego. Chyba dokładasz do tego ruchu zwykłych mlodych chłopaków, którzy jeszcze niewiele wiedzą, ale rwą się do ratowania świata. Zalajkuj może na fb stronę Ruchu Narodowego. Może wtedy się dowiesz, że ich interesują o wiele poważniejsze sprawy niż związki homo. Przede wszystkim polityka wewnętrzna i zewnętrzna.
    Ooo, ale ja bardzo dobrze znam RN i niestety mam tą wątpliwą przyjemność znać wielu jego sympatyków.

Nie kwestionuję tego, że nie jeden homoseksualista oddał życie za Polskę. Tylko dziś jest trochę inaczej. Wielu z tych, którzy sympatyzują z lewą stroną (niekoniecznie homosie) plują na historię Polski. Widać to na fb gołym okiem. Lewą stronę widać w Gazecie Wyborczej (ogólnie w "polskich" mediach), która opluwa co rusz Ruch Narodowy. Fałszywe oskarżenia, podłożeni prowokatorzy przez państwo. To wszystko wyszło. Nie dziw się, że wielu prawicowców nie znosi lewaków przez te kłamstwa. Jest i będzie głęboka niechęć do tej strony. Jest to oczywiscie odwzajemnione uczucie więc nie ma co płakać.
    XD hahah, to my tu na forum śmiejemy się z tych wszystkich "prowokacji policji" a Ty tak całkiem serio wyjeżdżasz z takim tematem? Błagam, litości! Na razie to nic nie wyszło i RN tylko się ośmiesza takimi teoriami.

Nie mówię, że ty czytasz GW czy inne szmatławce lisowskie, ale to śmieszne jak często takie komentarze wrzucają ludzie, którzy czytają te kłamliwe dzienniki, które szydzą z prawdziwych i nieznanych bohaterów. Jak takim "Polakom" ufać?
    Ah. Jeszcze jedno. Mówiąc o polskiej prawicy chyba nie masz na myśli PiS? Chyba padłbym na ryj ze śmiechu.

http://prostozmostu.net/dziejesie/sy...uszcz-niewinny

Tobie chyba wstyd za kiboli, którzy tak a nie inaczej okazują swój patriotyzm. Ani to patriotyzm ani to prawica lecz zwykli huligani. Ja natomiast wkurw*** się, bo widocznie tacy ludzie jak ty i pokolenie ikea czy tam ajfonów nie wie czym tak naprawdę jest prawica.
    No pojechało onetem ostro Nie, nie czytuje ale też nie spotkałem się z jakimś opluwaniem. Chodzi mi o jakieś głośne artykuły opluwające Polskę itd. Tyle słyszałem - nigdy nie widziałem. Jak z Yeti. Owszem, jednostki się znajdą, ale przypisywanie ich do GW jest raczej nietrafione.

Ta. Obecny rząd wspiera Ukrainę. Ukraina, która obecnie gloryfikuje Banderę. Mordercę Polaków. Ruch Narodowy by tego nie zrobił. Powinniśmy dbać o własne interesy, a nie machać kijkiem przed nosem Rosji chowając się za wujkiem Samem. Nawet czeski prezydent wie lepiej od naszych polityków.
    "Po pierwsze, czy znacie rozkaz Bandery: »Zabijcie każdego Polaka między szesnastym a sześćdziesiątym rokiem życia?" Jeśli nie znacie, nie jesteście Ukraińcami. A jeżeli znacie, to czy się z nim zgadzacie, czy nie?" Jeżeli się zgadzacie, tu kończy się nasza dyskusja".
    Przykładów można mnożyć, ale nie jest to na temat. To obecnym rządzącym brakuje oleju w głowie.
    To jest akurat związanie z głupotą rządu a nie podziałem na prawice czy lewice. Inna sprawa, że, na szczęscie, prawica nigdy nie dojdzie do władzy

Nie uważam. Kompletnie obala twoją tezę jakoby homoseksualizm (a raczej adopcja przez parę homoseksualną) NIKOMU nie wyrządził krzywdy. Ilu jest jeszcze takich ludzi? Trochę słabe, nie uważasz?
    A ile adopcji przez pary hetero wyrządziło krzywdę? Podpowiem Ci, że znajdzie sie mnóstwo. Od zaniedbań, bo kiepską opiekę, brak miłości. To jest często spotykane i między innymi dlatego tak ciężko o adopcję. I co teraz?

