Strona 113 z 176 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 121 do 1 130 z 1753

Wątek: Potop Total War

Cześnik Awatar goro496
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Otrzymał 91 podziękowań w 40 postach
    Cytat Zamieszczone przez k.m. Zobacz posta
    Wakacji letnich czy wakacji studenckich?
    miałem na myśli letnich...aczkolwiek jest mi to obojętne

Chłop Awatar Ragnar Lodthbrok
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Moglibyście wstawić te wszystkie łatki i naprawione własne bitwy na inne serwery niż przeklej.org? Po kliknięciu pobierz plik wywala do strony startowej Przeklej i pliki się nie pobierają. Byłbym wdzięczny.
    Pozdrawiam

Cześnik
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    43
    Otrzymał 51 podziękowań w 38 postach
    Cytat Zamieszczone przez goro496 Zobacz posta
    miałem na myśli letnich...aczkolwiek jest mi to obojętne
    Napewno nie w sierpniu, szykuję niespodziankę dla fanów gry Szwecją i Rosją (lub ich przeciwnikami) także termin się przesunął.

Cytat Zamieszczone przez Ragnar Lodthbrok Zobacz posta
    Moglibyście wstawić te wszystkie łatki i naprawione własne bitwy na inne serwery niż przeklej.org? Po kliknięciu pobierz plik wywala do strony startowej Przeklej i pliki się nie pobierają. Byłbym wdzięczny.
    Pozdrawiam
    Naprawione własne bitwy:
    http://www.speedyshare.com/ahubb/nap...asne-bitwy.rar

*ta wersja ciągle jest niestabilna, część jednostek powoduje ctd podczas bitwy...

Chłop Awatar MisterKali
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście
    Czy jest jeszcze szansa na odświeżenie linków? zwłaszcza tego, który modyfikuje frakcje: Kozaków i Osmanów...z góry dziękuję za odpowiedź.

Wojski Awatar Dymitr
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    3
    Otrzymał 14 podziękowań w 10 postach
    ekhm, link nie działa do drugiego parta, na jednym chomiku party mają różną wielkość z tymi z darmowego pobierania więc nie wiem czy można je ściągać na przemian a na drugim chomiku mod jest chroniony hasłem - myślę że powinniście coś z tym zrobić bo dystrybucja nie jest najlepszą stroną tego moda(mam nadzieje że opłacało się wydać na doładowanie do chomika żeby go pobrać). Gdyby twórcy Potopu:TW nie słyszeli o takiej stronie http://www.moddb.com/games/medieval-...-kingdoms/mods to możecie tam zajrzeć.

Edit:

Zmiana warunków zwycięstwa dla kozaków: http://przeklej.org/file/7kLcBA/desc...conditions.zip
    Poprawka zmniejszająca armię Szwecji, Kozakom i Imperium Osmańskiemu: http://przeklej.org/file/1OgPaI/descr.strat.zip
    Naprawione własne bitwy: http://przeklej.org/file/dEL3M5/descr.sm.factions.txt

te linki też nie działają w takim wypadku zastanawiam się czy ten projekt nie jest martwy?
    Ostatnio edytowane przez Dymitr ; 13-09-2015 o 12:31
    http://forum.totalwar.org.pl/image.php?type=sigpic&userid=10069&dateline=144348  1943

Cześnik
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    43
    Otrzymał 51 podziękowań w 38 postach
    Cytat Zamieszczone przez MisterKali Zobacz posta
    Czy jest jeszcze szansa na odświeżenie linków? zwłaszcza tego, który modyfikuje frakcje: Kozaków i Osmanów...z góry dziękuję za odpowiedź.
    Nie wiem, ja już raczej nie posiadam tych plików, nasze zmiany są zbyt daleko posunięte. Pozostali członkowie ekipy też mogą nie mieć bo w ciągu tych kilku miesięcy były nanoszone zmiany i uaktualnialiśmy swoje pliki.

Cytat Zamieszczone przez Dymitr Zobacz posta
    ekhm, link nie działa do drugiego parta, na jednym chomiku party mają różną wielkość z tymi z darmowego pobierania więc nie wiem czy można je ściągać na przemian a na drugim chomiku mod jest chroniony hasłem - myślę że powinniście coś z tym zrobić bo dystrybucja nie jest najlepszą stroną tego moda(mam nadzieje że opłacało się wydać na doładowanie do chomika żeby go pobrać).
    Wersja beta lub 1.0 będzie wydana na serwerze bez opłat za pobieranie. Nie warto inwestować w chomika. Portal ten jest o tyle dobry, że nie trzeba się przejmować, że linki np. po 30 dniach znikną oraz że nie jest rozpowszechniony wśród graczy z innych krajów.
    Gdyby twórcy Potopu:TW nie słyszeli o takiej stronie http://www.moddb.com/games/medieval-...-kingdoms/mods to możecie tam zajrzeć.
    To odpowiem w stylu twórców modów z twcenter (odnośnie daty wydania moda) - jak będzie to będzie.
    te linki też nie działają w takim wypadku zastanawiam się czy ten projekt nie jest martwy?
    Nie, nie jest. Na niektóre mody z twcenter czeka się kilka lat, w naszym przypadku od wydania alfy minęło zaledwie kilka miesięcy.

Wojski Awatar Dymitr
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    3
    Otrzymał 14 podziękowań w 10 postach
    A to spoko tylko nie miejcie mi za złe tego postu, po prostu prawie żaden link już nie działa i musiałem pobierać z chomika. To prawda że na mody z TWC czeka się długo ale tam linki działają no i jakość tych modyfikacji jest też na bardzo wysokim poziomie, zastanawia mnie jednak czemu nie umieściliście moda na którejś z przeznaczonych do tego stron takich jak mod db, nexus mods czy game watcher tam nie pojawiają się problemy z wygasającymi linkami. No cóż nie zostaje nic innego jak życzyć powodzenia w dalszych pracach
    http://forum.totalwar.org.pl/image.php?type=sigpic&userid=10069&dateline=144348  1943

Wojski Awatar falchion
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Zbliża się koniec również wakacji studenckich, jak stoicie z modem?

Już trochę długo to trwa.

Chłop Awatar MisterKali
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Bardzo mnie cieszy, że Panowie nie porzucili tego moda teraz wiem, że nie czekam na marne i czekam z niecierpliwością na nowsze wersje ...a w międzyczasie musze nacieszyć się tym co mamy...

PS: daliście najlepszy soundtrack do moda jaki mogliście dać ...mam nadzieję, że jeszcze jakaś klimatyczna nutka pojawi się w dalszych częściach moda. Życzę powodzenia!

Chłop Awatar Arkanz223
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Czy mógłby mi ktoś podesłać wszystkie fixy ? Bo z przeklej pobrać nie mozna ;/
    Roma Invicta!

Strona 113 z 176 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163 ... OstatniOstatni