Strona 55 z 267 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105155 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Asuryan
    Gość
    Dokładniej rzecz biorąc to chyba dzikich orków.

Podkomorzy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    271
    Otrzymał 153 podziękowań w 108 postach
    Asuryan ale COW bardzo dobrze odwzorowuje klimat Warhammera i sprawia że wiele osób wciągneło się w to uniwersum( w tym ja) To że wiele z moda to fanowskie dodatki może być minusem ale fakt że tak to nazywasz dowodzi że za mało w tego moda grałeś by dostrzec jego siłę.
    Mój poprzedni nick to Adrian15o

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Jestem w stanie się zgodzić z Andrijem. Na polskiej wersji językowej, gdy wszystko jest spolszczone to daje mnóstwo informacji o uniwersum, do tego ilość zakonów rycerskich, nacje i rasy to cudo. Tu nawet nie chodzi o to, która edycja to jest, ważne, ile w to wdrożyli pracy.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Asuryan
    Gość
    Ja nie przeczę że włożono w niego wiele pracy.
    Ale sztuczne rozmnażanie frakcji poprzez podział Imperium na osobne hrabstwa, to już dla mnie niewybaczalny błąd.
    Dlatego skupmy się na Warhammerze, a nie na jakimś modzie nim inspirowanym.

Podkomorzy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    271
    Otrzymał 153 podziękowań w 108 postach
    Silnik Medievala nie byłby wstanie oddać takiego zróżnicowania w obrębie jednego państwa. Nie jest to mod nim inspirowany tylko nieco(tylko nieco) podkolorowane przestawienie wydarzeń z 7 edycji Warhammera.
    Mój poprzedni nick to Adrian15o

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Podzielenie Imperium na księstwa wyszło na dobre modowi. Dlaczego? Im więcej, tym lepiej to raz. Dwa to łatwiej jest bronić księstwo niż całe Imperium. Tym bardziej, że księstwa nie walczą między sobą - chyba, że jedno z nich padło ofiarą herezji to jest ono atakowane.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Co do Thorgrima, CA wypuściło trailer Krasnoludów. Warto zauważyć, że walki w twierdzach krasnoludów będą odbywać się w podziemiach

8. Następujących 3 użytkowników podziękowało Arroyo za ten post:

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Warto zauważyć, że walki w twierdzach krasnoludów będą odbywać się w podziemiach.
    Fajnie, ale jakoś nic szczególnego jak dla mnie. Grając w sub moda pod Thrid Age - DaC to walki w twierdzach goblinów czy też krasnoludach też odbywały się pod ziemią i to w takiej scenerii, że szczęka opadała. Bardziej jestem ciekaw jak oddadzą klimat miast/twierdz sylvańskich.
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Spodobał mi się ten zwiastun,bardzo klimatyczny,może nawet pomimo wrodzonej niechęci przełamię się i zagram również krasnoludami
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

11. Użytkownicy którzy uznali post Il Duce za przydatny:

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Cytat Zamieszczone przez Il Duce Zobacz posta
    Spodobał mi się ten zwiastun,bardzo klimatyczny,może nawet pomimo wrodzonej niechęci przełamię się i zagram również krasnoludami
    Dużego wyboru na dzień dobry nie będziesz miał a nie przepadasz za tą nacją?
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Strona 55 z 267 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105155 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów