Kislev czy Bretonnia pewnie będą, ale w DLC.
Kislev czy Bretonnia pewnie będą, ale w DLC.
Pewnie będzie "Zapłać 30 złotych aby odblokować nową frakcję, która już znajduje się w grze"
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Pewno będzie i pewno wielu ludzi zapłaci, więc w czym problem?![]()
Ja na pewno zapłacę za oddzielny Kislev, Bretonię czy Elfy Leśne. Bo wysokie/ mroczne czy szczurki to będą w dużych dodatkach.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
A co za Chaosem? Został on pominięty, a to on moim zdaniem tworzy cały klimat uniwersum.
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Póki co wiadomo, że na razie jedyne grywalne nacje to Ludzie, Krasnoludy, Wampiry i Orkowie. Chaos strzelam, że będzie jako DLC, albo w pre-orderze.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
W nawiązaniu do mapy dodanej przez chochlik20 muszą być umieszczone norska albo pustkowia chaosu bo zapowiedzieli już pierwsze dlc które ma dodać wszystkie kulty chaosu jako grywalne.
Gdzie? Mógłbyś zarzucić linkiem bo chyba przegapiłem tą informację![]()
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Nie ma to jak zapowiadać DLC przed wydaniem gry...
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Przecież ostatnie odsłony TW wychodziły w dniu premiery z "darmowym" DLC więc to już stała zagrywka CA...
PS Co ja tutaj robię, chyba to ten upał...
![]()
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II