Dokładniej rzecz biorąc to chyba dzikich orków.
Dokładniej rzecz biorąc to chyba dzikich orków.
Asuryan ale COW bardzo dobrze odwzorowuje klimat Warhammera i sprawia że wiele osób wciągneło się w to uniwersum( w tym ja) To że wiele z moda to fanowskie dodatki może być minusem ale fakt że tak to nazywasz dowodzi że za mało w tego moda grałeś by dostrzec jego siłę.
Mój poprzedni nick to Adrian15o
Jestem w stanie się zgodzić z Andrijem. Na polskiej wersji językowej, gdy wszystko jest spolszczone to daje mnóstwo informacji o uniwersum, do tego ilość zakonów rycerskich, nacje i rasy to cudo. Tu nawet nie chodzi o to, która edycja to jest, ważne, ile w to wdrożyli pracy.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Ja nie przeczę że włożono w niego wiele pracy.
Ale sztuczne rozmnażanie frakcji poprzez podział Imperium na osobne hrabstwa, to już dla mnie niewybaczalny błąd.
Dlatego skupmy się na Warhammerze, a nie na jakimś modzie nim inspirowanym.
Silnik Medievala nie byłby wstanie oddać takiego zróżnicowania w obrębie jednego państwa. Nie jest to mod nim inspirowany tylko nieco(tylko nieco) podkolorowane przestawienie wydarzeń z 7 edycji Warhammera.
Mój poprzedni nick to Adrian15o
Podzielenie Imperium na księstwa wyszło na dobre modowi. Dlaczego? Im więcej, tym lepiej to raz. Dwa to łatwiej jest bronić księstwo niż całe Imperium. Tym bardziej, że księstwa nie walczą między sobą - chyba, że jedno z nich padło ofiarą herezji to jest ono atakowane.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Co do Thorgrima, CA wypuściło trailer Krasnoludów. Warto zauważyć, że walki w twierdzach krasnoludów będą odbywać się w podziemiach
Fajnie, ale jakoś nic szczególnego jak dla mnie. Grając w sub moda pod Thrid Age - DaC to walki w twierdzach goblinów czy też krasnoludach też odbywały się pod ziemią i to w takiej scenerii, że szczęka opadała. Bardziej jestem ciekaw jak oddadzą klimat miast/twierdz sylvańskich.
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Spodobał mi się ten zwiastun,bardzo klimatyczny,może nawet pomimo wrodzonej niechęci przełamię się i zagram również krasnoludami![]()
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI