Nie ma tak źle z tymi statystykami. Po roku moge grać w niemiecką wersje gry i mniej więcej wiem co gdzie będzie![]()
Nie ma tak źle z tymi statystykami. Po roku moge grać w niemiecką wersje gry i mniej więcej wiem co gdzie będzie![]()
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Na razie patch mi się podoba, poprawa statystyk wstępnie ok, ale za mało grałem by w pełni to ocenić. Za to optymalizacja mocno poprawiona tury trwają mi około 20 sekund a było około minuty na początku. Zobaczymy jak dalej, ale jestem zadowolony. Za wiele nie pograłem, nie mam teraz czasu.
Dzisiaj Attila znowu pobiera mi jakiś Patch, wie ktoś o co chodzi?
A ja myślę, że będzie jeszcze jedna kampania do Attyli. Pudełkowa! Coś jak Rome II Emperor's Edition.![]()
Tyberiusz wrócił na Capri..
Może kampanie Juliana Apostaty?Ale to trochę wcześniejszy okres.
"A teraz słuchajcie wy, ludzie z NATO! Bombardujecie ścianę, co nie przepuszczała potoku afrykańskiej migracji do Europy, ścianę, co stopuje terrorystów . Tą ścianą była Libia. Rujnujecie ją. Wy - idioci. Za tysiące migrantów z Afryki, za wsparcie terrorystów będziecie płonąć w piekle. I tak będzie".
Mu'ammar al - Kaddafi
W pudełkową może nie ma co liczyć, ale raczej nie poprzestali na DLC. Podejrzewam, że jeszcze będzie co najmniej jedna kampania i 2-3 culture packi. Przynajmniej mam taką nadzieję.![]()
Prawdopodobnie znaleziono pliki do nowego DLC. Tym razem będzie to kampania o Karolu Wielkim: http://forums.totalwar.org/vb/showth...post2053661759
Nie zakładam osobnego tematu, jako że informacja nie została jeszcze oficjalnie potwierdzona.
Jeśli to prawda , to pewnikiem możemy się spodziewać kolejnej odsłony historycznego TW osadzonego w wiekach średnich. Po blamażu z Rome II i zdaje się nie najlepszej sprzedażny Attyli, trzeba sięgnąć po popularny okres wśród graczy.
Si vis pacem, para bellum
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
W sumie sam nie wiem czy to info mi się podoba. Z jednej strony ciekawi mnie okres a z drugiej mówię nie dla Attyli i dlc do niej.
Przy czym wieki średnie wolałbym już w dużej osobnej grze i zawsze można zrobić jeszcze jakieś dlc do Roma2, w końcu Numidia czeka.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Trochę za szybko wyciągnięty wniosek. Oddzielna kampania do Attyli, która w dodatku nie będzie zawierać nawet pełnej wersji mapy z kampanii głównej, nie jest przecież automatycznie pomostem do nowego Medievala. Na razie po prostu dostaniemy Mroczne Wieki w bardzo okrojonej wersji.Jeśli to prawda , to pewnikiem możemy się spodziewać kolejnej odsłony historycznego TW osadzonego w wiekach średnich. Po blamażu z Rome II i zdaje się nie najlepszej sprzedażny Attyli, trzeba sięgnąć po popularny okres wśród graczy.