Bycie rudym to cecha. Bycie homo czy heter to natura człowieka (zaznaczam, że nie posługuję się żadną naukową terminologią tylko własnym słownikiem). Człowiek jakoś naturalnie jest stworzony do niechęci wobec odmiennej natury. Nikt nigdy mi nie mówił żeby nie zgadzać się na coś takiego jak adopcja przez pary homoseksualne, a mimo to czuję, że tak powinienem myśleć.
    Ale bełkot, mało co zrozumiałem. "Człowiek jakoś naturalnie jest stworzony do niechęci wobec odmiennej natury." Można po polsku? W sensie, że jak ja z natury jestem spokojny, a moja narzeczona jest z natury odmienna to powinienem czuć do niej niechęć? Skoro tak łatwo łapiesz co mówi RN i "polska prawica", bez refleksji, to wątpliwie brzmią słowa: "Nikt nigdy mi nie mówił żeby nie zgadzać się na coś takiego jak adopcja przez pary homoseksualne, a mimo to czuję, że tak powinienem myśleć.". Inaczej mówiąc, skoro popierasz bez refleksyjnie RN to nie będziesz za adopcją bo oni Ci tak wmówili
    Poza tym rudy kolor warunkowany jest przez kombinację genów, tak samo jak homoseksualizm. Więc nie wiem, czemu tutaj rozgraniczasz.

Zresztą...po co się wysilać się na dyskusje z tobą. Po raz kolejny zignorowałeś coś w dyskusji. Tamto troll, tamto teoria spiskowa. W obu przypadkach mylisz się. Ani to troll ani to teoria spiskowa.
    Nic nie zignorowałem. Dałeś czadu z:

1) stroną anty homo tworzoną przez ludzi nie mających pojęcia o homoseksualizmie. Mamy tam na przykład terapię i możliwości LECZENIA homoseksualizmu.
    2) te prowokacje wobec RN, jeszcze mówiąc że wszystko "wyszło" XD
    3) spisek homo-żydo-masonów rządzący światem To jest zbyt śmieszne na film klasy B. No ale wiadomo, ukartowane. Jak w Irlandii głosowano to też pewnie sfałszowano głosowanie. Prawica to ma jednak ból dupy o wszystko.

Tu mi się taka wesoła historyjka przypomniała. Znajomy, stary skinhead a obecnie przedstawiciel "polskiej prawicy" i żołnierzy wyklętych, mieszkał rok w Islandii. Żyło mu się dobrze, ludzie byli mili, kasę zarabiał dobrą, pozwiedział i w ogóle. Ale jak wrócił to miał gigantyczny ból dupy o to, że homo się tam panoszą. No szok! Aż trudno uwierzyć, że obywatele tego kraju podejmują WŁASNE decyzje i, co gorsza, mogą być jednym z najszczęśliwszych i najlepszych do życia, krajów w Europie a pewnie i na świece. No jak to tak? I Ty właśnie zachowujesz się podobnie.

Proszę, nie odpisuj na ten post. Nie dojdziemy do kompromisu. Zachowaj swoją ignorancję dla siebie.
    Ignorancję to pokazujesz w każdym swoim poście Ja będę odpowiadał, w końcu to forum, szczególnie że ty zacząłeś. Także jak chcesz, to możesz zaprzestać tego pokazu ignorancji, wtedy będziesz miał 100% pewności, że ja nie będę wyprostowywać Twoich niezliczonych błedów.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    24
    Wiesz co chyba nie wiesz czym jest patriotyzm,bo powtarzasz te same bzdury które głoszą ,,prafciwi patroci''. Patriotyzm jest umiłowaniem ojczyzny a nie wezwaniem do nienawiści na jakimkolwiek tle a to właśnie uprawiasz
    Gdzie ja napisałem cokolwiek o wzywaniu do nienawiści? Właśnie to chce wpoić ludziom GW i inne takie papiery toaletowe. Narodowiec - faszysta. Zero myślenia. Nie jestem przeciwko Ukrainie i Niemcom ani Rosji. Jestem za Polską. A to nie musi oznaczać niechęci. Sam jestem niemieckiego pochodzenia i chciałbym widzieć głębszą współpracę z Niemcami. Mam niemieckie nazwisko i nie wstydzę się go. Wychowałem się jednak w Polsce i widzę co tu się dzieje. A rządzą wyjątkowi idioci.
    RN mówi o poprawieniu relacji z sąsiadami. Mówią o otwarciu się na Chiny, Białoruś i Węgry. Są jeszcze rozsądni ludzie jeszcze przy naszych granicach, dla których UE to nie wszystko. Zamiast tego pakujemy się w rozgrywki USA i tylko drażnimy Rosję. Już nie wspomnę o samej polityce wewnętrznej.
    Błagam, litości! Na razie to nic nie wyszło i RN tylko się ośmiesza takimi teoriami.
    Całe gje wiesz a się wypowiadasz.
    @krzysztofbosak SIENKIEWICZ: Podpalacz budki został odnaleziony. FAKTY: Kamil na podst. pomówień 2 gości z CBŚ siedział 2 m-ce. W 2014 postępowanie umorzono
    "Został odnaleziony człowiek który to popełnił i był on częścią tej całej manifestacji" - powiedział dziś rano w Radio Zet były szef MSW Bartłomiej Sienkiewicz.

A co z tym podpalaczem, który zdaniem Sienkiewicza został "odnaleziony"? Policja sprzedała mediom wówczas zdjęcia zatrzymanego chłopaka i następującą informację: "Podpalacz budki przy Ambasadzie Federacji Rosyjskiej został aresztowany na dwa miesiące. Pochodzący z Radomska 22-letni Kamil Z. nie przyznaje się do winy. Grozi mu nawet 5 lat więzienia" http://www.fakt.pl/dwa-miesiace-aresztu-dla-podpalacza-budk…

W rzeczywistości Kamil Zbroiński, związany z grupą ONR z Radomska, z podpaleniem budki nie miał nic wspólnego. Przypadła mu zaszczytna rola kozła ofiarnego, w teatrze przygotowanym na życzenie ministra. Został wyciągnięty ze swojego autokaru daleko poza Warszawą, podczas kontroli. Mimo wsparcia ze strony naszych prawników, zeznania dwóch funkcjonariuszy CBŚ, którzy tego dnia "pracowali" na Marszu Niepodległości, wystarczyły by przesiedział w areszcie ponad 2 miesiące.

Jednak najciekawsze jest to, że prokurator nigdy nie sformułował wobec Kamila aktu oskarżenia o podpalenie budki i nie skierował go do sądu. Sprawę w 2014 roku sam umorzył! Tego media już niestety nie podały. Jedyne co nam zostaje, to poinformować o tym siebie nawzajem. No i liczyć, że prawdziwego winnego spotka kara. Bo dziś cynicznie łże i śmieje się w twarz naszym chłopakom: https://www.youtube.com/watch?v=IFHHVnHaCfQ Taka sytuacja nie może trwać wiecznie.
    http://radomsko.naszemiasto.pl/artyk...t,t,id,tm.html

A postaci pana Sienkiewicza chyba nie trzeba przedstawiać? Trzeba? Ojojoj, ale buba.
    http://www.wprost.pl/ar/423244/Sienk...est-ewidentna/
    Plus podstawiony świadek TVN. Chyba nie muszę rozwijać jak dalej to się potoczyło. Kłamcy i prowokatorzy. Gardzę.

Śmiej się dalej, ale z własnej głupoty. Może kiedyś to minie. Mów dalej szyderzczo o spiskach, trollach. Prawdy nie zakryjesz swoimi żarcikami. To tylko mały kawałek tego co się dzieje w Polsce. Ustawa 1066. Mówi ci to coś?

Owszem, jednostki się znajdą, ale przypisywanie ich do GW jest raczej nietrafione.
    You know nothing, Jon Snow. To nie tylko opluwanie prawicy. To kłamstwa i dwulicowość.
    Pan, Panie Prezydencie, gwarantował pokój wewnętrzny i spokój w polskich domach. Czas Pańskiej prezydentury z pewnością bardzo wysoko ocenią historycy, a rewolta przy urnach wyborczych stanie się przedmiotem wielu analiz. Jak to się stało, że Polacy strzelili sobie w stopę? I na jak długo? Pozostawmy te pytania otwartymi. Poprzestańmy na stwierdzeniu, że chamstwo i oszczerstwo towarzyszące tej kampanii będzie obnażone i ukarane
    — grzmi redaktor naczelny „Gazety Wyborczej”.
    Jak można przyznać nagrodę roku komuś kto był najbardziej antydemokratycznym, antyspołecznym prezydentem? Za jego prezydentury wyszły prowokacje państwa wobec Marszu Niepodległości i pod sławetnym krzyżem.
    http://niewygodne.info.pl/artykul5/0...zaklamania.htm

Wybiórcza od dawna jest na samym dnie dziennikarstwa i byłoby to śmieszne, gdyby nie to, że udaje im się ogłupiać Polaków. Po wyborach ujrzeliśmy prawdziwe oblicze Michnika. Nie jest to obrońca demokracji lecz bardziej satrapa. Demokracja dla niego jest wtedy gdy Komorowski wygrywa, a jak nie to normalnie zamach stanu.Takie zachowanie prezentuje całe PO i Bul Komorowski tak bardzo wychwalani przez GW.
    Jedną z ich ostatnich ustaw była zmiana trybu wyborów do Trybunały Konstytucyjnego i tym samym PO zdąży zabezpieczyć sobie większość w TK na wypadek porażki w zbliżających się wyborach parlamentarnych.
    http://www4.rp.pl/artykul/1204690-Do...-Trybunal.html
    Trybunał ma bowiem władzę ogromną, jednym głosem przewagi, pięcioosobowy skład TK może obalić ustawę uchwaloną przez dwie izby parlamentu i podpisaną przez prezydenta, a nieraz przez lata stosowaną.
    Lewa strona popiera obecny rząd. Widać wyraźnie gdzie tu jest lewa strona, a gdzie prawa.
    Tym postem nie daję poparcia PiS. Jest niewiele lepszy od PO. Swoją drogą to osiągnięcie tak dać dupy mając poparcie mediów. Całe szczęście prawda zaczęła wychodzić na jaw.

No jak to tak? I Ty właśnie zachowujesz się podobnie.
    Chyba nie wiesz co czytasz. W żadnym poście nie stwierdziłem niczego podobnego. Co więcej - napisałem, że jeśli wg nauki homoseksualizm nie jest schorzeniem to ok. Mam wątpliwości co do tych badań, ale zostawmy tę kwestię. Nikomu nie zabraniam bogacenia się. Bogacenie się jest przejawem rozsądku i odpowiedzialności, a to jest potrzebne dla rozwoju kraju. Więc mógłbym powiedzieć, że każdy kto osiągnął sukces w życiu to ktoś kto dba o swój kraj, a to dobra rzecz bez względu na podziały. Nigdy nie będę miał bulu pópy dlatego, że homosie osiągają sukces. Mają do tego prawo. Tylko czym innym jest praca, a czym innym domaganie się zmian w sprawach, które były stworzone dla ludzi hetero. Tu już nie ma miejsca na czystą logikę, a własne subiektywne odczucia. Nie wzywam do bicia homosiów. Osobiście stanąłbym w obronie homosia gdyby jakiś szczyl z naszywką PW zaatakował (to nie jest zachowanie godne prawicowca). Potrafię docenić pana Biedronia. Uwielbiam jego styl ubierania się. Jest zadbany i uważam, że wieeeeeelu panów hetero mogłoby od niego czegoś się nauczyć w tej kwestii. Więc sory, ale nie zachowuję się WCALE jak ten kolega z Islandii.
    Zresztą ciekawy temat z Islandią. https://pracownia4.wordpress.com/201...je-w-islandii/

Wiesz co chyba nie wiesz czym jest patriotyzm,bo powtarzasz te same bzdury które głoszą ,,prafciwi patroci''. Patriotyzm jest umiłowaniem ojczyzny a nie wezwaniem do nienawiści na jakimkolwiek tle a to właśnie uprawiasz
    Jeszcze raz się do tego odniosę na sam koniec. Jak sam widzisz - w żadnym momencie nie wzywałem do nienawiści. W żadnym momencie nie chciałem odbierać przytułku uchodźcom z Afryki. Podkreśliłem tylko fakt, że Europejczycy cierpią przez nieudolne rządy europejskie i z takim podejście nie mogę się zwyczajnie zgodzić. Jak sam widzisz - skupiam się na tym co jest złe w Europie i naszym kraju i co wymaga naprawy.
    Niektórzy powiedzą "podpalacz demokracji". A ile z tej demokracji teraz masz, gdy media są tubą propagandową rządu i kontrolują opozycję (a powinno być odwrotnie), a prezydent ma w rzyci wspaniały wynalazek demokracji w postaci inicjatywy obywatelskiej? No ale niektórzy lubią sobie podcierać tyłek wolnością i demokracją. Ktoś tu miał kiedyś na forum w opisie cytat swojego brata - "demokracja jest wtedy, gdy ja chcę".
    Jeśli chcesz nazwać krytykę i wytykanie hipokryzji tych czasów nienawiścią to proszę bardzo. To nic innego jak bierna postawa wobec tych spraw. A demokracja czego uczy? Tak, zgadłeś! Aktywności. Szkoda, że nasza "demokracja" stara się myśleć za obywatela. TVN: "to były fakty na dziś, a już o 22 W szkle kontaktowym powiemy ci co masz myśleć na ten temat". Brawo.
    Co do traktatu ryskiego to nie powinno się tego rozumować tylko w kategoriach skutków, ale także przyczyn. Polska prowadziła nieprzerwanie wojny od 1914roku. Kraj, który ledwo wstaje na nogi, a już ma tak pod górkę. Po tych latach chciano przede wszystkim pokoju. Poza tym rozszerzenie granic sprawiłoby, że mielibyśmy więcej obcokrajowców co w przyszłości byłoby problemem bez wątpienia. Poza tym ważne było również zablokowanie korytarza prowadzącego przez Litwę, który mógłby połączyć sowietów z Niemcami. Zdrada Ukrainy czy dalej idąca myśl polityczna? Nie musisz odpowiadać. Swoje zdanie masz. To nie jest prowokacja tylko pytanie dla przemyśleń własnych.
    Omg. Daleko od tematu. Niech to ktoś wydzieli albo po prostu zamknie temat na pare dni.
    Ostatnio edytowane przez Sam Fisher ; 04-07-2015 o 04:03

Strona 132 z 141 PierwszyPierwszy ... 3282122130131132133134 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów