To może być ciekawe, przyjmujemy kislevczyków do naszej armii dobra, mimo, że nie maja swojego kraju to wciąż chcą walczyć z chaosemAle i tak mi będzie strasznie brakować ich jako frakcji do poprowadzenia.
"Historia będzie dla mnie łaskawa, ponieważ zamierzam ją napisać."
Tak dla ścisłości - kampania Sztormu (Burzy) Chaosu była bodaj w 6-7 edycji. 8 edycja jest chyba po Sztormie Chaosu, gdy Archaon zwiał do Mosiężnej Twierdzy (jeśli uznamy to już za część aktualnie Królestwa Chaosu) - twierdzy na północ od Hochlandu.
Ostatnio edytowane przez Arroyo ; 15-09-2015 o 17:23
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
To skoro robią to oni na 8 edycji, to czemu nie ma ChaosuNawet ograniczonego do niektórych ziem Imperium.
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Prawdopodobnie będzie niegrywalny, ale będzie w grze, bądź po prostu będzie to chwyt jak z Pontem do Rome II.
A co do Sztormu Chaosu i siedzenia Archaona w Mosiężnej Twierdzy - tu od razu mówię, że Chaos narobił sporo szkód, bo Wolfenburg to ruina, a Middenheim jest mocno pokiereszowany. Chyba, że CA pomija Burzę Chaosu i Middenheim i Wolfenburg będą normalnie w grze
EDIT: W poście nad postem chochlika wkradł się mały błąd - Mosiężna Twierdza leży na północ od Hochlandu.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
W Atilli Hunowie tez nie mieli byc grywalni a okazalo sie ze sa. Mozliwe ze podobnie bedzie z Chaosem =)
Z tym Kislevem to jest niezły nonsens. To idealny przykład jak wiele traci uniwersum przez lenistwo GW. To co, nie chcę nam się AB robić to macie fani dziurę na pół mapy bo tam nic nie ma...
Kislev jest i będzie częścią uniwersum
Mój poprzedni nick to Adrian15o
Jest i będzie, ale po Burzy Chaosu Kislev jest nieźle poburzone.
A teraz kolejna ofensywa idzie w jego kierunku...
Wiele z niego nie będzie do pozbierania, przypomina on trochę Cadian Gate z 40k. Wielki obszar pełen twierdz, a poza nimi ruina.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Stary nick: Drakensang
Tyle że trzymając się zasady. - uznaję tylko to co od GW - ich tam wgl nie ma![]()
Mój poprzedni nick to Adrian15o